Ay hayret birşey ya bu tipler ruh hastasi ya bence nasıl bunu yaparlar anlamam neden gerçekten sevmek sevilmek varken bunlar yapilir aklim almaz vallaŞöyle ki ;beni aldatan eski kocam beni aldattığı kadınla birlikte ve şimdi sürekli onu aldatıp yakalanıyormuş yani aldatmak sevgi ya da sevgisizlik değil karakter meselesidir bence.Aldatılan kadında koşulları sağlayıp kalmamalıdır çünkü insanın psikolojisini bozacak bir yıkım kimsede kusura bakmasın da bir erkek için psikolojisini de bozmamalı bir kadın
Erkek diyerek altını çizmiş oldum belki ama daha çok onlar yaptiği içindir belki bilmiyorum kadınlar daha sadakatliAldatan erkek nedir yahu? Aldatan insan olur. Bunu neden erkeklere indirgiyorsunuz? Sevgi dediğiniz şey ihaneti barındırabilir mi içinde? İhanete uğrayan bi insan neye sırtını dayayıp ilişkisine devam edebilir?
Evet ayrıca sevgide ihanet olmazda adamlar ihanet ettiği halde evde hiçbirsey olmamis gibi eşleriyle devam edebiliyorlarya budaha garipAldatan erkek nedir yahu? Aldatan insan olur. Bunu neden erkeklere indirgiyorsunuz? Sevgi dediğiniz şey ihaneti barındırabilir mi içinde? İhanete uğrayan bi insan neye sırtını dayayıp ilişkisine devam edebilir?
Birazdan sırf kendi eşi aldattı evet her erkek aldatır diyen kadınlar gelebilir
Benim annem ve babam 20 sene birbirlerinden ayrı yaşadılar. Babam yurtdışında çalışıyordu. Komşumuz da sırf kendi kocası onu aldatıyor diye anneme sürekli seninki orada seni aldatıyordur diyip dururdu. Ama annem güvendiği için hiçbir zaman problem olmadı. Şimdi beraber yaşıyorlar ve hala gözlerinde birbirlerine olan aşkı görebiliyorum.Işte bu.
Bir de yüzdelik dilim verenleri var bu tiptekilerin, herkesi mi ölçtünüz biçtiniz deyince, kendi küçük dünyalarındaki gibi sanıp herkesi evet aldatır deme cesareti gösterenleri var...
Kadın affetmeyince şerefsiz kocasına yol vermiş olmuyor mu?Kadin affetmeyince meydani o.kadina birakmis olmuyor mu. Oooh cekil aradan bize yol acilsin hesabi.
Kadin affetmeyince meydani o.kadina birakmis olmuyor mu. Oooh cekil aradan bize yol acilsin hesabi.
kapanın elinde kalsın yani.Tabii canım insanlar çok meraklı, ayılıp bayılıyor karısını aldatan, leş kargası kocalara, sahip çıkalım amannn elimizden kaptirmayalim.
Valla ablam bazen yüzüne vuruyor ama eniştem karıcım ben seni çok seviyorum aşkım değişmem kimseye deyince beyinsiz ablam hemen gevsiyo. Başkasına şeytan da kocasına melek seviyorum diye. Bildiğin eşek yaniNasıl ya ama o evde huzur olurmuu
+1Her konuda, her türlü genelleme, hatalıdır.
Her durum, kendi özel şartlarında gelişir.
kapanın elinde kalsın yani.