Bir "eski sevgili" mevzusu

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52.859
Puanlar
598
Güncel durum sayfa 17.

Merhaba kızlar, sıkıntılı bir durumun içindeyim. Yardımlarınız beni çok mutlu edecek.

Benim eski konularımı bilenler var, bilmeyenler için çok kısa özet geçiyorum. 4 senelik bir ilişkiden hak ettiğim değeri göremediğim ve 3. kişilerin araya girmesi yüzünden ayrıldım ve tamamen tesadüfen ayrılıktan sonra bir ortamda birisiyle tanıştım ve işler çok hızlı gelişti, şu an 6 aylık bir ilişkimiz var. Eski sevgilim de bu olaydan sonra benim yakın arkadaşımla sevgili oldu ve bundan sonra yakın arkadaşım dediğim kişiyle de iletişimimi keserek onlardan bir daha haber almamak üzere defteri kapatmış bulunuyorum.

Erkek arkadaşım asistan hekim olarak çalışıyor, onun da daha önceden bir sevgilisi olmuş. Ortak arkadaşlarımızın da kendisinin de "yoğun kıskançlık krizleri" yüzünden yürümediğini söyledikleri bir ilişki. Uzun hikaye, merak edenler için detayları eski konumdan kopyalayıp atabilirim. Eski sevgilisi de başka bir ilde hekim. Bunların ilişkileri benim eski sevgilimle olduğu gibi değil. Yani stalkladığım zaman görmüştüm, Facebookta bilirsiniz hani 5 tane resmin olduğu bir yer var anılarım diye paylaşılan. Kızın orada mezuniyetinden fotoğraf vardı, toplu 7-8 kişinin olduğu bir fotoğraf. İçinde erkek arkadaşım da var, arkadaşça bir şekilde elini kızın omzuna atmış. Baya eski yani ama hala kızın anıları kısmında duruyor. 6 aylık ilişkimiz var, ben ilk baktığımda kaldırmamıştı hala da kaldırmamış. Erkek arkadaşımla "Yüz yüze bakalım" seviyesinde ayrılmışlar yani benim gibi kanlı bıçaklı değiller. Allah var, erkek arkadaşımda eski sevgili özlemi, fotoğraf falan gibi şeyler görmedim; ben sorduğum için açıklamasını yapmıştı başlarda o kadar. Ama kızda görüyorum.

Neyse bu hanımefendi yaşadığımız şehre geliyormuş, zaten buralı. Arkadaşları da demişler ki "X geliyor ona özel bir buluşma ayarlayalım". Benimkine de haber vermişler o da "Ya ben gelmeyeyim şimdi hoş olmaz" demiş. Erkek arkadaşım gelemem deyince kızdaki cesarete bakar mısınız, hemen numarasını ortak arkadaşlarından alıp erkek arkadaşımı arıyor "Yaaa X gel lütfen seni de görmek istiyorum, Astoria da gelsin ne olacak tanışmış oluruz. Kendisiyle tanışmayı çok isterim" falan diyor. Ya ben dellenmekte haksız mıyım, siz söyleyin. "Gitmiyoruz kesinlikle, bir de ayağına çağırıyor ne kadar ayıp yaa" falan diye dellendim; erkek arkadaşım da "Tamam Astoria gitmeyiz sakin ol, seni aldatmışım gibi davranıyorsun" falan diye üste çıktı kapattı telefonu. Kendimi yiyorum sinirden, benim eski erkek arkadaşım çağırsa kendisi koşa koşa gidecek herhalde.

Son düzenleme:

Yani tamam kötü olma ama buluşmaya da gitme. Kaldı ki kızın numarasını almasından hiç hoşlanmadım şu an, ondan da rahatsızım.

Bence onun bu kadar rahat davranması kızı ne kadar umursamadığının göstergesi olmuş boşa sinirleniyosunuz

Ama ben dellenmesem tamam desem buluşmaya gidecekti yani ben ona sinirleniyorum. Siz olsanız gider miydiniz?

Ilgimc sanki bir gövde gösterisi durumu olacakmis gibi
Hic ugrasmaya gerek yok

Tabi canım ne gerek var.

Erkek arkadaşın gereken cevabı vermiş ama zaten. Kız arayıp nolur gel diye ısrar edince tamam mı demiş?

Aynen arayınca "Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş. Bana soracak ne var, ona delleniyorum. Benim eski sevgilim çağırsa ben ona sorsam koşa koşa gidecekti herhalde. Ona çok normal geliyor, ne var yaa falan tarzı konuşuyor benimle.

Kızin bu teklifini sevgilin sana mı iletti ?

genişlik konya ovası

tabi ki haklısın. gitmeyin ne işiniz var. mutluluğunuzu da görmesin mutsuzluğunuzu da. ne kadar ırak o kadar huzur.

Aynen bana iletti, gayet normal bir durummuş, sanki okuldan bir arkadaşı çağırıyormuş gibi. Bir de "Bak X arayıp özellikle seni davet etti" deyince cinlerim tepeme çıktı. Nereden aldı senin numaranı falan derken, bu noktaya geldik işte.

Aynen arayınca "Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş. Bana soracak ne var, ona delleniyorum. Benim eski sevgilim çağırsa ben ona sorsam koşa koşa gidecekti herhalde.[/QUOTE]

Ya ama bu saatten sonra heh gordun mu astoria nasılda kıskandi belki kavga bile ettiler diye dusunmelerine sebeb verir bu durum. Ne demek astoriaya sorayım ? Ne munasebet ya. Bu olayın sana sicramadan temizlenmesi gerekiyodu.

Aynen arayınca "Bir Astoria'ya sorayım, gelebiliriz" demiş. Bana soracak ne var, ona delleniyorum. Benim eski sevgilim çağırsa ben ona sorsam koşa koşa gidecekti herhalde.

Ya ama bu saatten sonra heh gordun mu astoria nasılda kıskandi belki kavga bile ettiler diye dusunmelerine sebeb verir bu durum. Ne demek astoriaya sorayım ? Ne munasebet ya. Bu olayın sana sicramadan temizlenmesi gerekiyodu.[/QUOTE]

İşte sinirlenmekte haksız mıyım yani ya, bu arada alıntılar bir tuhaf olmuş bozulmuş gibi duruyor. Göremezsem bazılarınızı gözümden kaçarsa kusura bakmayın.

ben sevgilimden kızı engellerdim sanırım. pek iyi niyetli göremedim. bu kız başınıza bela olur söylim

ben sevgilimden kızı engellerdim sanırım. pek iyi niyetli göremedim. bu kız başınıza bela olur söylim

Erkek arkadaşım "İyice Kezban gibi oldun ha" der (Kezban isimlilerden samimiyetle özür dilerim, yazma niyetimi anlamışsınızdır). Bu duruma bile "Tamam yaa gitmeyiz sanki seni aldatmışım gibi tepki verme" diye surat astı. Ona göre yani kanlı bıçaklı değillerse normal davranılabilir, o da bir insan evladı sonuçta bazı yaşanmışlıklarımız oldu nankörlük etmeyeyim stili bakıyor.

Anladım. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de bu eski sevgili mevzuundan bir anlaşmazlık yaşamıştınız. Evet eski sevgiliyle düşman olmaya gerek yok ama görüşmeye de gerek yok. Bunu idrak edememesi çok garip.

Maksat sizinle tanışmak değil orada kendisini ispatlamak iyi olmuş gitmediğiniz

Napacakmış seninle tanışıp eski sevgili ? Erkek arkadaşının bunu sana söylemesi bile gereksiz. Biz gelmiyoruz diyip kestirip atmalydı.

Kesinlikle öyle, ona delleniyorum ya zaten. "Gelmiyoruz", bitti yani. Bunun sorayımı edeyimi yok, "Yaşanmış bitmişmiş de zaten salak değilse arkadaştan başka bir şey olamayacaklarını zaten biliyormuş", inanmıyorum ben. İyi niyetli falan değil.

Ya bunların arkadaş grubu çok garip, her halta toplanıyorlar falan. Erkek arkadaşım da o gözle bakıyor ama bu kadar düşüncesiz olmasını istemiyorum. Kızın numara almasından falan acayip irite oldum.

Maksat sizinle tanışmak değil orada kendisini ispatlamak iyi olmuş gitmediğiniz

Kesinlikle gitmiyoruz. Çok istiyorsa kendi gidebilir, gittiği an ilişkimiz de biter.

tamam herkes kanlı bıçaklı ayrılmak zorunda değil. ama bu buluşmanın odak noktası o kızsa gidilmemesi doğru olan bence. ortak bir arkadaşlarının kutlama yemeği olsaydı örnek veriyorum gidin beraber. ama şu durumda hiç hoş değil. ayrıca kezbanlık da değil. bunu kıskançlıktan ilişkisi biten bir sevgilinin gayet normal karşılaması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…