• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

kızlar çok kötü bişe oldu..

akşam telde benimkinin mesajı açık bi şekilde kalmış.

sabah da msj gelince. yeni nesil telefonlardan anlamayan annem açıyim derken. sen tut benimkini ara. sabahın 9 unda. :53:

annemle epey bi tartıştıktan sonra özür msjı attım benimkine :S önemli deil filan demiş. nasılsın filan diye sordum. o da sordu. sonra neyse ben seni tutmuyim. okulda görüşürüz. kib. dedim. o da tmm grşrz. sende ii bak kendine yazmış:)

bi yönden de iyi oldu sanki:26:

sabah da msj gelince. yeni nesil telefonlardan anlamayan annem açıyim derken. sen tut benimkini ara. sabahın 9 unda. :53:

annemle epey bi tartıştıktan sonra özür msjı attım benimkine :S önemli deil filan demiş. nasılsın filan diye sordum. o da sordu. sonra neyse ben seni tutmuyim. okulda görüşürüz. kib. dedim. o da tmm grşrz. sende ii bak kendine yazmış:)

Tanışma faslını olaysız atlatmışsın güzel olmuş gibi :61::1:

haha gamzenk gece rüyanda görmeyi istemiştin bak sabah onun sesiyle uyandın :)))):17:
iyi olmuş iyi bence :52: kendini hatırlatmış oldun :70::68::97: annen biliyor mu mevzuları ?

haha gamzenk gece rüyanda görmeyi istemiştin bak sabah onun sesiyle uyandın :)))):17:
iyi olmuş iyi bence :52: kendini hatırlatmış oldun :70::68::97: annen biliyor mu mevzuları ?

:9: öle oldu evt..:9:

annem bilmio ama nası bi tepki verdiysem. ya olsun nolcak kim ki bu demeye başladı:17: bnde önemli biri deil filan dedim ama. anlamış olabilir:18:

Son düzenleme:
evet kizlar bu alayi tamamen kapattim ben! Cok sinirliyim ama kendime, ne kadar bu kadar salak olabildigime dair...

Gecen bir haftada, ben online olunca ardimdan online oldu, ben ciktim oda cikti. Resmen oyun oynuyordu sanki. Herneyse hic yazmadim etmedim.
Resimler falan ekledi, benden tepki yok tabi...
Bu böyle sürdü. Dün ne olduysa ben online olunca online kaldi. Birsey düsünmedim...Dayanayip yazacagim dedim...Merhaba Nasilsin diye yazdim. 10 dk gecti halen cevap yok. !0 dk sonra sanirim yine bilgisayarinda sorun var dedim gülümsedim...ve bekleyis o bekleyis hic tinlamadi hicbirsey yazmadi ama halen onlinedi...Bende 30dk sonra ciktim. Bugün ben gene online oldum, ve ardimdan yine online oldu...Ama yine tepki yok...

Bu kadar yeter, kendini ne saniyor oyuncagimi ne...Benden paso bu hikaye baslamadan bitti.Hayirlisi buymus ne diyim. Üzügünüm ve kizginim ama kendime. nasil bu kadar salak olabildimde kandim oyunlarina...

evet kizlar bu alayi tamamen kapattim ben! Cok sinirliyim ama kendime, ne kadar bu kadar salak olabildigime dair...

Gecen bir haftada, ben online olunca ardimdan online oldu, ben ciktim oda cikti. Resmen oyun oynuyordu sanki. Herneyse hic yazmadim etmedim.
Resimler falan ekledi, benden tepki yok tabi...
Bu böyle sürdü. Dün ne olduysa ben online olunca online kaldi. Birsey düsünmedim...Dayanayip yazacagim dedim...Merhaba Nasilsin diye yazdim. 10 dk gecti halen cevap yok. !0 dk sonra sanirim yine bilgisayarinda sorun var dedim gülümsedim...ve bekleyis o bekleyis hic tinlamadi hicbirsey yazmadi ama halen onlinedi...Bende 30dk sonra ciktim. Bugün ben gene online oldum, ve ardimdan yine online oldu...Ama yine tepki yok...

Bu kadar yeter, kendini ne saniyor oyuncagimi ne...Benden paso bu hikaye baslamadan bitti.Hayirlisi buymus ne diyim. Üzügünüm ve kizginim ama kendime. nasil bu kadar salak olabildimde kandim oyunlarina...
geçmiş olsun canım inşallah çabuk unutursun :(

kafayi yedirteek bu adam bana :(

dün birde yazdigim mesaja cevap vermedi kac defa online oldu gitti. Ama yazmadi birsey.
Ne olduysa gece girmis bana cevap yazmis. Merhaba, iyiyim, hersey yolunda. Herzaman ki gibi iste. umarim sende iyisindir yazmis...

off ya oyun mu oynuyor? yaaaaaa allahimmm yaaa aglamak istiyorum...

kızlar help mee
bana da bi yardım eli uzatın ..
hoşlandgım biri var az cok diyalogumuz da var aynı şirketteyiz ama pek gorusemıyoruz. Gordugum yerde konuşmaya calışıorum
ondan hoşalndıgımı abartmadan daha nasıl belli etsem ...
off off bu aşk olayları cok zoorr ve bi cok rakibim de var

bi yarım eli uzatın bu kardeşinize de KK yı seviyorum :54:

kızlar help mee
bana da bi yardım eli uzatın ..
hoşlandgım biri var az cok diyalogumuz da var aynı şirketteyiz ama pek gorusemıyoruz. Gordugum yerde konuşmaya calışıorum
ondan hoşalndıgımı abartmadan daha nasıl belli etsem ...
off off bu aşk olayları cok zoorr ve bi cok rakibim de var

bi yarım eli uzatın bu kardeşinize de KK yı seviyorum :54:

ah be cnm kelin ilacı olsaaa..

bn bnden hoşlandığını düşündüğüm kişiye hislerimi belli edemiom düşün :(

kızlaarr özledim sizleri:16::16: nasıl keyifleerr hiç giremedim foruma ama okudum yazdıklarınızı bende dahil hepimiz depresifiz sanırım:19::19:offfff:69::69:

offf kızlar ya bi çocuk vardı okulda benden hoşlandıgından nerdeyse emindim hep bakıyodu ve arkadaslarımda bu cocuk niye durmadan sana bakıyo falan diyolardı ve sonra gitti arkadasıma cıkma teklifi ettii..allahtan kendimi kaptırmadım çocuğa yani bence bi erkeğin sizden hoşlandığını net olarak anlayamazsınız..

Back
X