- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
daha karşınızdakinden de emin değilmişsiniz gibi geldi bana..sonuçta normal daha 2 ay olmuş.. sizle evlilik düşüncesi varmı yok mu birbirinizi tam tanıdınız mı,anlaştınız mı sonradan pişman olacağın bişey yapma..dini inancına ters gelmesi de var kendine olan saygını yitirmek de var..bi de yaşın öyle genç deil neden evlenmiyorsunuz..meşru daire keyfe kafidir..
neden evlenmiyosunuz dedin işte bende onu bilmiyorumo yüzden acaba kullanıyomu diyorum.bazen öpmek için başbaşa kalmamızı ayarlıyo
neden evlenmiyosunuz dedin işte bende onu bilmiyorumo yüzden acaba kullanıyomu diyorum.bazen öpmek için başbaşa kalmamızı ayarlıyo
kızlar düşündüm düşündüm çıkamadım işin içinden. :26: nolur herkes fikir versin bana.ilişkilerde bi erkeğin yanaktan dudaktan öpmesi yaklaşmak istemesi sarılması normalmi?:26: erkek arkadaşım yalnız kaldıgında opmek ıstıyo bende dudaktan degılde yanaktan opmesıne ızın verıyorum .ama ben ızın vermeddıkten sonra zorla falan opmeye calısmıyo ama ıstıyo yaklasıyo falan:44: .aslında erkek arkadasıma guvenıyorum ama bazen aklım karısıyo erkegın bunları ıstemesı normalmı yoksa benı kullanıyomu dıyorum :44:nolur bı akıl versın kızlar nolur:44:
iki aylık ilişkiden evlenmemesi normal değil mi? millet senelerce ilişki yürütüyor da ancak evleniyor bi bismillah..
ama yaşadığım yer küçük bi yer gezmeyi flörtü kaldıramaz.zaten rahat görüşemiyoruz. 2 ayda olsa birbirimizi z çok tanıdık.en azından aileler falan tanışsa
sen şimdi böyle sakin cevap yazıyorsun ya sert çıktığıma vicdan yaptım bi anda :)
peki sevgilinle konuşamaz mısın, en azından bi söz falan takın madem, eğer yanaşmazsa sen de ne kalitede bir insan olduğunu anlamış olur yol yakınken vazgeçersin
annene anlat beni falan dedim biara tamam uygun zamanda söyliycem dedi ama ses yok.çokda evlilik üzerine üstüne gitmek istemiyorum açıkcası.söz falan dersem bu ne acele 2 ayda falan dermi bilmiyorum kii oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?