- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
- Konu Sahibi caddythecat
-
zaten borc icindeler. yuksek faiz veren yerleri nasil önerebiliyorsunuz. adi ne olursa olsun tefeci gibi birsey onerdiginiz.
Suan hayatlarini sirdurmeleei icin paraya ihtiyaclari var kredileri varken kredi cekemezler birc verende yok ha siz cikarip vericekseniz o ayri
Tefeci dediginiz yerler holding hanimefendi yasal kurulus bankadan farksiz
çıkarıp para vermeme gerek yok. tefeci reklami yapmak yerine mantikli oneriler vermek yeterli
Cok tesekkurler yorumunuz biraz ferahlatti icimi.Ikimizde kendimizi sucluyoruz neden girdik bu e v isine diye ama dediginiz gibi ekonominin bu duruma gelecegini bilemezdik elbette ki evdeki hesap carsiya uymayabilir diye dusunduk.Ona gore de planladik ancak iki aksilik ustuste gelince kontrolumuzden cikti suan icin borc istiyoruz cevremizden ama veren yok cunku faizde paralari.Dostumuzu da ogrenmis oluyoruz boylelikle.Oyle strese girdim ki dusundukce aglamaya basliyorum allah kimseyi bu duruma dusurmesin.Bir yolunu bulucaz elbet ancak destek bulamamak cok üzdü.
Biz bunların aynılarını yaşadık. Hepsi geçiyor merak etmeyin. Ancak evden dolayı çok zarar ettik ve nerdeyse evin maliyeti iki katına çıktı.Mrb Bir onceki konumda detayli anlatmistim.Projeden bir daire satin aldik teslimi suan itibariyle 6 ay civari ertelendi.
Sorun su ki bize asla gec teslim edilmeyecegi konusunda israrli konusmalar yapildigi icin biz de hesabimizi ona gore yaptik.Suan batmis durumdayiz gecikmeden dolayi kredi cektik ancak ilk etapta gecikme 4 aydi sonra uzadi ve biz artik odeyemiyoruz hem kira hem konut kredisi hem de diger krediyi.Durum o ki ne yapicaz bilmiyoruz evi satsak satamiyoruz sozlesmeye gore devir yasak,beklesek iceri giriyoruz borc borc..Projeden vazgecsek bankaya odedigimiz faizler,vazgecmenin cezai yaptirimlari, sirkete odedigimiz evin yari parasinin 6 ay sonra bize geri verilecegi gibi durumlar yuzunden de vazgecemiyoruz elimizdekinden olucaz resmen.Ya biz ne yapicaz bilmiyorum.Borc alacak kimse yok millet parasini faize yatiriyor yuksek faiz olunca.Biz ne yapicaz bana bir akil verin.Keske hic girmeseydik bu lanet proje isine.
Oyle birsey olabiliyor mu?kredi erteleme yapabilirsiniz belki bankanızla görüştünüz mü
Oyle birsey olabiliyor mu?
Aslinda resmi olarak evin teslimi ertelendi bu da gecerli bir sebep olmali.Bankayla gorusecegim tesekkur ederim umarim ise yararbankaların böyle bir insiyatiflikleri olabiliyor ,
durmunuzu anlatın en azından taksitleri aksatırsanız işleme hemen koymazlar
Buna mi takildiniz ?O anki ruh halimle yeni konu actim ne varki bunda?Siz zaten bu konunun aynısını açmıştınız daha önce oradan devam etmek daha mantıklıydı bence
Aslinda resmi olarak evin teslimi ertelendi bu da gecerli bir sebep olmali.Bankayla gorusecegim tesekkur ederim umarim ise yarar
bankaların böyle bir insiyatiflikleri olabiliyor ,
durmunuzu anlatın en azından taksitleri aksatırsanız işleme hemen koymazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?