İnanmayacaksınız ama erkekler tek tip değildir, e ilişkiler zaten tek tip değildir. Böyle olunca tek bi "unutma süresi" yok haliyle.
Ama bunları geç bana illa genellemelerle gel derseniz 4 tip gözlemim var bu konuda:
-Birincisi "boşlukta kaldığı sürece hatırlayanlar" grubu. Bu erkekler ister uzun ilişkiden çıkmış olsunlar ister kısa ilişkiden, eski sevgililerini sadece ve sadece etraflarında yeni bi kız yokken hatırlıyorlar.
Yani ortamda yeni bi kız varsa, bizimkine biraz da pas veriyorsa eski sevgilinin ne adı kalır ne sanı, ayrıldığınızın aksamı olsa bile unutulursunuz sevgiliniz bu gruptaysa. Ama ortamda beyimize uygun kız yoksa direk eskiler akıllarına düşer ah be ne iyi kızdı diye.
böyle biri de yakın arkadaşım üstelik atsan yılların hatırı var atılmaz ama çevresindeki kızlara acıyorum tam bi öküz.
-İkinci grup ise eskisini unutamayıp unutmuş gibi yapanlar. Bu grup hızlıca aştım ben bunları tribine giriyo, unutmuş gibi yapıyo ama içten içe sürünmeye devam ediyo ve rol yapmaktan bi türlü gerçekten unutamıyolar. Ne zaman rol yapmayı bırakırlarsa o zaman geçiyo genelde. Bu 3 ayda olabilir 3 yılda.
-Üçüncü grup ise aldatılma gibi ağır bi durum yaşamış erkekler. Bakın bunlar o aldatan eski ilişkisindeki kızı unutsalar bile o kini, öfkeyi kolay kolay unutmuyolar uzun yıllar.
-Son grup ise efendice ayrılıp efendice acısını yaşayıp hazır olduklarında (ki bi arastırmada dedigi gibi iliski süresinin iki katına denk geliyo bu hazırlık süresi cogunlukla) hayatlarına devam edenler. Bunların nesli M.Ö 1500lü yıllarda tükendi diyolar ama bilmiyorum.