- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 38
Karakter meselesi. Kadını erkeği yok aslında. Eşim hep şey der "Allah o günleri göstermesin bi gün seni aldatacak kadar şerefsizleşirsem sakın bana dönme. Bu b.ku yersem ben kendimi affetmem, sen de sakın etme"
Cevabım: aşkım sen o b.ku yersen bi gün merak etme affedilmene gerek kalmaz. Sebep olan uzvunu keser eline verir sonra da diri diri yakarım seni
İşin şakası da bu bence tamamen kişilikle alakalı. Eşime güvenirim evet çünkü karakterine ters. Bilirim ki gelir " boşanalım " der ondan sonra napacaksa yapar. Allah kimseyi sınamasın bununla.
Aynen öyle. Üzülmez miyim? Kahrolurum ama gururumdan önemli olmaz aşkım. Bunu bile bile yaşayamam. Yaşayana saygı duyarım kimi unutur kimi unutmaz. Fil hafızama teşekkür ederimAynı şekilde alenen tehdit ediyorum :) ama Allah vermesin basıma gelirse bir daha benım yuzumu gormeyecek olması yeterli sanırım..
Aynen öyle. Üzülmez miyim? Kahrolurum ama gururumdan önemli olmaz aşkım. Bunu bile bile yaşayamam. Yaşayana saygı duyarım kimi unutur kimi unutmaz. Fil hafızama teşekkür ederim
Kadını,erkeği yok bunun eğer ki bir insan karaktersizse aldatırBir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
Kayıp bacımı buldumSizin mesajlarinizi her okuduğumda ben mi yazıyorum hissi olusuyor. Bende hep aynı cümleleri kuruyorum bu aynı düşündüğüm ikinci mesaj..
hayır aldatmaz.!!!seven insan kıyarmı sevdiğine ya :)sadece seviyormuş gibi davranır eğer evliyse düzeni bozulmasından korkar evli değilsede karşısındakini kırmamaktır .oysaki iki durumda insanı nekadar yaralar bunun hiç farkında değiller.Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
Bilmem ki koymadim oylamada :) ozaman demekki hiçbir erkek sevmiyor yada sevmeyi bilmiyor diyelim daha mantıklı bende çok sevdim ama asla aldatmadım çoğu arkadaşin dedigi gibi aslinda karaktersizse aldatiyor işteKeşke bu konuya oylama koysaydın , her erkek aldatır nettttt
Evet seven kıyamaz buna da yeltendiyse zaten hiç sevmemiştirhayır aldatmaz.!!!seven insan kıyarmı sevdiğine ya :)sadece seviyormuş gibi davranır eğer evliyse düzeni bozulmasından korkar evli değilsede karşısındakini kırmamaktır .oysaki iki durumda insanı nekadar yaralar bunun hiç farkında değiller.
Ah canım şimdi nasıl normalleştirildi aldatmak aldatılmak ....Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)
Evt en anormal olani normallestiAh canım şimdi nasıl normalleştirildi aldatmak aldatılmak ....
her erkek yapar mı yapabilir hiç kimseye güven olmaz ama bence karakter ve çevre meselesi maalesef birde insan etrafında duydukça eşine babasına felan guvenemiyor
Sevmeyi bilmeyen sevdiklerine değer vermeyi bilmeyen kadın ya da erkek fark etmez aldatır. Aslında aldaymanin sevgiyle ilgisi yoktur bu tamamen ahlaki bir dusturdur. Çünkü eşine karşı hiç sevgisi kalmamış ama aldatmayan insanlar da var ya da eşi hasta olup cinsel anlamda birliktelik yaşamadan hayatlarını devam ettiren insanlar var bu bir yaşam düsturu.Bir erkek severse de aldatırmı çok merak ediyorum neden hep aynı senaryo hiç anlamam. Erkek aldatır ,evliyse eğer bi hataydı der sevgiliyse zaten çeker gider geneli .Bu dünyada aldatmayan erkek kaldımı çok merak ediyorum ya erkekler neden birine sadık kalamaz .Birde aldatılan bir kadın kalmalimi gitmelimi sizce ? Kafamda deli sorular :)