- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi zzeynepp23
ben bi haftada yeniden doğmuş gibi yaşamaya başlayanları gördümMerhabalar. Görenlerden tanik olanlardan bilenlerden cevap bekliyorum. İki uç senelik ilişkiden sonra cok severken terkedilen bir erkek ne kadar surede kendini yeniden toparlar. Kişiden kişiye değişir tabi ama bildiklerimiz duyduklariniz varsa merak ediyorum :)
Merhabalar. Görenlerden tanik olanlardan bilenlerden cevap bekliyorum. İki uç senelik ilişkiden sonra cok severken terkedilen bir erkek ne kadar surede kendini yeniden toparlar. Kişiden kişiye değişir tabi ama bildiklerimiz duyduklariniz varsa merak ediyorum :)
valla baya bir sürüyordur ya, eski sevgilim benim nisanlandigimi duydugunda ''lanet olsun'' deyip duruyordu bana.Merhabalar. Görenlerden tanik olanlardan bilenlerden cevap bekliyorum. İki uç senelik ilişkiden sonra cok severken terkedilen bir erkek ne kadar surede kendini yeniden toparlar. Kişiden kişiye değişir tabi ama bildiklerimiz duyduklariniz varsa merak ediyorum :)
hormonlarımız ya hormonlarGüçlü sosyal ilişkiler kurup piyasa değeri arttığında ve buna mukabil olarak kendisi ile aynı piyasa değerine sahip bir alternatif bulduğunda unutur.
-Aşk dediğiniz şey bir nevi ekonomi terimleriyle açıklanabilecek düzeyde, abartmaya gerek yok.-
hormonlarımız ya hormonlar
bizi kör eden onlar değil mi asıl kızkardeşim ?
hehe ne kadar düzüz aslındaSistam bunun da evrimsel açıklaması var; soy devam ettirme güdüsünden dolayı en uygun eşi arayıp bulma ve sonrasında hormonların da buna uygun davranması gibi... Yani hemen hepsi üreme istediğinden kaynaklanıyor, uygun kişiyi bulduğunda emek harcaman uygun üreme kaynağı bulmandan , kaybettiğinde de acı çekmen uygun kaynağını elinden kaçırmanla alakalı. Tabii daha sonra daha uygun bir kaynakla karşılaşınca acı dediğin şey bitiyor ve hormanların yaşattığı aşk o kişiye kanalize oluyor.