- Konu Sahibi blackgirl3434_34
aman ya sanki adam sevişelim dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence musade etmemekle en iyisini yapiyosun.ne guzel bunu yapabilmen.cunku hicbiseyin sonu belli degil.opuyosun sariliyosun filan sonunda noluyo pat ayrilik.sonra dusunuyorsun hic degermiydi.ben en azindan cok pismanim,kendi fikrimide sunmak istedim[/QUOT
sana katılıyorum canım bende nişanlımla yaşadığım şeyler için niye müsade ettim diyorum ama ,insan o zaman gözü birşey görmüyor ne zaman ki yarı yolda bırakıyorlar o zman dank ediyor kafamızabizde ayrıldıktan sonra benim kafama dank etti ama gene şimdi yanımda olsa öpmemek için zor tutardım kendimi
![]()
kızlar düşündüm düşündüm çıkamadım işin içinden. :26: nolur herkes fikir versin bana.ilişkilerde bi erkeğin yanaktan dudaktan öpmesi yaklaşmak istemesi sarılması normalmi?:26: erkek arkadaşım yalnız kaldıgında opmek ıstıyo bende dudaktan degılde yanaktan opmesıne ızın verıyorum .ama ben ızın vermeddıkten sonra zorla falan opmeye calısmıyo ama ıstıyo yaklasıyo falan:44: .aslında erkek arkadasıma guvenıyorum ama bazen aklım karısıyo erkegın bunları ıstemesı normalmı yoksa benı kullanıyomu dıyorum :44:nolur bı akıl versın kızlar nolur:44:
yukarıda yazdığım mesajdaki çocuk mesaj yağmuruna tutuyor beni ortak nokta bulalım sen benim istediklerimi biliyorsun diyor ya ben biliyorumda eee sende benim istediklerimi biliyorsun be insan değilmi yaklaşmam bben yandım bir kere olmaz öyle olunca insan kendine olan saygısını kaybediyor arkadaşlar oturup konuşalım diyorum eve gidelim kahve yap bana diyor daha biz hiçbirşeyin adını bile koymadıkki daha sarıl öp eee ben senin neyinim sonra diyecekki snde istedin bu kadar basit işte onlar için olaylar benim dediğim yerde görüşürsek tamam olur diyor ısrarla görüşemem seven insan böyle yapmaz ...