- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Haram miKredi haramda eminevin değilmi ?
Size göre değilse sorun yokHaram mi
Sorun veya vb şeklinde değil? Soru anlamında sormuştumSize göre değilse sorun yok
Oscar senin evin yokmuydu yanlış mı hatırlıyorumDini yönden böyle hassas olabilenlere bayılıyorum
Benim ev alma ihtimalim olsa tillahına kadar zorlarım kredi mredi Allah ne verdiyse
Nasıl? Güldürebildim mi sizi arkadaşlar ? Komik bulmussunuzBakın dini açıdan hassasım bu konuya
Sorduğumda burasi en uygunu dendi
Üst mermiye de danistim
Eminevim kısmını ekarte edip diğer sorum icin cevap versenjz
yok onun adı ticaret oluyor. Müslümanlar müslümanları yolmak için böyle şeyler uyduruyor işte. tuhaf.Banka 3’e aldığını size 5’e satınca aradaki 2 liranın adı faiz olmuyor mu?
Esimin var ama sözde varOscar senin evin yokmuydu yanlış mı hatırlıyorum
E görümcemin eşi yok mu onunda bölünecek buna itiraz etseydin keşke herkes ne uyanık olmuş yaEsimin var ama sözde var
Görümcemin üstüne yaptılar boşanırsak bölerim diye
Amerikan mutfağın bayıldığınız yanları ne oldu artıları nedir1600.000 e anlattığınız ev çok iyi görünüyor. Amerikan mutfak 6 sene yurtdışında kullandım bayıldım. İmkanım olsa burayı da çeviririm. Diğer konuya yorum yapamam ancak şu var, değil emin evim , yemin evim, zemin evim olsa dahi yüzde 10 birikim ev almaya kalkışmak için çokk yetersiz maalesef.
Yok kız iki dünya bir araya gelse onlar boşanmazE görümcemin eşi yok mu onunda bölünecek buna itiraz etseydin keşke herkes ne uyanık olmuş ya
ee aynı kakanın laciverti adam sana faiz işlemek yerine evi alıyo üzerine karını koyuyor ve o şekilde yine faizsiz diye satıyor.Bildiğim kadarıyla şöyle oluyor.siz ev yada araba seçiyorsunuz bankada sizin adiniza gidip o evi alıyor ve size satıyor.burda caiz olmasının sebebi siz bankadan direk para değilde ev almış gibi oluyosunuz.arada bı mal olunca caiz oluyomus
Amerikan mutfağın bayıldığınız yanları ne oldu artıları nedir
Bebeğim küçüktü o zamanlar. Yrmrk yaparken hep gözümün önündeydi. Ev halkından kopmuyorsun. Evi değiştirirsem öyle alacağımAmerikan mutfağın bayıldığınız yanları ne oldu artıları nedir
işin açıkçası ben de aynen böyle düşünüyorumee aynı kakanın laciverti adam sana faiz işlemek yerine evi alıyo üzerine karını koyuyor ve o şekilde yine faizsiz diye satıyor.
şimdi bu emlakçılık değil resmen insan kandırıyorlar sizde ben faiz ödemiyorum diye ev alıyosunuz buradan. amaç önemli burada bence ve bunu yapanlar faizin üzerini örtmek için bu şekilde yapıyorlar insan kandırıyorlar gibi geldi bana
Ben burda kimseyi ikna etmiyorum yada fetva vermiyorum.cumlemin başında bildigim kadarıyla yazdım.illaki hadi herkes katılım bankasına gitsin en iyisi o sıfır faiz helaldir demedim.konu sahibi sordu bildiğimi cevapladım.nedense üyeler beni ikna etme derdinde ben yaptığım doğru sizde yapın demedim bildigimi anlattım.ee aynı kakanın laciverti adam sana faiz işlemek yerine evi alıyo üzerine karını koyuyor ve o şekilde yine faizsiz diye satıyor.
şimdi bu emlakçılık değil resmen insan kandırıyorlar sizde ben faiz ödemiyorum diye ev alıyosunuz buradan. amaç önemli burada bence ve bunu yapanlar faizin üzerini örtmek için bu şekilde yapıyorlar insan kandırıyorlar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?