bir erkek yemekhane kartını unutuysa ve bir kadın olarak siz ödemek isterseniz o izin vermezse bu yanlış birşey midir

leyla3412

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
114
53
28
Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v

Biz aynı iş yerinde calışıyoruz kartla ödüyoruz bugün onun kartı yokmuş unutmuş ve hesabına yazdıracaktı bende yanındaydım ve duydum ardından kassadaki kadına bunuda ben ödicem dedim o duydu ve izin vermedi elimde olan kartımı tutu ama ben yinede yapıştırdım düğmeye ama galiba olmadı ve kassadaki kadına ben yanındayken işaret yaptı sessizce konuştu duymamı istemedi galiba ve hesabına yazdırdı sonra göz göze geldik, gülümsedi bana teşekkür ederim dedi. Ben anlamıyorum sizce bunu neden yaptı? Ayrıca ondan öncede o sırada benden önce yemek alıyordu sonra birşey unutup geri gitti bende onu tekrardan sırasına öne gitmesine müsade ettim öne geç sen önümdeydin dedim hayır dedi ve bekledi benim öne geçmemi şimdi şunu merak ediyorum neden böyle izin vermedi hayır dedi hemen ödememe ve bunu sizce yanlış mı anladı? Ben insanca birşey yapmak istedim v

İzin vermedikten sonra ısrarcı olmanız doğru değil. İş arkadaşınız sonuçta. Zaten sonradan ödeyebilirmiş, sıkıntılı durumu olmamış.

İzin vermedikten sonra ısrarcı olmanız doğru değil. İş arkadaşınız sonuçta. Zaten sonradan ödeyebilirmiş, sıkıntılı durumu olmamış.
Yok izin vermedikten sonra ısrar etmedim zaten ya onunla aramızda böyle flörtleşme var oyuzden bende jest gibi olsun istedim ama o kabul etmedi

Empati yap.
Hayır diyorsa biri hayırdır.

Yani sirada öne gecmedi vs cok ayrintili degil mi ya gunluk hayatinizi gercekten boyle mi yasiyorsunuz yanlis anlamayin yadirgamk icin degil merak ettim ben olsam o bolumleri hic takmam
Her detayı acıklamam mı gerekiyor? Yani şunu diyorum Kendisi bana bir incelik yaptı 2-3 saniye önce bende kabul ettim önüne geçtim ardındanda ben bir jest yapmak istedim ama kabul etmedi gibisinden

Pek flörtleşir gibi değilsiniz
Bunu bu kısa anlatığım kücük anımdan mı cıkardınız? Neden gelen cevaplar sürekli böyle herşeyi biliyormuş gibi onunla her yaşadığımı anlatmışım gibi geliyor? Size kısa bir 2-3 dakikalık yaşanmış özet yazdım flörtü orda etmedik zaten o yemekhanede gelişen bir olayı aktardım 😅

Bunu bu kısa anlatığım kücük anımdan mı cıkardınız? Neden gelen cevaplar sürekli böyle herşeyi biliyormuş gibi onunla her yaşadığımı anlatmışım gibi geliyor? Size kısa bir 2-3 dakikalık yaşanmış özet yazdım flörtü orda etmedik zaten o yemekhanede gelişen bir olayı aktardım 😅
İyi de hak verin ki bizde sizin anlattığınıza göre cevap veriyoruz.

Flortlesmeden çok mesafe istiyormuş gibi duruyor. Yakın görmediği birinden para alışverişi yapmak istememis

İyi de hak verin ki bizde sizin anlattığınıza göre cevap veriyoruz.
Tamamda ben buraya herşeyi yazamamki aşırı uzun olur şöyle anlatayım benden hoşlanan birisi zaten oyuzden soruyorum zaten ben başkası olsa ödemezdimki yani neden durup dururken öyle nirşeye kalkışayımki?

Her detayı acıklamam mı gerekiyor? Yani şunu diyorum Kendisi bana bir incelik yaptı 2-3 saniye önce bende kabul ettim önüne geçtim ardındanda ben bir jest yapmak istedim ama kabul etmedi gibisinden
Yok gerekmiyor.cok degisik bakis aciniz var anlamadigim ve yorucu gordugum sizin konuya yazdiginiz yeri sordum aciklamam mi gerekiyor diyorsunuz yok arkadasim gerekmiyor...biz 3 harflilere sorup cevaplariz anlamaya calsiiriz

Kartla ödüyoruz derken bahsettiğiniz: işyerine giriş ve çıkışlarda kullandığınız geçiş kartınızı, yemekhanedeki cihaza okutmak suretiyle ödemek mi ?

Evet bu olay böyle düşündürdü de benim fikrime siz niye bozuldunuz niye büyüttünüz ki? Adam her dediğinize hayır demiş mesafeyi asma orada dur demek aman neyse nasıl biliyorsanız öyle yapin

X