• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek nasil tavlanır?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
Kişisel bakımıma dikkat ediyorum. Güzel olmaya çalışıyorum ama buna rağmen kimi sevsem sevilmiyorum. Bu aşk meşk islerini hiç beceremiyorum. Yapanlar nasıl yapıyor? Mesela beni en son reddeden sevdiğim çocuğun eski sevgilisine bakiyorum aşırı derecede güzel değil. Tamam güzellik bir kriter değil elbette ama bu kız başardı? Bir erkek nasıl tavlanır? Orneğin birinden hoşlanıyorum hoşlandığımi belli etmiyorum başkasıyla çıkıyor. Belli ediyorum bu sefer de egosu şişiyor. Ben nerede hata yapıyorum?

Sen aramayı bırak,
Bırak ki, o seni bulsun.

Sonra mı?

Sonrası gelir zaten.

Illa tavlamak istiyorsan, seviyorsan git konuşn açık açık söyle, en fazla bir hayır alırsın.

Senin iskenderine yağ olurum, bir tek sana eririm de.. 😅

Şaka bir yana, aşk öyle aranmaz, varsa nasibinde o kapını çalar.

Dış görünüs önemli ama herseyi kiyafetle, rujla yapamazsin. Dışını begendigim birini elbette tanimak isterim ama sacma sapan hareketleri varsa, konuşmalari bana ters veya yetersiz gelmişse yakisikli olmasi birsey ifade etmez, sevmem onu.

Erkeklerde de bu böyle yani ömür boyu yüzünü boyayarak ilişki yürütemezsin.
Dışına tabi ki dikkat et, ben de giyinmeyi, makyaji severim ama birazda kafaya yatirim yapmak lazim.

Herkes herseyi yapamaz. Eksiklikletini ve kabiliyetlerini bilmelisin. Bu sana ozguven getirir. Dunyayla barisik olmalisin.

İşte bende bu eksik :(

Bende de eksikti. Küçüklüğümden beri bırakın ilgilerini çekmeyi karşı cinsle normal bir şekilde iletişim bile kuramıyordum. Psikiyatriste gittim, kişisel gelişim kitapları okudum, evde bağıra bağıra kitap okuyordum ki ilk önce kendi sesime alışayım o kadar az konuşuyordum yani. Kendi adıma söylemem gerekirse ben faydasını gördüm size de tavsiye ederim kesinlikle.

Bir kadın çirkinde olsa dişiligini kullanarak beraber olamayacagı erkek sayısı çoook azdır. Fakat sizi sadece et parçası olarak görürse beklentilerinizide bulamama ihtimalinizde fazla olur. O zaman neyi ne kadar kullanmanız gerektigini ayarlamanız gerekli. Çogu erkek istediklerini elde edene kadar kendi kimlikleri ile hareket etmezler, siz ne istiyorsanız öyle davranırlar. Yani ilişki süresince hamur gibi oynayabilirsiniz.
Ne düşünerek bu ilişkiye başladım ama kendimi farklı bir durumda buldum diyen erkek çok gördüm.
Misal “yatak hayaliyle başladım ama kendimi nikah masasında buldum” gibi.
O erkekten çok uzak durmayın. Sizinle olamayacagı kanaatine varıp sizden tamamen uzaklaşmasın. Ama kendinize emek verdirip kendinize alıştırın, insanlar emeklerinden ve alışkanlıklarından kolay kolay vaz geçemez. Örnek olarak : İlişkinizde her gün günaydın ve iyi geceler mesajı çekin, bir zaman sonra karşınızdaki alışıp çekecek. Alışkanlık haline gelen O mesaj çekilmedigi veya gelmedigi zaman karşınızdaki boşluga düşecektir.

Genede benim tavsiyem bu tarz atraksiyonlara girmeyin. Oldugunuz gibi davranın, hoşlanıyorsanızda hoşlanmıyorsanızda belli edin. Birbirinizin farkında olun. Birbirinizi oldugunuz gibi kabul edin veya etmeyin ki ilerde süprizlerle karşılaşmayın ;)

Ben de asiri derecede guzel degilim, topuklu ayakkabi giyinmem,dolabimda az giysi vardir, makyaj yapmam, sacimla ugrasmayi sevmem. Düzleştiricim, fon makinam falan yoktur
amaaa yasam enerjisi yuksek bir insanim. Hayatima giren kisiler elbet güzelsin falan diyor ama genelde ona mutluluk verdiğimi, neşe sactigimi, bu mutlulugu kaybetmek istemediklerini falan soylerler.
yani benim teorim bu yönde. Guzellik geçicidir - mutluluk sacmak ebedi (3 ayri kitadan guzel iliskilerim oldu,bence olayin evrensel formulu bu):p

Disiniz guzel olabilir peki iciniz?
Bir erkek en guzel konusarak tavlanir yani karsinizda akilli , kulturlu , egitimli bir erkek varsa guleryuzlu , konuskan , espirili , bilgi birikimi yuksek biri olursaniz tavlarsiniz
Dis gorunusun guzelligi sadece ilgi cekmek icindir , devamini getirebilmek icin ic kismin dolu olmasi gerekir

Ben de asiri derecede guzel degilim, topuklu ayakkabi giyinmem,dolabimda az giysi vardir, makyaj yapmam, sacimla ugrasmayi sevmem. Düzleştiricim, fon makinam falan yoktur
amaaa yasam enerjisi yuksek bir insanim. Hayatima giren kisiler elbet güzelsin falan diyor ama genelde ona mutluluk verdiğimi, neşe sactigimi, bu mutlulugu kaybetmek istemediklerini falan soylerler.
yani benim teorim bu yönde. Guzellik geçicidir - mutluluk sacmak ebedi (3 ayri kitadan guzel iliskilerim oldu,bence olayin evrensel formulu bu):p
Disiniz guzel olabilir peki iciniz?
Bir erkek en guzel konusarak tavlanir yani karsinizda akilli , kulturlu , egitimli bir erkek varsa guleryuzlu , konuskan , espirili , bilgi birikimi yuksek biri olursaniz tavlarsiniz
Dis gorunusun guzelligi sadece ilgi cekmek icindir , devamini getirebilmek icin ic kismin dolu olmasi gerekir
Herkes tatlı olduğumu söyler espriliyimdir kitap okurum 2 tane de yabancı dil öğreniyorum

Back