bir erkek ne kadar sürede unutur

Saçma ve göreceli bir soru.
Sana burda üç ay beş ay gibi süreler denmesini mi bekliyorsun?
Unutacak kişi kimdir ne yaşamış ne hissetmiş unutacağı kişi nasıl biri kriterler falan filan.
Önceki konunu hatırladim şimdi.
Sen dön madem o çocuğa. Baksana ne dense de hâlâ aklın onda.

Gercekten kisiden kisiyw degidyr benim eski nisanlimla iki senelik gecmisimiz vardi ohemen kiz arayislarina girdi yani sevgili. Bir ay sonrada lise sondaki kizla sevgili oldu ne ilginctirki kiz bizum nisan fotolarimizi begeniyrdi hayat iste...

Aa bak cok dogru aynen boyle bisey yasamistim . Asla ayrilamam dedigim 3.5 yillik sevgilimi bi mesajla terketmistm ama canima tak etmisti yani oyle solim ...

Bütün ruhuyla, kalbiyle sevip 15 senedir unutamayan
Biliyorum.
Psikolojisinin hali, yeni biriyle tanisma nekadar hayri olur
Tartisilir tabi

Gerçekten adamsa,sevmişse zor unutur hadi unuttu diyelim bir daha gördüğünde yine aynı şeyleri Yaşar.anca kendini avutur başka kızlarla.ama dediğim gibi gerçek aşksa.

İnanmayacaksınız ama erkekler tek tip değildir, e ilişkiler zaten tek tip değildir. Böyle olunca tek bi "unutma süresi" yok haliyle.

Ama bunları geç bana illa genellemelerle gel derseniz 4 tip gözlemim var bu konuda:

-Birincisi "boşlukta kaldığı sürece hatırlayanlar" grubu. Bu erkekler ister uzun ilişkiden çıkmış olsunlar ister kısa ilişkiden, eski sevgililerini sadece ve sadece etraflarında yeni bi kız yokken hatırlıyorlar.

Yani ortamda yeni bi kız varsa, bizimkine biraz da pas veriyorsa eski sevgilinin ne adı kalır ne sanı, ayrıldığınızın aksamı olsa bile unutulursunuz sevgiliniz bu gruptaysa. Ama ortamda beyimize uygun kız yoksa direk eskiler akıllarına düşer ah be ne iyi kızdı diye.böyle biri de yakın arkadaşım üstelik atsan yılların hatırı var atılmaz ama çevresindeki kızlara acıyorum tam bi öküz.

-İkinci grup ise eskisini unutamayıp unutmuş gibi yapanlar. Bu grup hızlıca aştım ben bunları tribine giriyo, unutmuş gibi yapıyo ama içten içe sürünmeye devam ediyo ve rol yapmaktan bi türlü gerçekten unutamıyolar. Ne zaman rol yapmayı bırakırlarsa o zaman geçiyo genelde. Bu 3 ayda olabilir 3 yılda.

-Üçüncü grup ise aldatılma gibi ağır bi durum yaşamış erkekler. Bakın bunlar o aldatan eski ilişkisindeki kızı unutsalar bile o kini, öfkeyi kolay kolay unutmuyolar uzun yıllar.

-Son grup ise efendice ayrılıp efendice acısını yaşayıp hazır olduklarında (ki bi arastırmada dedigi gibi iliski süresinin iki katına denk geliyo bu hazırlık süresi cogunlukla) hayatlarına devam edenler. Bunların nesli M.Ö 1500lü yıllarda tükendi diyolar ama bilmiyorum.

Bu gercekten harika olmus. Tespitler super tesekkurler

Ah canım benim
60 yaşında adamın karısı ölüyor daha 40 çıkmadan arayışa giriyor
hele 20 li yaşlardaki birinden ne bekliyorsun
senin arkandan yas tutmasını mı

3 gün 5 saat 26 dakika sonra. ayol bunu nerden bilelim biz. insanın ruhani durumuna bağlı
ayrıca severken sebepsiz terkedildiyse unutmasın terkeden kişiyi bulup intikamını alsın bence
yani okurken ben öyle hissettim bir an

kişiden kişiye değişir ama şu zamanda mecnun kalmadı arkadaşım, çoğu daha ayrılmadan unutmuş oluyor bence

Herkes unutulur.İnsanlar hayatta ölüm acısını bile unutup yaşamaya devam ediyor.

Gerçekten seviyorsa hiçbir zaman unutmaz...

Benim gördüğümü söyleyim
hala toparlanamadi
yani bir ara toparlanma dönemi oldu ama tekrar başa sarDi
ama bu ilişki yaşama şekliyle de ilgili
tam anlamıyla sevgilisi ,sirdasi olduysaniz yerinizin dolması zor
ama yani ne bileyim sıradan Günaydın aşkım ,nneredesin aşkım ,oglumuzun adı umut olsun aşkım , o kız kim aşkım , kır dugunu aşkım ,her gece sarılıp uyuycaz aşkım gibiiiiiiiii aslında sıradan ama yasayanlara çok efsane gelen "herkesin imrenecegi " bir ilişkiyse hemen unutulur

Ama eninde sonunda unutulur
gerçekten sevse de birazcik sevse de unutulur
yasanmisliklar süreyi uzatır sadece

Gercekten sevmisse unutamaz.
Aradan yillar bile gecse hep icinde ukte kalir.
doner dolasir, yine sevdigini dusunurken bulur kendini.
hayatina devam eder evet ,hatta başkalarıyla olabilir. .yine de icinde yasatir ilk goz agrisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…