• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bu kadar mı laftan anlamaz

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Benim liseden bir arkadasım var (erkek) biz onunla yazın akşamları 1 saat yürüyüşe cıkıyoruduk cok yakın oturuyoruz, havalar soguyunca da devam ettik edebildiğimiz kadar. En son gecen salı ve Çarşamba yürüdük. Gecen hafta yürüdüğümüz zaman arkadasım dedi ki bizim siteden x var (erkek) yakın arkadasım o da çıkacakmış yürüyüşe birlikte yürüyelim mi, tamam dedim ben de. Diğer yeni gelen cocuk normal bir cocuk sempatik hani rahatsız edici bir davranışı olmadı.

Gecen Perşembe aksamı benim arkadasım mesaj attı bana x numaranı istedi arada ben olmadan da belki yürüyüşe çıkarsınız dıye versem rahatsız olur musun dedi, ben de ben yeni tanıyorum onu yine çıkacaksak yürüyüşe ucumuz çıkarız zaten ama ver o zaman sorun olmaz dedim. Hani verme desem de sacma olurdu cunku o zamana kadar cocuğun rahatsız eden bir davranışı olmadı bana. Ama yine de biraz suphelendım yani.

Perşembe gunü mesaj attı bu x, naber redvelvet nasılsın diye bir iki saat sonra gördum cevap verdim iyiyim sen diye biraz konuşma cabalarına girdi sohbet etmeye çalıştı ben de bu sefer bilerek gec cevap verdim az konuştum. Sonraki aksam yine yazdı yine gec cevap verdim sonra yazdı yazdı cevap vermedim kendi kendine konuştu en son iyi geceler dedi ben de sag ol sana da dedim. Persembe gününden beri bu cocuk bana her aksam bıkmadan usanmadan mesaj atıyor. Cumartesi pazar gunü cevap vermedim. Anlar diye düşünüyordum.

Dün gece benim kendi arkadasım aradı nasılsın redvelvet iyileştin mi diye. Onunla konuştuk bayagı. Sonra konuyu x e getirdi konuştunuz mu o seni yürüyüşe çağırmış sen gitmemiştin mesajlarına da cevap vermemişsin dedi. Ben de sasırdım hani hesap sorar gibi degildi de hani resmen konuşmuşlar cocuk ağzımı arıyor. "görmüyorum bazen çağırmadı da zaten ben öyle mesajlasıp sohbet etmeyi sevmem tanımıyorum ki cocuğu hem" dedim. O da ya öyle mi ben yanlış anladım herhalde falan dedi o kadar.

Simdi öyle uyukluyordum basım ağrıyor regl oldum karnım ağrıyor gribim ve midem bulanıyor cidden iyi degilim uyuyamıyorum geceleri keyfim yok hiç. Üst üste mesajlar geldi. Merhaba redvelvet nasılsın? Hastaymıssın gecmis olsun. Her sey nasıl gidiyor? Gecen gun Mesajıma cevap vermedin. Iki dk sonra--- Benim mesajlarım sana geliyor mu? Iletişim problemi yasıyoruz galiba. Iyi misin? Evde misin? Vaktin var mı?

Sinirim zıpladı su an. Cocuk sacma sapan kitliyor gecen haftadan beri. Benim bir senedir görustugum biri var arkadasım da biliyor Yuruyusteyken de yeri geliyordu söylüyordum benimki de söyle böyle diye. Whatsappteki ismimde de erkek arkadasımın isminin bas harfiyle benim ismim var. Hayır yani anlamıyorum neyi zorluyor bu kadar gevsek yılısık.

Son düzenleme:
Ya kızlar cok sınırlıyım su an. Benim liseden bir arkadasım var (erkek) biz onunla yazın akşamları 1 saat yürüyüşe cıkıyoruduk cok yakın oturuyoruz, havalar soguyunca da devam ettik edebildiğimiz kadar. En son gecen salı ve Çarşamba yürüdük sonra onun sınavları basladı ben de zaten hasta oldum cok halsizim bir haftadır yatıyorum. Neyse biz gecen hafta yürüdüğümüz zaman arkadasım dedi ki bizim siteden x var (erkek) yakın arkadasım o da çıkacakmış yürüyüşe birlikte yürüyelim mi, tamam dedim ben de. Salı yürüdük Çarşamba da birlikte yürüdük. Diğer yeni gelen cocuk normal bir cocuk sempatik hani rahatsız edici bir davranışı olmadı.

Gecen Perşembe aksamı benim arkadasım mesaj attı bana x numaranı istedi arada ben olmadan da belki yürüyüşe çıkarsınız dıye versem rahatsız olur musun dedi, ben de ben yeni tanıyorum onu yine çıkacaksak yürüyüşe ucumuz çıkarız zaten ama ver o zaman sorun olmaz dedim. Hani verme desem de sacma olurdu cunku o zamana kadar cocuğun rahatsız eden bir davranışı olmadı bana. Ama yine de biraz suphelendım yani.

Perşembe gunü mesaj attı bu x, naber redvelvet nasılsın diye bir iki saat sonra gördum cevap verdim iyiyim sen diye biraz konuşma cabalarına girdi sohbet etmeye çalıştı ben de bu sefer bilerek gec cevap verdim az konuştum. Sonraki aksam yine yazdı yine gec cevap verdim sonra yazdı yazdı cevap vermedim kendi kendine konuştu en son iyi geceler dedi ben de sag ol sana da dedim. Persembe gününden beri bu cocuk bana her aksam bıkmadan usanmadan mesaj atıyor. Cumartesi pazar gunü cevap vermedim. Anlar diye düşünüyordum.

Dün gece benim kendi arkadasım aradı nasılsın redvelvet iyileştin mi diye. Onunla konuştuk bayagı. Sonra konuyu x e getirdi konuştunuz mu o seni yürüyüşe çağırmış sen gitmemiştin mesajlarına da cevap vermemişsin dedi. Ben de sasırdım hani hesap sorar gibi degildi de hani resmen konuşmuşlar cocuk ağzımı arıyor. "görmüyorum bazen çağırmadı da zaten ben öyle mesajlasıp sohbet etmeyi sevmem tanımıyorum ki cocuğu hem" dedim. O da ya öyle mi ben yanlış anladım herhalde falan dedi o kadar.

Simdi öyle uyukluyordum basım ağrıyor regl oldum karnım ağrıyor gribim ve midem bulanıyor cidden iyi degilim uyuyamıyorum geceleri keyfim yok hiç. Üst üste mesajlar geldi. Merhaba redvelvet nasılsın? Hastaymıssın gecmis olsun. Her sey nasıl gidiyor? Gecen gun Mesajıma cevap vermedin. Iki dk sonra--- Benim mesajlarım sana geliyor mu? Iletişim problemi yasıyoruz galiba.

Sinirim zıpladı su an. Zaten kafam bozuk. Cocuk sacma sapan kitliyor gecen haftadan beri. Benim bir senedir birlikte oldugum biri var benim arkadasım da biliyor ama son bir aydır ayrıyız hani görüşüyoruz konuşuyoruz yıne tamamen ayrılmadık. Yuruyusteyken de yeri geliyordu söylüyordum benimki de söyle böyle diye. Hani bilmemesi imkansız. Whatsappteki ismimde de erkek arkadasımın isminin bas harfiyle benim ismim var. Hayır yani anlamıyorum neyi zorluyor bu kadar gevsek yılısık. Su an cok sinirlendiğim icin cevap yazmıyorum hemen, birkaç saat sonra sakin bir sekilde yazacağım ama ne yazayım bilmiyorum cocuk ben bir kelime yazınca kendi kendine konuşup cevap veriyor falan uzattıkça uzatıyor sinirim bozuldu

Arkadaşım, mesajlaşmaktan hoşlanmıyorum. Senin bu kadar sık yazmandan da rahatsız oluyorum. Yani yazmazsan sevinirim. Hoşçakal...

Bu kadar basit. 1500 kelimelik bir konu açmanın çok gereği yokmuş. Bu arada cidden konularını neden sildin?

Konuları silme nedenim ben eskiden 17-18 yaşındayken daha cok girerdim bu foruma daha cok yazardım ondan dolayı. 3-4 sene geçti bir de buradaki insanlar surekli eski konulara girip sizin hakkınızda kişilik analizi yapmaya çalışan ınsanlar olduğu ıcın dört sene önceki Halimle su an yargılanmak ıstemedım, silmenin daha dogru oldugunu dusundum :)
1500 kelimelik bir konu actım cunku konunun arkaplanını da anlatmak ıstedım, bir de biraz çenem düşük ondan..

laftan anlaması için önce bir laf söylenmesi gerekir diye düşünüyorum...

siz laf söylememiş, adama cevap vermemeyi, verince de umarsız cevaplar yazmayı tercih etmişsiniz ve anlamasını bekliyorsunuz...
sizi kur yapıyor olarak bile düşünebilir..

herkesin algısı aynı değil :)

açıkça bu durumdan rahatsız olduğunuzu, yürüyüş sırasında hoş sohbetleriniz olabildiği ancak sadece bununla sınırlı kalmasını istediğinizi söyleyin..
alınır kırılır yanlış anlar vs boşverin ya hu...

rahatsız oluyorum.. muhabbet etmek istemiyorum.. nokta .

esas arkadaşınıza gelince her şey onun işgüzarlığı, yeni tanışılan çocuğun sizden hoşlandığı aşikar, arkadaşınız da bir birlikteliğini olduğu halde o yeni gelen erkeğin size bu tarz yaklaşımına izin veriyorsa onu da düşünmek gerek? gerçekten doğru bir arkadaş mı ??

Aranızı yapmaya çalışan ortak arkadaşınıza açıkça bu msjlardan çok rahatsız olduğunuzu belirtin aynı şrkilde msj yazab çocuğada bir daha msj atmamasını çok rahatsız olduğunuzu aksi taktirde ailenize durumu söyliyeceğinizi belirtin bir daha tlf numaranızın kimseyr verilmesine izin vermeyin

2010'dan beri üye olup hala konu silmek ayrı bir şey.. İstemiyorsan istemiyorum konuşmayı de çocuğa. İstemem yan cebime koy gibi olmuş. Üyelerin konularına bakılacak tabii, yoksa u dönüşlerinden geçilmez.

telefon numarasının ne sebeple olsun öyle herkese verilmesi gerekmediğini düşünüyorum. ilk görüşmelerde rahatsız etmemesi, size rahatlıkla ulaşabilme yolunu açmamalı bana göre. biraz temkinli yaklaşmakta fayda var. belli bir samimiyetiniz olmayan kişilerle telefon numaranızı (hele de erkek arkadaş, nişanlı, evli durumlarında) paylaşmamalısınız bence.

bundan sonrası için yapmanız gereken tabii ki açık açık konuşmak ve sevgilinizin olduğunu ve sizi rahatsız eden kişiyle görüşmek istemediğinizi net bir şekilde ifade etmek olmalı.

Konunun cozumu "bana mesaj atmani istemiyorum artik benim gorustugum biri var" mesaji kadar basit...

Back