Bir Erkek Bu kadar Karaktersiz Olabilir Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sudansebeplerd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
38
8
Kızlar selam,
Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Normalde İstanbul'da yaşıyorum. 2 aydır Antalya'da ailemin yanındaydım. Bu süre zarfında arkadaşlarımla buluşmak için çok sık cafeye gitmeye başladım. Cafeye her gittiğimde saat kaç olursa olsun bir adamla karşılaşıyordum. Tabi uzaktan gözlemliyorum. Köpeğiyle birlikte gelip kahvesini içip kalkıyordu hep. Sessiz, cool bi havası vardı. Birkaç görmemden sonra bu adam benim hoşuma gitmeye başladı. Göz göze gelmedim çok belki de geldim bilmiyorum ama bana baktığını hissediyordum. Sonra ben bunun instasını buldum bi şekilde. Takipleştik, konuşmaya başladık. Konuşmanın başında bana 1 hafta içinde buradan gideceğini işi yüzünden yaz boyunca Ege'de olacağını söyledi. Ben de hiç kötü düşünmedim 'olabilir' dedim kendimce. Sabahlara kadar konuşma seansları derken gayet iyi anlaşıyorduk. Sonra buluştuk. Buluşma çok güzel geçti. Ben kendi kendime dedim ki 'cinsellik konuşmayacağım' ama baktım bu bana çekimden, uyumdan falan bahsediyor. Neyse 1 hafta geçti son gün geldi çattı bu beyefendi Ege'ye gidecek. Son gelmeden önceki gün gitmeden buluşalım diye konuştuk. Sonra ben tam hazırlanıp evden çıkacakken 'patronunun geldiği ve gelemeyeceğini ama yarın müsaitsem yarın buluşabileceğimizi' ben de birkaç saat sonra cevap verdim ama bu mesajımı görmüyr. 3 saat geçti, 10 saat geçti gece oldu. İnsan eline bir kere almaz mı telefonu. Ben sabırsız bir insanım delirdim. Ertesi günün öğleninde bana yazdı. İşte patronuyla otelde içmişler vs vs. Ben de çizgimi çektim. Bu davranışın sorumsuzcaydı seninle buluşmayacağım dedim. Sonra hiç özür bile dilemeden 'tamam' dedi. Hahahh ben bunu sindiremedim. tamam seninle buluşacağım beren bende bereni vereceğim dedim ve buluştuk. Farkındayım yaptığım şey normal değil. O an mantığımı kullanmadım işte. Gitmeden önce son ke görmek istedim. Neyse buluştuk. Her şey gayet normaldi yine güzel sohbet ettik derken aramızda şeyler yaşandı. Bu karşılıklı bir şeydi bu yüzden pişman değilim. Olay sonrasında başlıyor. O akşam vedalaşırken sarıldık. Beni öptü. Eve gidinde mutlaka yaz falan dedi. Neyse ben yazdım eve gelince. Sonra instadan bi hikaye atmıştı. Ona yanıt vermiştim. Mesajımı görmedi. 4 gün geçti görmedi. Ben de diyorum ki şehir değiştirdi. Düzen kuruyor. Belki telefonu bozuldu derkennn arkadaşımın instasından bir baktık ki bana hikayesini gizlemiş. Ben ŞOK! Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra hemen wp'den mesaj attım beni arar mısın diye? Yanıt yok. Aradım. Meşgule atıyor. Ben de dedim ki özetle 'Benimle konuşmak istemiyorsan bunu düzgün bir dille ifade edebilirdin böyle davranamana gerek yoktu. Hikayeni falan gizlemişsin bunlara gerek yoktu'. Yine yanıt yok. Çok sinirlendim. Evet, hayır de. Evet konuşmak istemiyorum de bir şey de asla bir şey demiyor. Sonra saatler sonra ben biraz sertleştim. 'Bu kadar basitçe davranışlara başvurman beni gerçekten çok şaşırttı. Yine de tanımak güzeldi tecrübe oldu vs' gibisinden. Ertesi gün bana beni suçlayan bir şekilde sen benimle böyle konuşamazsın, sen kimsin, hadi şimdi yolun açık olsun diye mesaj atıp beni her yerden engelledi. Öncesinde ben İnstadan çıkarmıştım ama. Neyse. Ben bunu Ege'de sanıyorum tabi. 2 hafta geçti. O cafenin civarlarında arkadaşımla buluşmaya gittim. Bi baktım orada. BEN ŞOK! Bu nasıl bir yalancılık. Bana demişti ki o akşam vedalaşırken 'buraya tekrar gelmem imkansız'. Ya ben de bu şehirde yaşıyorum seni göreceğimi hiç mi akıl edemedin ya da ettin de umrunda mı değil bu kadar karaktersiz olmak. Üzerinden kaç zaman geçti hala gidiyorum o taraflara hala karşılaşıyorum ama asla suratına bile bakmıyorum. Hala her yerden engelliyim. Ama başka bir hesaptan baktım instasını kapatmış falan. Bilmiyorum kızlar. Size anlatmak istedim. Yani bana 'seninle konuşmak istemiyorum' deseydi 'tamam' der geçerdim. Tuhaf olan şu: ilk tanışmamızda ortada hiçbir şey yokken 'ben 1 hafta içinde burada yokum' demesi. Yani ortada bir şey yokken neden böyle bir yalan söylersin. Derlerdi de inanmazdım. Cinsellikten sonra ortadan kaybolan erkek diye bir şey varmış ama bununki ortadan kaybolmak değil. Çok başka. Bu arada KOÇ burcu

Yaa adam klasik zampara işte. Sizi tavlamis, size Ege'ye gideceğini söylemiş ki aranızda bi ilişki olma ihtimali olmadığını kabullenin, o da işini görsün ve başka avlara doğru yollanmaya devam etsin. Siz buluşmayacaginizi söylediğinizde tamam deyip geçmesi de o yüzden. Çünkü umrunda değilsiniz, onun için seksten ibarettiniz seksten sonra da adam çekmiş gitmiş işte. Biraz sert oldu ama kusura bakmayın, çabuk oltaya gelmişsiniz. Siz bulusmayalim dediğinizde "tamam" demesinden niyeti zaten belliymiş.

Haklısın bana güzel ders oldu o yüzden üzülmüyorum bu duruma. Sadece hala aynı ortamda denk geliyorum ve aklım almıyor nasıl gelebiliyor, hiç utanmıyor mu? diyorum. Açık açık yalan söylemesine

Haklısın bana güzel ders oldu o yüzden üzülmüyorum bu duruma. Sadece hala aynı ortamda denk geliyorum ve aklım almıyor nasıl gelebiliyor, hiç utanmıyor mu? diyorum. Açık açık yalan söylemesine
Utanmıyor, hatta gurur bile duyuyor skor yaptı diye. Sizi umursamadigi belli olan insanlara prim vermeyin artık ya

Konunun cinsellikle bağını çözemedim bdv lik gibi duruyor.
Ayrıca sürekli üstüne düşen siz olmussunuz
2. buluşmadan sonra cinsellik oldu ve sonra ortadan kayboldu. Normal mesajlaşmalarda vs o ilgileniyordu ama ben de kaçan olmadım. Taktik uygulamadım. İlgilimi belli ettim. Normal konuşurken karşılıklıydı aslında.

Adam zaten seni sallamiyormus ki. Sen adamı bulmuş,adımı atmış, sen ilgilenmissin, seni umursamadıgini gösterdigi gün onun 'gorusmeyelim'ini ciddiye almamış evine gitmişsin, sen bir şeyler yaşamışsin..piyangodan çıkmış gibi bir şey olmuşsun adam için.
Bu kadar anlamlar yükleme bence, yaşandı bitti de geç.
Belki de adamın hayatında biri vardır, uzatmaya ondan cesareti yoktur

Bana siz normal gelmediniz zaten bu tarz insanların olduğu bilinen birşey tam anlamıyla sevgili olmadan birşeyler yaşamayıda kabul etmişsiniz o zaman içinden ne çıkacağıda sürpriz. Bu kadar mesaj mesaj mesaj hırçınlaşmanız falan normal değil. Adam koşmamış yani peşinizden siz zemin hazırlamışsınız hep.

Belli ki sizin adama hissettiğiniz şeyi (hoşlanma, sevme, beğenme, arzu vs) adam size hissetmemiş.
Yani aranızda geçen cinsellik bile sizin sayenizde. Adam çok isteseydi ne yapar eder uğraşır ve alırdı.
Üzgünüm, cinsellik için bile uğraşmamış.

Konuşurken kendisi de ilgiliydi benimle ilgilenmediğini, beğenmediğini fark etseydim uzaklaşırdım zaten. Buluşmalar gayet eğlenceliydi. Benim bahsettiğim durum her şey normalken 'gideceğim ben ama konuşmaya devam edelim' şeklinde yalan söylemesi ve hala karşıma çıkması. Ben ilk adımı attığımı, onunla ilgilendiğimi zaten belli ettim ve bir karşılık da aldım.. O 'tamam' olayından sonra evet bitirebilirdim ama iyi yönünden bakmaya çalıştım sadece.

Tamam ama sonuçta hemen herkese zaten güvenilmez ve 1 haftalık tanışıklık sonucu katilde cıksa çok şaşırmamak lazım o yüzden sindirmesi zor bir durum içinde değilsiniz. Siz güzel şeyler ummuşsunuz ama olmamış ben olsam hiç oralı olmazdım.

Başına bişey gelmeden ucuz kurtulduğunu şükret bence.

Valla suratına bile bakmıyorum. Bulunduğu ortamlara da özellikle gitmiyorum onu görücem diye. 35 yaşına gelip hala bu kafada düşünüyorsa ona sadece acıyabilirim.

35 yaşında kafede genç üniversiteli kız tavlayan adamdan mı hayır bekledin konu sahibi adamın hayatta naptığı belli değil.

Arkadaşımı seçmem bile 10 15 buluşma, aylar ister.
Evine güvenip gitmem yıl alır.
Ben mi cinsim siz mi tuhafsınız, anlamıyorum.
İnsanlara bu güven neden yani?
Çocuk falan sevindirin, adam manyak çıkmamış.
Şansına yaşamak bu olsa gerek, ne cesaret ya!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…