Kalbinin sesini dinlemelisin.içinde birşeyler bittiyse fazla zorlamamak lazım. Çünkü bu sorumsuzluk evlenince çoooook büyük problemler çıkarabilir sana
bu 2. Şans verilecek türden bişey değil malesef. Ben olsam vermem haketmiyor
Bu adamami?
Vermezdim.
Kessiinnlikle vermezdimm
3 aydami oldu bunlarin hepsi? Daha önce baba parasi yedigini bilmiyormuydunuz? Vallah calismamasi falan hos degilde, daha bir iki aylik sevgilimde esimmis gibi parama puluma , yasam tarzima laf etse ben terslerdim vallah, iyi o pesinizde kosuyormus hala... Madem bi gelecek görmüyorsunuz, karakteri size uymuyor, zaten büyük bi askta duymuyorsunuz belli, o zaman bi sans vermeye ne gerek var dimi...
Ben bazı şeylerin sevgiyle çözülemeyeceğine inananlardanım kızlar . Özellikle bi erkekte sorumluluk çok önemli benim için değişirim diyo ama ne kadar değişebilir ki bi insan ? Çok abartıyor muyum acep . Bu ara bunu düşünüyorum.
bi insanı olduğu gibi sever insan. eğer onun olduğu şekli sevmiyosan, sen mutlu olacaksın diye onu değiştirmeye çalışmanda bi mantık bulamıyorum.Ben bazı şeylerin sevgiyle çözülemeyeceğine inananlardanım kızlar . Özellikle bi erkekte sorumluluk çok önemli benim için değişirim diyo ama ne kadar değişebilir ki bi insan ? Çok abartıyor muyum acep . Bu ara bunu düşünüyorum.
bi insanı olduğu gibi sever insan. eğer onun olduğu şekli sevmiyosan, sen mutlu olacaksın diye onu değiştirmeye çalışmanda bi mantık bulamıyorum.
evlenicek adam senin olmasını istediğin karakterdeyse evlenirsin, evlenmek için karakterini düzene sokmaya çalışmazsın.Bu adam bana evlenme teklifi ediyorsa aile kurmak istiyorsa benim de ondan sorumluluk. Gibi bi beklentim olur karakterini değiştirmek gibi bi çabam yok ki ahlak olarak neyse odur. Lakin evlilik vaadiyle bi insanın karşısına çıkarsan bugün benim yarın ailemin beklentisi olacaktır. Bu herkeste öyle. Ben sevdim ama işte onun sorumsuzlukları herşeyi mahvetti.
erkek olcamda sevdiğim kız benim için bursadan diyarbakıra gelecek,bende onu paspal gibi karşılıcam haaa.kusura bakmada öküzün önde gideniymiş.sen oraya kadar gitmişsin durumu düzeltmek için ama onun yaptığı saygısızlıktan başka bişey değil.kesinlikle şans verme bence