yavrular naçizane fikrimi söyleyeyim hemen

öncelikle artık faceden eklemek karşı taraf için hiçbişey ifade etmiyo diyebilirim çünkü artk herkes sebepsiz yere ve eklemiş olmak için ekliyo ve hiçbir muhabbetin başlangıcı olmuyo.. bigünde sen baban olmadan geç yanından,mesela evde bişey unuttum hazırlanamadm vs gibisinden babanı önden gönder sende tek git bikaç gün bunu dene ve çocuğu kapıda yakaladığın zmn belki klasik olucak ama bi günadın de halini hatrını sor sonrada işe geç kalıyorum diyerekten ayrıl,bi sonraki günlerdede aynen devam et bence daha sonra netten yada tlfdan sana ulaşabilir. ama günaydın derkende içten ve kendine güvenen bi tavırla söyle ve gülümse.. hem babandan niye çekindiğini anlamadm sonuçta adam senin kursta hocanmş,bi slm vermeyi yanlış anlamaz baban sonuçta oda genç oldu
eğer babanlayken, sen baktığında arada bi gözlerini kaçırıyosa,en azından bişey vardır diyebilirim. hem sürekli tlfla konuşuyo diyosn nerden biliyosun belki o bahaneyle babanın dikkatini çekmemk için seni izliyodr

bence ilk adımı sen atıp cesaretlendirmelisin,eğer bişey varsa çıkar sonra zaten
kendimden örnek vereyim,bende 3yıl önce erkek arkadaşımla sürücü kursunda tanıştım,ama bende sizin gibiydim soğuk ve genellikle erkeklerle pek muhabbeti olmayan onlara karşı soğuk olan vs. ama en sırf bu özelliğimle sınıfta onun dikkatini çekmişim

daha sonra bi çıkışta onu takip ettim ama uzun olduğu için gözden kaçırdım

sonra otobüste denk gelince ben merhaba dedim,hatta indiğimiz zmn kafası dalgın olduğu için beni bıraktı gidiyodu arkasından seslenip durdurdum

sonra bigün arkadaşıyla plan yapmşlar,dönüşte beraber eve yürüyerek geldk şansımıza otoda gelmemişti

ogün eve kadar bıraktı ve msn adresimi istemişti,ama şuda varki,kursta nerdeyse hiç konuşmuyoduk akşam nette msnde konuşuyoduk

yani demek o ki, biraz cesareti ver,kendini göster ondan sonra zaten hoşlanıyosa kendi gelicek senle uzun uzun konuşucak,evt belki ilk buluşmanızda itiraf etmicek ama daha sonrakilerde kendide bi adım atıcaktır..bol şans tatlım

bu arada daha 21yaşındayım ve o kadar çok arkadaşıma bu tarz konularda yardım ettimki,terapist,akıl hocası vs gibi bişey oldum şimdiye kadar,söyleyeceklerim azda olsa umarım işine yarar