• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ev alalim dedik hayatimiz kaydi

zaten borc icindeler. yuksek faiz veren yerleri nasil önerebiliyorsunuz. adi ne olursa olsun tefeci gibi birsey onerdiginiz.

Suan hayatlarini sirdurmeleei icin paraya ihtiyaclari var kredileri varken kredi cekemezler birc verende yok ha siz cikarip vericekseniz o ayri
Tefeci dediginiz yerler holding hanimefendi yasal kurulus bankadan farksiz

Suan hayatlarini sirdurmeleei icin paraya ihtiyaclari var kredileri varken kredi cekemezler birc verende yok ha siz cikarip vericekseniz o ayri
Tefeci dediginiz yerler holding hanimefendi yasal kurulus bankadan farksiz

çıkarıp para vermeme gerek yok. tefeci reklami yapmak yerine mantikli oneriler vermek yeterli

çıkarıp para vermeme gerek yok. tefeci reklami yapmak yerine mantikli oneriler vermek yeterli

Reklam mi ?
Parayi baska nasil cozmesini bekliyosunuz ikiside calisiyo borc icindeler 6 ay icin daha borca ihtiyaclari var yoksa o 6 ay gecmiyecek siz ilkkez duydugsabiz finansla alakaniz yoktur size reklm olur reklam falan yapmiyorum sacma sapN seyler yazmayin

kiraniz su an ne kadar. odemeler ve maaslar konusunda da bilgi verseniz aslinda daha net çözümlere ulasilabilir. cok zorda olsaniz da bence dayanmaya calisin..ev teslim olana kadar kuculmeye gidin sadece. bir de ev sahibiyle konusup kiranizi bir sure dusukten odeyip kendi eviniz tamamlandiginda kalan kismi odemeyi.teklif edebilirsiniz. hic belli olmaz belki kabul edebilir.

Bence ucuz bir yere geçin. 2500 TL kira çok fazla. Sanırım İstanbul'dasınız. Aslında artık 1500 TL'den aşağı ev kalmadı ama bir şekilde değiştirin evinizi. Çünkü müteahhitler 7 ay der o 12 ayı bulur.

Cok tesekkurler yorumunuz biraz ferahlatti icimi.Ikimizde kendimizi sucluyoruz neden girdik bu e v isine diye ama dediginiz gibi ekonominin bu duruma gelecegini bilemezdik elbette ki evdeki hesap carsiya uymayabilir diye dusunduk.Ona gore de planladik ancak iki aksilik ustuste gelince kontrolumuzden cikti suan icin borc istiyoruz cevremizden ama veren yok cunku faizde paralari.Dostumuzu da ogrenmis oluyoruz boylelikle.Oyle strese girdim ki dusundukce aglamaya basliyorum allah kimseyi bu duruma dusurmesin.Bir yolunu bulucaz elbet ancak destek bulamamak cok üzdü.

Anlıyorum. Herkesin böyle zamanları vardır. Ben de çok kötü bir dönem yaşıyorum. Ama dediğim gibi bu bir dönem ve bir şekilde bir yol bulacaksınız. Ne olur kendinizi suçlamayın. Bu ülkede iyi ve güzel olan her şeyin çabuk elde edilemeyeceğini ve bedelinin ödenmek zorunda olduğunu sakın unutmayın. Eşiniz ve siz bu dönemde sıkı sıkı sarılın birbirinize. İleride gülüp geçeceğiniz bir anı olarak kalacak. Başarılı olacağınıza eminim.

1. Seçenek : eşyalar bir depoya sizler aile evine sığınacak
2. Seçenek : eksiklerine rağmen yeni eve taşınılacak
3. Seçenek : çok daha ucuz bir semtte bodrum sobalı vs çok daha ucuz bir eve kiraya tasinilacak

Mrb Bir onceki konumda detayli anlatmistim.Projeden bir daire satin aldik teslimi suan itibariyle 6 ay civari ertelendi.

Sorun su ki bize asla gec teslim edilmeyecegi konusunda israrli konusmalar yapildigi icin biz de hesabimizi ona gore yaptik.Suan batmis durumdayiz gecikmeden dolayi kredi cektik ancak ilk etapta gecikme 4 aydi sonra uzadi ve biz artik odeyemiyoruz hem kira hem konut kredisi hem de diger krediyi.Durum o ki ne yapicaz bilmiyoruz evi satsak satamiyoruz sozlesmeye gore devir yasak,beklesek iceri giriyoruz borc borc..Projeden vazgecsek bankaya odedigimiz faizler,vazgecmenin cezai yaptirimlari, sirkete odedigimiz evin yari parasinin 6 ay sonra bize geri verilecegi gibi durumlar yuzunden de vazgecemiyoruz elimizdekinden olucaz resmen.Ya biz ne yapicaz bilmiyorum.Borc alacak kimse yok millet parasini faize yatiriyor yuksek faiz olunca.Biz ne yapicaz bana bir akil verin.Keske hic girmeseydik bu lanet proje isine.
Biz bunların aynılarını yaşadık. Hepsi geçiyor merak etmeyin. Ancak evden dolayı çok zarar ettik ve nerdeyse evin maliyeti iki katına çıktı.
Bizim evin teslimatı üç yıl gecikti. Gecikti dediysem üç yıl sonra evimizin eksiğini, kombimizi halledip içine geçtik. Binanın eksiği hala vardı. Siteyi sormayın. O hala inşaattı mesela. Sitenin bitmesi bir üç dört yılı daha aldı.
Size tafsiyem ne yapın edin borcunuz daha fazla katlanmadan içine geçin.
Allah yardımcınız olsun

Siz zaten bu konunun aynısını açmıştınız daha önce oradan devam etmek daha mantıklıydı bence

@myhobbytravelling Sakın Faktoringlere bulaşmayın...
Burada Faktoring diyen arkadaşım neyi cazip geldi size ki öneriyorsunuz.
İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Faktoring firmasına gitse bu insan ilk yapacakları hadi yeni evi bana temlik ver olacak.
O iş öyle çekle senetle olmuyor.
Sakın konu sahibi gidin O evi yakın ellerinizle ama bu faktoring firmalarına bulaşmayın..

kendinizi suçlamayın . kimse bilemezdi boyle olacağını. Bu dar günleriniz de geçer inşallah. Rabbim kolaylık versin. yorumlara baktım gayet güzel öneriler var. ağlayıp sağlığınızdan olmayın. en kötü borç yapılandırın. vardır inşallah bir hayır.

Back
X