• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız? Peki Ya Siz Nasıl Belli Edersiniz ?

haklısınız ertelememek gerekiyorda insan hayal kırıklığına uğramaktansa hiç başlamamayı tercih ediyor. bende kendi adıma korkak olduğumu düşünüyorum üzülmeyi göze alamadığım için hiç başlamamayı tercih ediyorum

haklısınız ertelememek gerekiyorda insan hayal kırıklığına uğramaktansa hiç başlamamayı tercih ediyor. bende kendi adıma korkak olduğumu düşünüyorum üzülmeyi göze alamadığım için hiç başlamamayı tercih ediyorum

işte aynısını düşündüğüm için başlıyamdım korkaklığımdan acizliğimden.o zamnlar bu aklınızn ucundan bile gecmez ama zamn gecti şimdi keşke diyorum en azından bi deneseydim yaşasaydım aynı durum başınıza gelirse şahet "örneğim" ben.. denemeyi deneyin yaşayıp görün:19:

benimde keşkelerim çok... burada konuştukça biraz cesaretleniyorum gibi aslında hayat akıp gidiyor ve ben her seferinde ıskalıyorum üzülsem ne olacak aslında denemekten ne çıkarki diyorum ama sadece diyorum.... icraat yok yani:1:

benimde keşkelerim çok... burada konuştukça biraz cesaretleniyorum gibi aslında hayat akıp gidiyor ve ben her seferinde ıskalıyorum üzülsem ne olacak aslında denemekten ne çıkarki diyorum ama sadece diyorum.... icraat yok yani:1:

yap yap bişeyler eger içinden geliyorsa tabi:12:benm vakti zamanında hiç gelmemişti nasılsa yalvaran taraf o diye :9:ama sonra öyle bi dank ediyokii karşıdakide insan sonuçta:14:korkma cesaret vereyim sana azcık :52:yaşa gitsin insanların kaderi birazda elinde

yap yap bişeyler eger içinden geliyorsa tabi:12:benm vakti zamanında hiç gelmemişti nasılsa yalvaran taraf o diye :9:ama sonra öyle bi dank ediyokii karşıdakide insan sonuçta:14:korkma cesaret vereyim sana azcık :52:yaşa gitsin insanların kaderi birazda elinde

aslında kısmet değilmiş öyle olsa bişeyler olurdu demek kolayımıza geliyor ama bencede kaderimiz birazda bizim elimizde.
bakalım eğer bi gelişme olursa ilk buraya yazarım zaten :1::1:

bu konuyu sıkılmadan baştan sona okudum çok ilgimi çektiği bi yaram olduğu kesin benmde:5:benm hikayem biraz daha farklı tabi gecen yıl tanıştık yani ummadığımız anda oldu ve direk evlenmeye yönelik ilişki açısından tanıştrıldık arkadslarımız organize etti hani hep vardr başlarda gizemli olursun kaçarsın ağır yaparsın zoru oynarsın karşındaki kişi bu cididyeti kaldırabilcek kişiyse ve seni gecrcekten kafasına koyduysa napar eder aklındakileri bir bir söyler acılır onu ilk ben ekledim ve sonra msjlaştık sonrada hemn msnden ekledi ve sattlerce,günlerce, konuştuk bana tam 3 kere duygularını actı aradı peşimde koştu ürkütmeden ama ben geri çektim hep kendimi zoru oynadım durdum.("etkilendiğim halde") tuttum kendimi.. artık hiç görüşmüyoruz nerdeyse arada bahaneler yaratıp beni aradığı oldu görmek istediğini hep o söyledi. ama bi türlü eski kıvamına getremedik durumumuzu, toparlıyamadım bidaha oda.. ama bencillik bendeydi suçluyum ve pişmanım nasip böyleymiş demek istediğim bi erkek senden hoşlanıyosa ortaalama tanıştıktan sonra 1 yada 2 ayda acılır tutamaz kendini ama çekingendr gercekten bazı insanlar içinden eziktir asla belli etmezler bilemzsin..("yani eğer benm gibi gereksiz gururluysa") yinede son bi kez dene şansını benm gibi hiç bişey yapmadım, gururumdan deme sonra o keşkelr daha beter, olmamasından inan bana.. faceten eklemişsin ama bi tıkk yok ama hala bakıyo diyosun telfnla konuşuyo bunlar bir erkeğin seni gördüğünde yaptığı anlamsız hareketlerden biri:37:umarım hikayen sana iyi bi sonuç verir ama deneyebildiğini iyi dene değerlendr derim ben belki bi şansın vardr onunla hala:89:umutsuz olma bol şans :71:

aslında sabah bir ara online olup hemen çıktı 1 dk bile sürmedi dedim ya, demek ki o da beni kontrol ediyor arada girip girmediğimi :D

aslında kısmet değilmiş öyle olsa bişeyler olurdu demek kolayımıza geliyor ama bencede kaderimiz birazda bizim elimizde.
bakalım eğer bi gelişme olursa ilk buraya yazarım zaten :1::1:

yaz canm bekleriz gelişmelerini umarım herşey gönlünce olur:3:

aslında sabah bir ara online olup hemen çıktı 1 dk bile sürmedi dedim ya, demek ki o da beni kontrol ediyor arada girip girmediğimi :D

ediyo olabilir muhakkak hoşuna gidiyodr zaten emin ol egolarını tatmin ediyolar:37: ama tabi duyguları acısından nasıldr bilemiyorum o şimdi sen ekledin ya onu senn msj atmanı falan beklemiştr ama sende atmazsan bi süre sonra atıcak bak gör "nasılsın artık karşılaşmıyoruz" diye yaşadım bizzat bekle:52:

ediyo olabilir muhakkak hoşuna gidiyodr zaten emin ol egolarını tatmin ediyolar:37: ama tabi duyguları acısından nasıldr bilemiyorum o şimdi sen ekledin ya onu senn msj atmanı falan beklemiştr ama sende atmazsan bi süre sonra atıcak bak gör "nasılsın artık karşılaşmıyoruz" diye yaşadım bizzat bekle:52:

ya inşallah o atsın ya, ne bu böle, oh iyi ben ekliyim ben mesaj atim, ben evlenme teklifi ediyim..
ilerde çıkarsak eğer ona da söyliycem bugünleri, çok kötüsün sen diycem, içimde kalmasın değil mi :D :D ona göre de ben kötüyümdür, çünkü o bana bakarken hiç ona bakmıyorum..utanıyorum napiimmm..

ahahah falla yine kendime pay çıkarmaya başladım ufacık birşeyden ama kafası karışmıştır mutlaka mesaj bekliyor olabilir haklısınız...ekledi mesaj da atıcak diyordur :D:D

ya inşallah o atsın ya, ne bu böle, oh iyi ben ekliyim ben mesaj atim, ben evlenme teklifi ediyim..
ilerde çıkarsak eğer ona da söyliycem bugünleri, çok kötüsün sen diycem, içimde kalmasın değil mi :D :D ona göre de ben kötüyümdür, çünkü o bana bakarken hiç ona bakmıyorum..utanıyorum napiimmm..

ahahah falla yine kendime pay çıkarmaya başladım ufacık birşeyden ama kafası karışmıştır mutlaka mesaj bekliyor olabilir haklısınız...ekledi mesaj da atıcak diyordur :D:D

canım sen bu konuda beni dinleme :1::1: cazu yu dikkate al:1: okadar çok korkuyorumki üzülmekten iyice paranoyak oldum. ne üzülmeymiş arkadaş birkerede üzülelim ne varsanki

beklesin boşver şimdi biraz sımarıklık vardr kendimden biliyorum:37: eklendi ya devamı gelicek diyodr ama devamını yapma sen şimdilk tut kendin onun olduğu yerdende gecmemeye calış seni görmesin merak etsin bu şelkde duygularını analiz etmiş olursun:54:ben msj atar diye düşünyorum ama tabi yinede bekliyelim:3:

canım sen bu konuda beni dinleme :1::1: cazu yu dikkate al:1: okadar çok korkuyorumki üzülmekten iyice paranoyak oldum. ne üzülmeymiş arkadaş birkerede üzülelim ne varsanki

cadica senin korkunu çok iyi anlıyorum ben merak etme biraz aynı gibiyiz seninle:34: yaşadım ama korkmamak gerktiğinide anladım artık korkarak anlıyosun aşmak için bişeyleri cesaretli olmak gerekiyo bişey yaşamak için farkındayım artık çok iyi:61: yaş kaç bu arada senin?

yaş 26 amaa geriye dönüp baktığımda hala elle tutulur bişey yaşamamışım

inanmıyorum aynı yaştaymışız:60:tabiki haklısın yaş ilerledikçe dahada mantıklaşıyoruz sanki dimi? duygusal davranıpta içimzden gelen sesi dinlesek??ama biizm kriterlerimizde değişyo mantık ağır basıyo ama bu karanlığı çözsekte artık bikere içimden gelen sesi dinlesem diyorum hep:19:mantık ne kazandrdı elde var 0 :14:

inanmıyorum aynı yaştaymışız:60:tabiki haklısın yaş ilerledikçe dahada mantıklaşıyoruz sanki dimi? duygusal davranıpta içimzden gelen sesi dinlesek??ama biizm kriterlerimizde değişyo mantık ağır basıyo ama bu karanlığı çözsekte artık bikere içimden gelen sesi dinlesem diyorum hep:19:mantık ne kazandrdı elde var 0 :14:

kesinlikle öyle yaş geçtikçe kriterler değişiyor eskiden sevsin seveyim yeter diyorduk ama şimdi bunlar asla yeterli gelmez. içimden gelen sesi dinlemeyi bende çok istiyorum gururu bi kenara bırakmayı ama offfff bilmiyorum canım yaa inş ilerleyen günlerde hepimiz hayırlı haberlerle geliriz

kesinlikle öyle yaş geçtikçe kriterler değişiyor eskiden sevsin seveyim yeter diyorduk ama şimdi bunlar asla yeterli gelmez. içimden gelen sesi dinlemeyi bende çok istiyorum gururu bi kenara bırakmayı ama offfff bilmiyorum canım yaa inş ilerleyen günlerde hepimiz hayırlı haberlerle geliriz

ahh inşalhh hep herşeyin hayrlısını için dua ediyorum.. içindeki sesi dinle :14:

beklesin boşver şimdi biraz sımarıklık vardr kendimden biliyorum:37: eklendi ya devamı gelicek diyodr ama devamını yapma sen şimdilk tut kendin onun olduğu yerdende gecmemeye calış seni görmesin merak etsin bu şelkde duygularını analiz etmiş olursun:54:ben msj atar diye düşünyorum ama tabi yinede bekliyelim:3:

cazucum, gözden ırak olan gönülden de olur misali aramız soğumasın, hem baya soğudu görmeyeli..zaten uzaktan uzağa o bana bakıyor, o da anca birkaç saniye işte; ben ona bakamıyorum bile..sen yine de gizeme bürün mü diyosun ? zaten herkes mesaj at , merhaba nasılsın de diyor ama ben o kadar zorladıktan sonra o benim kıymetimi bilir mi, beni sever mi acaba ?

Son düzenleme:
cazucum, gözden ırak olan gönülden de olur misali aramız soğumasın, hem baya soğudu görmeyeli..zaten uzaktan uzağa o bana bakıyor, o da anca birkaç saniye işte; ben ona bakamıyorum bile..sen yine de gizeme bürün mü diyosun ? zaten herkes mesaj at , merhaba nasılsın de diyor ama ben o kadar zorladıktan sonra o benim kıymetimi bilir mi, beni sever mi acaba ?

canm sorununu ben çok iyi anlıyorum çok fazla zor olma benm hikayeme benzemsin:14: ama çokda kolay olmıycaksın sonuçta gizeme biraz bürünmüş olman işe yarıycak diye düşünüyorum yani senin onu eklemiş olman bi zemin hazırladığına göstergesiidir ama belkide kendisi sanal ortamda böyle bişeyi paylaşmak istememiş olabilir.. hoşlanmıyodur zaten hangimiz hoşlanırızki faceteki aşklardan vıcık vıcık oldu artık herşey muhtemelen kendisi anladığım kadarıyla asil buda güzel bişey..senden gercekten etkileniyosa bence bunu daha farklı bişekilde yaşamak istemiş olabilir..bence olgunluk yaptığı, niyeti farklı olsaydı emin ol çoktan yapardı yapıcağını bence bu açıdan bakmak daha güzel fikir:37:oluruna bırak şimdilik biraz ortalardan kaybol bakalım belli eder bunlar renklerini:60:

cazu cum bnde aynı durumdayım. bn hiç zorlamıom valla. bi teklif gelse kabul etcem hemen:1: ama gelmio işte:59:

Back
X