Bir ev alalim dedik hayatimiz kaydi

Sagolun..ins bunda da bir hayir vardir diyorum ben de.Atlatacagiz en az hasarla

bildiğim kadarıyla vaadedilen sürede ev teslimi olmazsa, sizin kira giderinizi firma karşılamak zorunda

bildiğim kadarıyla vaadedilen sürede ev teslimi olmazsa, sizin kira giderinizi firma karşılamak zorunda
Evet ama yasal bir sure var ondan sonra odeme yapiyor mahkeme yoluyla ancak.Bu suan icin ugrasabilecegimiz bir surec degil cunku yasal sure henuz asilmadi

Guncelleme ilk sayfada.
Guncellemeyi okudum evi satmayin derim bu darligin elbette ki bollugu olacak sizin tek hataniz bitmemis ev almak ve döviz ile borclanmak olmus.

Suan ne kadar kira ödüyorsunuz hatirlayamadim ama eve tasininca oda size kalacak

Arabayi satip kredinin 1 tanesini kapatiyormussunuz yeniden arac almayin bence dusuk modele ayiracaginiz parayida kredi ödemenizi yapin derim yada elektrik su vs aboneliğiniz de kullanin bunlarada para gidecek.

Kac yilligina cektiniz konut kredisini bu arada.

bu surecte kıralık evi kapatın.. Ailenizin yanına tasının .. Bir süre orada idare edin.. Daha sonra eviniz bittiğinde evinize geçersiniz.. Mecburen idare etmenin tek yolu bu..

80 bin lira büyük zarar. başka çözümleriniz yok mu yani elinizde kalan ufak parayla geçinmekte imkansız gibi. kış geliyor. ısınma vb. problemlerde var. yardım alabileceğiniz kimse yokmu. evi satmak yerine aracınızı satsanız nasıl olur.

10 yilligina cektik.Yani 10 yilda birseyler degisir elbet cok zorlanirsak satariz yine.Araba almak zorundayiz ise ulasimim yok baska turlu

Evet o zarar bize de cok geliyor o sebeple surunerek te olsa devam diyoruz en azindan biriki yili atlatalim da gerekirse yine evi degerinde satariz o zaman.Elimizde az kaliyor ama arada 3 5 artabiliyor gelirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…