• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ev alalim dedik hayatimiz kaydi

kendinizi suçlamayın . kimse bilemezdi boyle olacağını. Bu dar günleriniz de geçer inşallah. Rabbim kolaylık versin. yorumlara baktım gayet güzel öneriler var. ağlayıp sağlığınızdan olmayın. en kötü borç yapılandırın. vardır inşallah bir hayır.
Sagolun..ins bunda da bir hayir vardir diyorum ben de.Atlatacagiz en az hasarla

Mrb Bir onceki konumda detayli anlatmistim.Projeden bir daire satin aldik teslimi suan itibariyle 6 ay civari ertelendi.

Sorun su ki bize asla gec teslim edilmeyecegi konusunda israrli konusmalar yapildigi icin biz de hesabimizi ona gore yaptik.Suan batmis durumdayiz gecikmeden dolayi kredi cektik ancak ilk etapta gecikme 4 aydi sonra uzadi ve biz artik odeyemiyoruz hem kira hem konut kredisi hem de diger krediyi.Durum o ki ne yapicaz bilmiyoruz evi satsak satamiyoruz sozlesmeye gore devir yasak,beklesek iceri giriyoruz borc borc..Projeden vazgecsek bankaya odedigimiz faizler,vazgecmenin cezai yaptirimlari, sirkete odedigimiz evin yari parasinin 6 ay sonra bize geri verilecegi gibi durumlar yuzunden de vazgecemiyoruz elimizdekinden olucaz resmen.Ya biz ne yapicaz bilmiyorum.Borc alacak kimse yok millet parasini faize yatiriyor yuksek faiz olunca.Biz ne yapicaz bana bir akil verin.Keske hic girmeseydik bu lanet proje isine.
bildiğim kadarıyla vaadedilen sürede ev teslimi olmazsa, sizin kira giderinizi firma karşılamak zorunda

bildiğim kadarıyla vaadedilen sürede ev teslimi olmazsa, sizin kira giderinizi firma karşılamak zorunda
Evet ama yasal bir sure var ondan sonra odeme yapiyor mahkeme yoluyla ancak.Bu suan icin ugrasabilecegimiz bir surec degil cunku yasal sure henuz asilmadi

Guncelleme ilk sayfada.
Guncellemeyi okudum evi satmayin derim bu darligin elbette ki bollugu olacak sizin tek hataniz bitmemis ev almak ve döviz ile borclanmak olmus.

Suan ne kadar kira ödüyorsunuz hatirlayamadim ama eve tasininca oda size kalacak

Arabayi satip kredinin 1 tanesini kapatiyormussunuz yeniden arac almayin bence dusuk modele ayiracaginiz parayida kredi ödemenizi yapin derim yada elektrik su vs aboneliğiniz de kullanin bunlarada para gidecek.

Kac yilligina cektiniz konut kredisini bu arada.

bu surecte kıralık evi kapatın.. Ailenizin yanına tasının .. Bir süre orada idare edin.. Daha sonra eviniz bittiğinde evinize geçersiniz.. Mecburen idare etmenin tek yolu bu..

80 bin lira büyük zarar. başka çözümleriniz yok mu yani elinizde kalan ufak parayla geçinmekte imkansız gibi. kış geliyor. ısınma vb. problemlerde var. yardım alabileceğiniz kimse yokmu. evi satmak yerine aracınızı satsanız nasıl olur.

Guncellemeyi okudum evi satmayin derim bu darligin elbette ki bollugu olacak sizin tek hataniz bitmemis ev almak ve döviz ile borclanmak olmus.

Suan ne kadar kira ödüyorsunuz hatirlayamadim ama eve tasininca oda size kalacak

Arabayi satip kredinin 1 tanesini kapatiyormussunuz yeniden arac almayin bence dusuk modele ayiracaginiz parayida kredi ödemenizi yapin derim yada elektrik su vs aboneliğiniz de kullanin bunlarada para gidecek.

Kac yilligina cektiniz konut kredisini bu arada.
10 yilligina cektik.Yani 10 yilda birseyler degisir elbet cok zorlanirsak satariz yine.Araba almak zorundayiz ise ulasimim yok baska turlu

80 bin lira büyük zarar. başka çözümleriniz yok mu yani elinizde kalan ufak parayla geçinmekte imkansız gibi. kış geliyor. ısınma vb. problemlerde var. yardım alabileceğiniz kimse yokmu. evi satmak yerine aracınızı satsanız nasıl olur.
Evet o zarar bize de cok geliyor o sebeple surunerek te olsa devam diyoruz en azindan biriki yili atlatalim da gerekirse yine evi degerinde satariz o zaman.Elimizde az kaliyor ama arada 3 5 artabiliyor gelirimiz

Back
X