- Konu Sahibi tourmaline
- #2.181
kesinlikle heyecandan belli oluor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar zaman oldu ama gözden ırak gönülden de ırak olması lazım aslında ama aksine uzaklaştıkça daha da yakınlaşıyor kalbime
ben bu çocuğu anlayamadığım için hoşlandım bu kadar sanırım, 1 kere oturup konuşsak birşey kalmazdı belki bende![]()
evt olmadıkça büyüsü artıo insan daha da bi olsun istio
halbu ki olsa dicez ki bu kadarmıymış veya bu muymuş yani...
çocuk beni içerden gördüğü noktaya bile poster asmış((((
buna ne diyorsunuz((
demek ki o da temmelli vazgeçti. unutmak istio. o yüzden bütün görüş alanlarını kapıyo anladığım kadarıyla..
çocuk beni içerden gördüğü noktaya bile poster asmış((((
buna ne diyorsunuz((
Bazı erkeklerde anlaşılmaz maalesef![]()
nerelerdesin cnm ya
cee diyip kaçıosun
anlatsana biraz nası gidio ilişkin?
Belki size biraz sacma gelecek ama ben eski platonik halimi ozledim
O zaman daha bole heyecanliydi daha guzeldi sanki. Su an cikiyoruz ama
ayriyiz onun yaz okulu var.Anlayacaginiz pek gorusmuyoruz yani. Sadece telefon , face falan filan.
Buradanda anlasiliyorki en guzel ask platonik asktir :)))
ay ciddi misin ya
ben çok sıkıldım platonik olmak istemiyorum artık((
Anliyorum seni,
ama bir kisinin pesinden cok kosmayin derim.
Bazi erkekler cok sinsidirler. Butun kizlarin onlarin peslerinden kosmalarini isterler. Ancak sadece peslerinden kosmalarini isterler , onlarla arkadaslik kurmazlar.
Sen onlara yuz vermeyeceksin ki onlar senin degerini anlasinlar. Yok illa ki sana deger vermeyecem diyorsa bosver gitsin. Seni istemeyeni sen hic isteme
Senin kiymetini bilen sana deger verenle arkadaslik kur.
Unutma , bir iliskide ; iliski teklifinde bulunulan kisi her zaman daha degerlidir...
(not: telefondan yaziyorum, yazim hatalari varsa kusura bakmayin)
yok ya kimsenin peşinden koştuğum yok. kendi çapımda platonik takılıom. peşinden koşsam şimdiye çıkıoduk belkide. ama hep karşı taaraf peşimden koşsun istiyorum((
ne peşinden koşması hayatta koşamam..biz birbirimize içimizdeki duygularımızı yazıyoruz burdan ama karşı taraf duygularımızı bilmiyor ki..
ne peşinden koşması hayatta koşamam..biz birbirimize içimizdeki duygularımızı yazıyoruz burdan ama karşı taraf duygularımızı bilmiyor ki..
(gamzenk canım dün şarjım bitti aniden çıkmak zorunda kaldım çok pardon..)
kızlarrr size bi haberim var
hani bayram ya. benimkine msj atsam mı atmasam mı die düşünüodum. sonra yine cvp vermez ve üzülürüm diye atmadım. iyi ki de atmamışım.
çünkü o bana msj attıııben tabi şok. onun gibi cvp vermemeyi düşündüm ama bana yakışmazdı. ve şöle bi cvp yazdım sizce nası olmuş??
onun mesajı: daha nice bayramlara gönlünüzden geçen güzelliklerle ulaşmak dileğiyle. iyi bayramlar yazmış. tabi ilkten ne yazcamı bilemedim ama hemen de cvplamak istedim.
bnm cvbım: iyi dileklerin için teşekkürler:) iyi bayramlar sanada:) yazdım. sizce nasıl olmuş. çok mu resmi yada soğuk bi cvp olmuş.. hep soğuk bi yapım var ya benim o yüzden endişeliyim![]()
Mesajını net ve güzel yazmışsın bence , onun mesajınıda çok samimi bulmadım resmi bi mesaj yazmış onun yazdığı mesaja göre çok isabetli olmuş öyle canım cicimli mesaj yazsaydın bu sefer de seni kolay kız çantada keklik diye düşünür sana gereken değeri vermez bence resmiyeti o bozsun sen düzeyli davran bi şe kaybetmezsin aksine değerin artar :97:
hoşlandığını anlamakla aşık olduğunu anlamak arasında çok fark var.
mesela arkadaşların yazdığı bakışlar bir hoşlanma alameti. aşık olmaksa şapşallık istiyor. yani saçmasapan bişeyler yapması lazım.
mesela birisi vardı. konuşuyoduk. sen nereliydin dedim. "ben... ben nereliydim yaa" "haaa, konyalıydım" dedi. ama cidden numaradan değil. baya kalakalmıştı. bi an nereli olduğunu getiremedi.
bu tip bi kaç anım vardır. yani bir erkek sizinle konuşurken ya da etrafınızdayken saçmasapan bi şeyler söyler ya da yaparsa büyük ihtimalle size aşık demektir.
ben aşık olduğumu nasıl belli ederim?
tahmin edeceğiniz gibi saçmasapan bişeyler yaparak. :)