• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek oğluyla anılır !

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
36
Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Ki eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Yahu canım cahil insanlarla niye giriyosunuz tartışmaya. Bildiğin cahil işte. Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
İşte boyle anneler erkek cocuklarının hayatını dolayısıyla baskalarının da kızlarının hayatını mahveden anneler..Hayatlarında hiç sevgi görmemiş bunu bir nedene baglamak istemiş ve sonucta erkek olmadığı için sevilmediğine karar vermiş kadıncıklar..

Ufacık kız çocuklarını okula göndermek yerine yatılı kuran kursuna gönderen bir cahilin söylediği sözler için kendinizi üzmeyin lütfen. Benim de bir öğrencimi velisi okula değil yatılı hafızlık kursuna gönderiyordu. Ne söylediysem ikna edemedim okula göndermeye. Laf anlatmak mümkün olmuyor bazılarına. Çocukları için üzüldüm sadece.

Korkunçlu erkek anası... Kaldı mı hala bunlardan ya. Evladın kızı erkeği mi olurmuş? Dinde bunun yeri yok. Peygamber efendimiz o kadar uğraşmış ki bu algıyı yıkmaya o bile baş edememiş. Hiç uğraşmayın gördüğünüz yerde oğluyla baş başa bırakın zamanı geldi mi oğlu en büyük sınavı olacaktır zaten Allah her şeyin aşırısından korusun. Oğulları yüzüne bakmaz ilerde kıyı kıyı kızlarından medet umar sonra vay efendim ben ne yanlış yaptım derler.

aay hadsiz şeey kafaya takmaya değmez böyle gereksiz mahlukları.. benimde kızım var ve eşim kızımıza aşırı düşkün kızımda babasına tabiikii böyle geri kafalı düşünen kişilerle hiiç muhatab bile olma çok iyi yapmışsın gerekeni söylemişsin zaten oh olsun ona..

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Ooo onlardan okdr cok varki canm kadın kadının dusmanı b kere erkek erkek diye ölen kaıdnlar o erkekler tarafından siddete maruz kalıp ölüm tehdidi ble alsalar asla vazgecmezler oyle bir asktır yazıklar olsun o zihniyetlere ki toplum olarak cok asırı cahiliz zaten bosanmak bile hakkımız deil kadın olarak erkek bizi bosar :) demi ;) inanılmaz sinirlendim iki tane tokat patlatsaydın keske yaaa o densize !

Back