- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.544
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Adam asalaklar gibi yaşıyor yani,en uzak durulası tipArkadaşlar merhaba. Benim en yakın arkadaşımı şimdiki sevgilisi benim başka bir arkadaşım. Öyle tesadüfen tanıştırmıştım ben onları, yakın oldular sonra da ilişkileri başladı. Sorun onların ilişkileri değil de, arkadaşımla benim bayağı merak ettiğimiz bir konu.
Bu adam, 29 yaşında, en yakın arkadaşları da hep evli. Bu arada en yakın arkadaşları da genelde 35-40 yaş aralığında. Hepsi evli. Bu adam da gidip sürekli bu arkadaşlarının evinde kalıyor. Ben bu adamla o kadar yakın değilim ama şöyle diyeyim o kadar cok gidip başkalarının evinde kalıyor ki ben eskiden onun evi zannediyordum.
Ben olsam rahatsız olurdum şahsen bir bayan olarak mecbur kalmadıkça gidip evli bir arkadaşımın evinde kalmam. Evli olsam da kocamın arkadaşının dk başı bize gelip kalmasını da istemem, yüzsüzlük bence biraz da. Başta çekinip arkadaşıma sormamıştım sonucta bana ne adamdan, ama o bana gelip sordu, bu önceden de böyle miydi diye. Abartmıyorum, her haftasonu gidip başkasında kalıyor. Hem de bütün haftasonu. Benim arkadaşım da bozuluyor haklı olarak, haftasonunu gidip arkadaşı ve onun karısıyla geçiriyor diye. Arkadaşımı da asla ve asla çağırmıyor, zaten arkadaşım da öyle başkasının evine gidip kalmaz da dışarıya gitseler bile çağırmıyor.
Ne bileyim, sadece bize mi garip geliyor, siz ne düşünüyorsunuz
biz de düşündük aynısını ama yok gerçekten o adamın evine gidiyor. hatta adamın karısıyla birlikte bowling oynamaya gitmişler ikisi birlikte. bizim algılarımız bu kadar geniş değil şaşırdık bayağıbenim aklıma başka bişey geldi: acaba haftasonları kızla buluşup masraf etmemek için mi bahane olarak söylüyor? yani yalan da olabilir bence
kurban bayramından beri beraberler, adam haftanın iki üç günü de arkadaşıma geliyor, onda kalıyor onda yemek yiyor falan. ev yemeği yaptırıyormuş. bilmiyorum ben çok hoşlanmıyorum bu tarzdan ama onların ilişkileri sonuçta arkadaşım mutlu oluyor ona geldiginde ama haftasonu kısmına takılıyoruz, diğer adamın karısı da gayet memnun gibi ki her haftasonu birlikteler.Ev ortamına, düzenine o kadar meraklıysa evlensin. Kaç yaşında adam, utanır insan.
bence de öyle. tabii ki kız benim cok yakın arkadaşım canım ciğerim ama ona böyle diyemiyorum. çünkü adam kızı kendi evine çağırıyor kız bildigin yemeğini temizliğini yapıyor gece kalıyor sabah erken çıkıyor. saçma bir düzen ama onların ilişkisi ben karışamam. ama garipsediğimi de söylemiştimNerede beleş,oraya yerleş
bu adam evlenmez yolunu bulmuş
yok adamın karısı da sürekli bizimkinin sevgilisiyle resim falan koyuyor. ona gittiğinden eminiz.belkide her haftasonu oraya gidiyorum deyip başka yere gidiyodur.