• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek vahşeti: Sevgilimi zaten her gün dövüyordum, nasıl oldu anlamadım, bu kez öldü!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bir erkek vahşeti: Sevgilimi zaten her gün dövüyordum, nasıl oldu anlamadım, bu kez öldü!
Paylaş Paylaş
Katil zanlısı daha önce çeşitli suçlardan hapis yatmış
page_bir-erkek-vahseti-sevgilimi-zaten-her-gun-dovuyordum-nasil-oldu-anlamadim-bu-kez-oldu_654734253.jpg

inPaylaşın
İstanbul Başakşehir'de önceki akşam ilçe emniyet müdürlüğüne giden 55 yaşındaki Aziz Çalışkan, sevgilisini öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Sabah'ta yer alan habere göre, Çalışkan ifadesinde "Zaten her gün dövüyordum, bu kez öldü. Nasıl oldu anlamadım" diyerek kendini savundu.

Gözetim altına alınan Çalışkan'ın ifadesi üzerine polis ekipleri, Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki evine gitti. Ekipler cinayet adresindeki daireye girdiklerinde Özbekistan uyruklu Nuborakhon Usmanova'nın (36) cansız bedeniyle karşılaştı. Kadının belden üst kısmında darbeye bağlı yoğun şişlik ve morarma izleri belirlendi.

"Zaten her gün dövüyordum, bu kez öldü!"
Çalışkan ifadesinde, sevgilisiyle sürekli kavga ettiklerini aktararak "Tartışırken sinirlendim ve birkaç yumruk attım. Yere düştü. Bayıldı zannettim. Zaten her gün dövüyordum, bu kez öldü. Nasıl oldu anlamadım" dedi. Katil zanlısının çeşitli suçlardan sabıka kaydının bulunduğu ve cezaevinde hapis yattığı öğrenildi. Çalışkan adliyeye sevk edildi.
http://t24.com.tr/haber/bir-erkek-v...ordum-nasil-oldu-anlamadim-bu-kez-oldu,338437

vay canına :dua::oha::KK57: neden ölmüş ki? bağışıklık kazanması gerekirdi oysa..:kızgın:

:KK57::KK57: Bu nasıl bir zihniyettir, zaten hergün dövüyordum diyor:KK12: kadına şiddet arttı, yalnız bile isteye, arada çoluk çocuk hiçbir bağ yokken ki şiddet görüyorsan çocuğu da bahane etmeyecek ayrılacaksın, şiddete boyun eğen kadınları da anlamakta zorlanıyorum :KK43:

Buralarda var bir tane, neredeyse hergün şiddet görüyor, evden kovuluyor ama polise gidip şikayetçi olmak yerine yarım saat 1 saat sonra adamla kahkahalar atıyor, ekonomik özgürlüğü var, evi var, onu tutacak hiçbirşey yok ama ayrılmayıp birde seviyorum demiyor mu delirmemek elde değil:silah:

Özrü kabahatinden büyük diye buna denir sanırım.
Nasıl da normalleştirmiş.
İğrenç eril zihniyet.

kesın ıyı hal ındırımı alır
tabuttakı kadında kesın haketmıstır

allah cezalarını versın ya vallahı

bence bı cip gelıstırılmelı daha anne karnında boyle ınsanların gelecegı belırlendıkden sonra yok edılmelı
hatta daha ılerı gıdıyorum :KK70: sperm yumurta döllenmesı gerceklesmemelı

israf boyle ınsanların varlıgı
içerde senı bol bol öperler---nasıl öpmusler anlamazsın bıle !

kesinlikle %100 kadın suçlu hergün ölmezken bugun ne demeye öldü . Mezara deil hapse atılmalı kadın adamcağızda biran önce serbest bırakılmalı :KK62: zaten hakimde kesin bu doğrultuda sonuçlandıracaktır bi neden bulacaktır adamı çıkarmak için hapisten.

Back