Gidip kadina boyle seyler yapmana gerek yok ki yavrucum , ben belki de hic anlam yuklemedigim icin bu kadar rahatim , ok eski sevgilisi ne olmus yani diye dusunuylrum cunku bende eski sevgilimle yolda karsilassam hisedecegim sey koca bir hiç , siradan bir insan , zaten birsey hissediyor olsam eski olmazdi hala sevgili olurduk
Bilemiyorum , tabi ki herkesin dusuncesi bir degil , ancak cidden uzatilip kavga edilecek bir mevzu degil bu
Siz doğru yoldasınız. Başkasıymış gibi yapmanıza gerek yok ki. Zaten duygularımı belli ederim yazmıştınız sanırım, orada kesin sizi sinirlendirecek bişeyler söyleyecek, sizin yüzünüz düşecek ve istediğini almış olacak.
Ayrıca maksat arkadaşlık olsa şimdiye kadar çoktan iletişime geçerlerdi, ki numarası bile yokmuş.
Kıymete binmiş gibi olmuş sevgiliniz.
Yine genel olarak söyleyim;hani sanatçıların bohem hayatı yaşaması ülkemizde normal görülür ya ,işte ben bunu yeni nesil doktorların bir kısmında gözlemledim sanki toplum normları onları alakadar etmiyor izlenimi
Bana göre de önce benim midem beni alakadar eder,toplum normları sonra gelir
Midenin genişliği diyorum ben bu duruma çünkü kız tek taraflı aşık olmamış ortada yaşanmış bir ilişki var
Eğer bu telefonlar devam ederse,sevgilin de şunu diyebilmeli;beni aramanı istemiyorum
Gerçekten neyin kafası bu aynı işyerinde yüz yüze bakmıyorlar ki
Kezbanlık yapmakla ilgisi yok ama ararsa engellerim demesi de güzelNumarasını kaydetmedim dedi bana. Kaydet ama görüşmenizi istemiyorum ben dedim. Çok rahatsız ederse engellerim şimdi engellersem göze batar dedi. Bir şey demedim bak yine de kısıtlamamak, "Kezbanlık" yapmamak için elimden geleni yapıyorum ehehe.
Kezbanlık yapmakla ilgisi yok ama ararsa engellerim demesi de güzel
Ben bu kızı ciddiye aldığını sanmıyorum
Bence sende olayın üzerini kapat gitsin
Bence doğru olanı yapmışsınızAstoria
Dün de yazmıştım,normalde takılmam bu tip şeylere ama kızın davranışları tuhaf.Bu durumda kesin gidin ya da gitmeyin dememiştim zaten,diyemem de açıkçası.Kimisi ''git kızı boz'' falan demiş mesela,ben böyle durumlarda çok taktik oynayabilen biri olmadığım için yapabilir miydim bilmiyorum,siz de ''yapamazdım'' demişsiniz bence herkes saygı duymak zorunda.
Sevgiliniz sanırım biraz safAslında kötü değil bence,sadece bazı konularda biraz daha uyanık olmasını isteyin bundan sonra,ısrarla davet etmesi tuhaf çünkü.Böyle üzülüp yıpratmayın kendinizi.
Bence gidiyor olman onu ciddiye aldiginizin bir göstergesi olurdu.Sahsen ben karsi taraftaki kadinin yerinde olsam "gelmisler demekki ciddiye aliniyorum" diye dusunurdum.Ve bunun ardi arkasi gelmezdi.Her defasinda gidip "çatlatma operasyonu yapacak kadar mühim insan mi? degil.Seninle alakali da ne dusundugu onemli olmasin aman canim baska isin mi yok?
Yapin geregi davrandigin surece bir durus sergilemis olursun diger turlu samimiyetsiz ve komik durur.Gitmeyi istemeyerek ve tepkini aglayarak göstererek bunun "sen"oldugunu göstermis oldun erkek arkadasina.
Aglamak ayrica cok insani.Acindirdim diye dusunme asla.Insan,ice atinca uzulunce ve sinirlenince baska ne yapar ki? Kendin gibi olman hep arti kazandirir bildigin üzere.
Üzüldügünü ve agladigini gördügü icin artik bu konuda daha hassas davranacaktir diye dusunuyorum..
Ben o kızın da ,bir araya getirmek isteyen diğer arkadaşlarının da yaptığında mantık göremedim eski amerikan dizilerini hatırlattı bana.
İnsanlara da eğlence gerek herhalde ya da fesatlık yapıyorsam kusura bakma,kız seni merak etmiş ve özellikle yapıyor olabilir
Hislerine güven,seni yanıltmaz diye boşuna dememişler.Yine en doğru kararı kendin verirsin.Ya arkadaşlarının günahını da almak istemedim şimdi, kız "Verin ya bir de ben konuşayım" deyince mecburen numarasını vermiş olabilirler. Arkadaşlarının bazılarıyla tanıştım, öyle tiplere benzemiyorlar. Belli olmaz tabi.
Ne münasebet akıl alır gibi değil. Sinirlenip tepki vermekte sonuna kadar haklısın. Bi empati yapsın. Kendini senin yerine koysun. Eminim daha fena tepkiler verir. Kız da tam saçı başı yolunacak cinsten biri. Ne demek ya numarasını bulup da sende gel demek. Benim başıma gelse canına okurdum valla.Güncel durum sayfa 17.
Merhaba kızlar, sıkıntılı bir durumun içindeyim. Yardımlarınız beni çok mutlu edecek.
Benim eski konularımı bilenler var, bilmeyenler için çok kısa özet geçiyorum. 4 senelik bir ilişkiden hak ettiğim değeri göremediğim ve 3. kişilerin araya girmesi yüzünden ayrıldım ve tamamen tesadüfen ayrılıktan sonra bir ortamda birisiyle tanıştım ve işler çok hızlı gelişti, şu an 6 aylık bir ilişkimiz var. Eski sevgilim de bu olaydan sonra benim yakın arkadaşımla sevgili oldu ve bundan sonra yakın arkadaşım dediğim kişiyle de iletişimimi keserek onlardan bir daha haber almamak üzere defteri kapatmış bulunuyorum.
Erkek arkadaşım asistan hekim olarak çalışıyor, onun da daha önceden bir sevgilisi olmuş. Ortak arkadaşlarımızın da kendisinin de "yoğun kıskançlık krizleri" yüzünden yürümediğini söyledikleri bir ilişki. Uzun hikaye, merak edenler için detayları eski konumdan kopyalayıp atabilirim. Eski sevgilisi de başka bir ilde hekim. Bunların ilişkileri benim eski sevgilimle olduğu gibi değil. Yani stalkladığım zaman görmüştüm, Facebookta bilirsiniz hani 5 tane resmin olduğu bir yer var anılarım diye paylaşılan. Kızın orada mezuniyetinden fotoğraf vardı, toplu 7-8 kişinin olduğu bir fotoğraf. İçinde erkek arkadaşım da var, arkadaşça bir şekilde elini kızın omzuna atmış. Baya eski yani ama hala kızın anıları kısmında duruyor. 6 aylık ilişkimiz var, ben ilk baktığımda kaldırmamıştı hala da kaldırmamış. Erkek arkadaşımla "Yüz yüze bakalım" seviyesinde ayrılmışlar yani benim gibi kanlı bıçaklı değiller. Allah var, erkek arkadaşımda eski sevgili özlemi, fotoğraf falan gibi şeyler görmedim; ben sorduğum için açıklamasını yapmıştı başlarda o kadar. Ama kızda görüyorum.
Neyse bu hanımefendi yaşadığımız şehre geliyormuş, zaten buralı. Arkadaşları da demişler ki "X geliyor ona özel bir buluşma ayarlayalım". Benimkine de haber vermişler o da "Ya ben gelmeyeyim şimdi hoş olmaz" demiş. Erkek arkadaşım gelemem deyince kızdaki cesarete bakar mısınız, hemen numarasını ortak arkadaşlarından alıp erkek arkadaşımı arıyor "Yaaa X gel lütfen seni de görmek istiyorum, Astoria da gelsin ne olacak tanışmış oluruz. Kendisiyle tanışmayı çok isterim" falan diyor. Ya ben dellenmekte haksız mıyım, siz söyleyin. "Gitmiyoruz kesinlikle, bir de ayağına çağırıyor ne kadar ayıp yaa" falan diye dellendim; erkek arkadaşım da "Tamam Astoria gitmeyiz sakin ol, seni aldatmışım gibi davranıyorsun" falan diye üste çıktı kapattı telefonu. Kendimi yiyorum sinirden, benim eski erkek arkadaşım çağırsa kendisi koşa koşa gidecek herhalde.
Erkeklerin karakteri bumu benim eşim geçmiş ilişkilerini saklamaz bir şeyler söylerdi anlatırdı bazı yerde haddini aşmıştı artık benden yüz buldu ben en sonunda patladım konuşma diye adamın kendini savunma şekli bana dürüstçe davrandığı için yalan söylemediğim için suçluyum diye kendini savunuyor ama aynı şeyi yapamam onlara göre bu tür şeyler çok normal geliyor ama aynı şeyi sen yapamazsın yediremezler kendilerine senin duygularının hissettiklerimin hiçbir önemi yokturMerhaba herkese, yorumlarınız için teşekkür ederim. Erkek arkadaşımla konuşuyordum, o yüzden anca burayı açıp yazabiliyorum size. Beyimiz bana geldi, surat 5 karış ama elinde sevdiğim çikolatalardan vardı. "Çok huysuz olduğun için biraz serotonin salgılamak iyi gelir diye düşündüm." diye laf sokarak girdi içeri. Ben hiçbir şey demedim, teşekkür ettim sadece. Sonra mutfağa geçtim, baktım peşimden geldi.
"Astoria niye böyle yapıyorsun? Hiç sana yakışıyor mu, onunla aramızda artık hiçbir şey olamayacağını gayet iyi biliyorsun. Ben sadece arkadaş grubum için gideceğim, hem seni de götürmek istiyorum tek başıma ne yapayım?" dedi. Ben gene dellenip "Tek başına gidersen zaten ilişkimiz biter, istediğinle beraber olursun o zaman" dedim. Yüzü dondu resmen öyle deyince mimik falan yapamadı. "Nasıl ya ilişkiyi bitirmek mi istiyorsun?" dedi. "Hayır ama eski sevgilin için kavga etmemiz beni çok üzüyor. Ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin, zamanında onu da öpmüşsün sevmişsin sevişmişsin" dedim ağlamaya başladım lanet olsun. Zaten böyle durumlarda hep bir duygu boşalması yaşarım çok gerildiysem, bunu asla engelleyemiyorum. "Özür dilerim, özür dilerim. Kesinlikle gitmiyoruz, seni üzecek hiçbir şey yapmayacağım. Konu kapandı." diye sarıldı, öptü ama ben böyle olsun istemedim. Haklı olduğum için kabul etmesi gerekirdi, ağladığım için yani bana acıdığından dolayı değil.
Doktorlar böyle mi oluyor yoksa, doktorlar dizisi gibi yaa :)
Belki arada bir hoca başhekim falan da vardır, ayrılsanız da siz dost kalmalısınız diyen :)
Astoria, adamin berikiyi zaten hic taktigi yok surdan gordugum kadariyla kiz askinti oluyor. Yani bitmis gitmis, adam baska sevgili bulmusken telefon acip ille goruselim demek gercekten ileri derecede kendini kucuk dusurmek. Benim fikrimce adama ses etmen dogru olmamis yani adam zaten orali degil bosuna poposunu kaldirmaNeden bulusup gorusesiniz anlayamadim yani ne gerek var? Sacmalik.
Kiz sorunu cozdu de biz yazmalara doyamadik.
Spontane bir sekilde ayni ortamda bulunsa kacip gidecek mi? Hayir.
O gruptan baska birinin serefine duzenlenecek bir toplanti olsaydi gitmeyecek miydi? Hayir.
İs icabi, gorev geregi, insanlik namina iletisim kurmasi gerekse yapmayacak mi? Hayir.
Kiza ozel bir davet israrla partnerin cagrilmasi soz konusu, kiskanclik temelli sorunlar yasanmis gecmiste bu ne perhiz bu ne lahana tursusu be kardesim.
Her seyden evvel mutluluk vaat etmeyen bir ana bile isteye icabet etmek omurden calmaktir. Ne gerek guzel canimi sıkmaya. Pasa gonlumu yormaya. Canim ben
Dunyanin her yerinde bu boyle.
Erkeklerin karakteri bumu benim eşim geçmiş ilişkilerini saklamaz bir şeyler söylerdi anlatırdı bazı yerde haddini aşmıştı artık benden yüz buldu ben en sonunda patladım konuşma diye adamın kendini savunma şekli bana dürüstçe davrandığı için yalan söylemediğim için suçluyum diye kendini savunuyor ama aynı şeyi yapamam onlara göre bu tür şeyler çok normal geliyor ama aynı şeyi sen yapamazsın yediremezler kendilerine senin duygularının hissettiklerimin hiçbir önemi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?