Bir erkek ikinci şansı hakeder mi ?

Tamda bunu yaptı içime öyle bi oturdu ki düşünün ben soğuk olmama bile makyajımı yaptım okurda barışırız diye kestane şekerimi bile valizin ön cebine koymuştum.
ah canım benim ya.senin davranışlarında emin ol bi sorun yok.ona değer verdiğin için hazırlanıp gitmişsin.onun sana değer vermediğini düşünüyorum ben canım.değer verse iki dirhem bir çekirdek gelirdi oraya.sonradan oda pişman olmuş belliki ama iş işten geçiyor işte

Onu öyle görmem böyle içimde tsunami etkisi yaptı. Gerçekten Saygısızlık bunca yaşananlardan sonra bana düzelecem herşeyi yoluna koyup düzenli biri olucam demesi hala Vaad vermesi çileden çıkarıyor . Bi türlü ona olan öfkem gitmiyor naptıusam ona kesinlikle iyi niyetle bakamıyorum.

Yok canım hıckımse yaptıgı hatadan sonra 2. şansı haketmez...
Hatta bunu super anlatan bı söz var:
İkinci şans bazen ıyı bır fıkır olmayabılır,ılkınde yaralayan ıkıncısınde öldurebılır..
Unutma bunu..

basliga cevap veriyorum, konuya gore degisir..
kisilik bozuklugu degismiyor mesela.. sans tanisan da sonuc husran..
ha şu var, ilkini kaybedip ikinciye sansini zorlayan kisinin hatasi, genelde cok basit seyler olmuyor.. ciddi bi sknti yasaniyor ki ipler kopuyor ilkinde..
insanlar degismiyor, net..

Dershanede tanışmışsınız ve üç ay içinde iş mevzusu yüzünden kavga etmişsiniz. Ben abartılı buldum.
Fakat birbirinize karşı tahammulsuzleriniz gerçek sevginizin olmadığını gösterir.
Sırf üzülüyor diye " seni seviyorum" denmez. Deniyorsa sabır edilir destek olunur.
Madem eş ve baba olarak göremiyorsunuz tabiki şans vermeyin.

Zaten icimde biseyler koptu gitti diyorsunuz,simdi affetseniz bile ileride o kopup giden seyi aramaya baslayacaksiniz.Boylesi haketmiyor bence,cunku zaten karakteri boyle.Ne kadar degisebilir ki,degisti diyelim,ne kadar surdurebilir ki?Herseyi bi kenara koy,adam haza odun

Diyarbekir a gitmenden sonrasini okumadim kusura bakma

1 aylik ve de icine sinmeyen iliski icin teee bilmem nerden nereye giderseeenn... Ohooo yani!!

Para kazanmamasi konusunda haklisin

Başlığı görünce ikinci şansı haketme olayı hatasına göre değişir dedim.
Bu da ikinci şansı hak eder mi ona sen karar vermelisin.
Değişir mi sence? Ben sanmıyorum.

Gitgide rahatlıyorum :) inanın aynı şeyleri düşünüyorum sanırım ben bu Yazıyı yazarken size tastikletmek için yazmışım :)

Evet bende farkettim.
Bu yazidan sonra sonunuzu aydinlik goruyorum diyen 1 kisi bile cikmaz.
Ama insallah sizi cesaretlendirir ve yollarinizi ayirisiniz bu adamla.
bi kati saglar umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…