- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Ama diyorum ya başka konuştuğu kızlar da var ayrıca bunları yazdığın birine niye tekrar yazarsın kiBoşta kalmıştır .
Diğer yazdığı kızlardan ya tekmeyi yemiştir ya da o aralar yüz bulamamıştır .Ama diyorum ya başka konuştuğu kızlar da var ayrıca bunları yazdığın birine niye tekrar yazarsın ki
2 tane arkadaş olarak gördüğü kız ona yürüyordu sanırım meselaDiğer yazdığı kızlardan ya tekmeyi yemiştir ya da o aralar yüz bulamamıştır .
Benim için onun neden tekrar yazdığı da önemli nedne yazdı sizce?Önemli olan onun neden yazdığı değil, senin önce böyle deyip sonra tekrar yazan kişiye ne tepki verdiğin ?
O da boşuna tartistigimizi düşündüm yazdiBenim için onun neden tekrar yazdığı da önemli nedne yazdı sizce?
Ben niye tekrar yazdın bana dedim
Erkek işte çok anlam yüklemeyin. Canı sıkışmıştır boşta kalmıştır yazayım demiştir hali hazırda sizden yüz bulabileceğini düşünmüştürBana çok safsın,garip,cringe,kendini çok zeki sanıyorsun yazmıştı 13 temmuzda
23 temmuzda tekrar yazdi.
Niye?
Çocuğun tipi düzgün ve ben konuştuğu 5 ya da 6. kızdım.
Ben beni gerçekten seven ve değer veren birini istiyorum galibaErkek işte çok anlam yüklemeyin. Canı sıkışmıştır boşta kalmıştır yazayım demiştir hali hazırda sizden yüz bulabileceğini düşünmüştür
Aynı anda 5-6 kızla konuşan birinde mantık aramamak gerek, boşta kalmıştır, sizin de sıralamanız öne kaymıştır belki vs.Benim için onun neden tekrar yazdığı da önemli nedne yazdı sizce?
Ben niye tekrar yazdın bana dedim
Boşuna tartıştığımız düşündüm yazmjstiAynı anda 5-6 kızla konuşan birinde mantık aramamak gerek, boşta kalmıştır, sizin de sıralamanız öne kaymıştır belki vs.
Cevap vermedi mi daha neden tekrar yazdın deyince
Bu kişi aynı anda 5/6 kızla konuşan erkek olamaz diye düşünüyorumBen beni gerçekten seven ve değer veren birini istiyorum galiba
AmaBu kişi aynı anda 5/6 kızla konuşan erkek olamaz diye düşünüyorum
Bir de benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok yazmıştı wptan engellemistim smsten yazmıştı bunu banaBu kişi aynı anda 5/6 kızla konuşan erkek olamaz diye düşünüyorum
Böyle birinin neden yazdığını neden bu kadar irdeliyorsunuz ki ?Ama
Bir de benim sana hiç bi konuda bi ihtiyacım yok yazmıştı wptan engellemistim smsten yazmıştı bunu bana
Bir kaç konudur aynı erkeği mi soruyorsun?Bana çok safsın,garip,cringe,kendini çok zeki sanıyorsun yazmıştı 13 temmuzda
Niye?
Öyle mi dersinizBöyle birinin neden yazdığını neden bu kadar irdeliyorsunuz ki ?
Size değer vermiyor bundan emin olun ve bir beklentiye girmeyin.
Engelleyin gitsin .
Hala neden ısrar ediyorsun ki kendi ağzınla söylüyorsun şu kadar kızla konuşan biri diye belli ki boşta ya da canı sıkılıyor yada klasik numaralar işte çok da anlam yükleme kendini de alcatma bence hiç bi kız bu durumda olmak istemez yani oldu başka derler adama azcık mantıklı düşünün yaa gerçektenBana çok safsın,garip,cringe,kendini çok zeki sanıyorsun yazmıştı 13 temmuzda
Niye?
Kaç yaşındasınız ?Öyle mi dersiniz
20Kaç yaşındasınız ?
Kusura bakmayın belki biraz ağır olacak ama bunu anlamamak için saf olmak gerekiyor .