Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olması ne demektir diyor konu sahibi, yani geçmişte mi takılı acaba veya tecrübeli ve aklın da deli sorular gibisinden bişeyler çıkardımBence bu kişiye göre değişir. Çünkü herkesin beklentisi farklı kimi sert sever kimisi daha narin. Partnerinle sen doyuma ulaşıyorsan senin için yatakta iyidir.
En basit seviyesi erken boşalmaması tabii ki süreç önemli de en önemlisi sonuç tabii ki. Ondan sonra yapabildiği pozisyonlar, erojen noktaları bilmesi ve doğru ritimde uyarması, oralda iyi olması gibi çoğaltabiliriz örnekleri.Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Herkesin beklentisi farklı .Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Since 2009 erkek değildir sen madde madde sıralaHerkesin beklentisi farklı .
Erkek uye olduğundan şüphe duymasam madde madde yazardım.
Bayanlar sorum bu ne olunca erkek yatakta iyidir denir
Biraz gec kalmışsın bunu sormak için sankBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Erken boşalma problemi yoksa her pozisyonda ayak uyuduruyorsa size ve istediğiniz şekilde size yaklaşıyorsa hemen yorulmuyorsa bide zevk aldığı kadar zevk veriyorsa iyidir benceBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Onun yatakta iyi olduğunu söyleyebilecek kişi sizsiniz Her ilişkide tatmin oluyor musunuz ya da tek ilişkide iki kez tatmin oluyor musunuz? ilk sayfada yazdıklarım var mı? Ben de 11 yıllık evliyim. Tek ilişkide iki kez tatmin olursam eşim kendini çok başarılı hissediyor, gözünden anlıyorumBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda
Ne tatlısın yaaaYattığı yeri toplarsa yatakta iyidir
Eki Görüntüle 2920890 şu hayvancağız genelde kriter kabul ediliyor ama bilemedim
Kaç yıllık kocanız iyisin hoşsun aslanım yiğidim deyin gitsinBayanlar eşimle 11 yıllık evliyim cinsel anlamda benim için ondan öncesi olmadı bu yüzden bu soruyu sordum kendine çok güveniyor bu konuda