bir erkek hakkında

Her iki durumu da goze almalisin.. Evlilik oncesi ve sonrasi degisen tonla erkek var.
Muslumanlik hosgoru demek ama ailesi bunu uygulamiyo olabilir.. Diretebilirler.. Bunu yapmayi goze alabilcek misin?

Her iki durumu da goze almalisin.. Evlilik oncesi ve sonrasi degisen tonla erkek var.
Muslumanlik hosgoru demek ama ailesi bunu uygulamiyo olabilir.. Diretebilirler.. Bunu yapmayi goze alabilcek misin?
henüz hiçbişeyi göze almayı düşünmüyorum. flört aşamasında şüpheci hiçbir tavırları olmuyor mu cidden? :/

vay bu daha da akıl karıştırıcı bi durum

Her insan her aile farklı.
Ama insan yanındakini kendi gibi ister.
Kadınlar nasıl erkekler onun istediği gibi olsun istiyo erkeklerde aynı şekilde.
Eşim namaz kılmıyo ama oruç tutuyo ben tutmuyorum bana tutmam konusunda baskı yapıyo.
Normal zamanda sürekli alkol tüketiyoruz . Buzdolabında alkolden su şişelerini koyacak yer yokken ramazanda içmiyo içirtmiyo. Hatta Ramazan'da bar önünden geçerken insanları saygısızlık dinsiz olarak görüyo.
Iyi düşün

İste fikirleri catisan degil saygi duyan biriyse. Anlayisli yani. Zaten gorusune saygisi yoksa (bu herkes icin gecerli) iki dindarin veya baska gorusteki insanin bile iliski yurumez. Ben adamin anlayisli saygiliysa yurur diyorm. Bu arada bnde dindar degilim ve tanidim 5 vakit namaz kilan sayili insanin arasinda o ingilizle evli olan adam

merak ettiğim, tutucu ve baskıcı olma durumu dindar olup olmamayla doğru orantılı mıdır?

bu yaşadığın kişinin bakış açısıyla ilgili ....
orantı diye bir şey yok kişiye çevreye aileye ortama göre degşirir bu orantı..
kişi var inancının katı yaşar herşey onun için günahtır...
kişi var sadece kendi ve allah bilir inancını inançla yaşam tarzını ayırır...
kişi var etrafını da zorlar baskı kurar hatta cezalar yağdırır...
kişi var ben inanıyorum bu benim inancım ben hesap vericem der başkasını önemsemez...
yani orantı kişiye göre ilişkiye göre değişir...

mesela sen bu kişinin inançlı olduğunu biliyorsun ...sanırım sen islamiyete inanmıyorsun ...çünkü net bir şey yazmıyorsun...
o yüzden bu işe giriceksen bunları düşünüp giiceksin sonradan bana baskı yapıyor demeyeceksin ...

dediğim gibi ben bu işlerle uğraşamam diyorsan da uzak tutucaksın kendini...

müslümanım diye belirtmiştim ilk iletimde. tabii ki bir erkek için uğraşmayı düşünmüyorum. olmuyosa bişiy olmuyodur zorla uzlaşamam uzlaşmak istemeyen biriyle

Dini yorumlardan hiç hazzetmem, o yüzden şöyle genel yorumlayacağım. Çocuk da senin gibi güzel sanatlar eğitimi aldığına göre yobaz değil. Yobazlar sanattan korkar. Sanatın her dalını gereksiz bulurlar. Dindarlıkla yobazlık farklı şeylerdir. Ama bazıları göründüğü gibi çıkmaz, kestiremedim şimdi, gözlemlemen gerek ama tamamen objektif olarak.

pekala ciddiye alıcam

İslamı dogru anlamıs ve dogru yasayan bir erkek tercihlere karısmaz..Ha gonlunden gecenler vardır ama zorlamaz.
Bu model ulkemizde yok denecek kadar az..

Ama bir de dinciler vardır..Dindar degil de dinciyse her haltı kendi zihniyeti dogrultusunda yaptırır sana. Bu model ise bolca mevcut ulkede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…