Allah eşşeği yaratmış demişki; senin görevin insanlara hizmet etmek, yükünü taşımak..vb. ömrün de 50 yıl. eşşek demiş; Allahım ben bu bedenle bunca yükü bunca sene nasıl taşırım, ömrümden ömür al! peki demiş Allah olsun ömrün 30 yıl. daha sonra köpeği yaratmış, senin de görevin insanları sevmek, sevgilerine karşılık vermek,sadık olmak, onları korumak, kollamak vb.. ömrün de 20 yıl. Allahım demiş köpek, iyi hoş sevcez, sevilcez ama ömür geçermi, ömrümden ömür al! Peki demiş Allah; olsun ömrün 10 yıl. maymunu yaratmış sonra, demiş senin de görevin daldan dala atlamak, zıplamak, insanları eğlendirmek, fındık, fıstık vb.. ömrün demiş 10 yıl. Maymun demiş Allahım daldan dala ömür geçermi ömrümden ömür al! peki demiş Allah; olsun ömrün 5 yıl. veee... en nihayetinde Erkeği yaratmış. senin görevin elini attığın her işte başarılı olmak, ailenin geçimini sağlamak, mesleğinde başarılı olmak, yükselmek, yükselmek, yükselmek, lider olmak , önde gitmek ...vb.Ve demiş ki Allah; ömründe 20 yıl!!! Erkek; Allahım ben bunca şeyi bu kadar zamanda nasıl gerçekleştireyim, ömrüme ömür kat!!! Allah; peki o zaman demiş. Eşşekten kalan 20 yılı, köpekten kalan 10 yılı ve maymundan kalan 5 yılıda sana veriyorum. bu yüzden(miş)dir ki!!?? Erkekler ömürlerinin ilk 20 yılını gönüllerince, sonraki 20 yılını Eşşek gibi çalışarak :S, 10 yıllarını eşlerine sevgi, sadakat gösterip koruyarak, Ve son 5 yıllarını da TORUNLARINA şebeklik yaparak geçirirlermiş...