Bir erkek neden bir sürü kadınla birlikte olduğunu söyleme gereksinsinimi duyar?

yingyang92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
56
39
3
Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?

Birisiyle flört ediyorsunuz ya da bu kişi herhangi biri diyelim. Sürekli kaç tane fucbodysi olduğunu söylüyor, yani şu ıssız adamki adam gibi. ''Aferin, bravo'' denecek bir şey değil. Ne bekliyor, amacı ne? Anlatarak ego tatmini mi yapıyor? Yani, ne bileyim. Çok temiz bir geçmişi yok, ben olsam söylemezdim. Bir şeyi kanıtlamasına gerek bile yok çünkü yakışıklı adam, söyleme ben zaten tahmin ederdim. Gereksiz dürüstlük mü?
Bence kendisinde eksiklik hissettiği için onu kapatmaya çalışıyor gibi geldi bana bunları dile getirerek talep varı size göstermeye çalışıyor

D
Dürüstlük mü 😂😂aklı sıra tercih ediliyorum diyor yani.

Şimdiki flörtler böylemi bak ben kaç kişiyle yiyişiyorum al oku 🤔 hala nasıl flört edebiliyorsunuz gecmişi falan beni ilgilendirmezde benle flörtleşen adam başkalarıylada oynaşmaya devam edecek öylemi 😈 gerçekten yeni nesilin işi çok zor ama herkes bu durumu kaniksamış gibi

Back
X