- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- 113
- Konu Sahibi tourmaline
o yok hiç gelmiyor =(
ben de ona mesaj atmiyim dimi ?
atma bnce. sen ekledin face ten. harekete geçme sırası onda

gerçi bnm tavsiye vermem de tuhaf. kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o yok hiç gelmiyor =(
ben de ona mesaj atmiyim dimi ?
atma bnce. sen ekledin face ten. harekete geçme sırası onda
gerçi bnm tavsiye vermem de tuhaf. kelin ilacı olsa kendi başına sürer.bnde aynı dertten muzdaribim. seninle durumumuz benzer birazcık
![]()
cnm hala özelden msj atamıom. kusura bakma yine burdan yazıcam. az kaldı doldurmama 100 msj ı.
valla cnm hoşlanıyor veya hoşlanmıo diyemem. çünkü bi kaç sene önce bnden bi çocuk hoşlanmışt sınıftan. bakışlarından filan bn anlamıştım ama ggelip bi türlü söyleyemedi. gerçi bn soğuk davranıodum. ama daha sonra öğrendim ki meğer çook seviomuş beni. ama gelip söyleyemedi. yani hoşlanıo olabilir ama reddedilme korkusuyla teklif edemio olabilir. senin daha önce sevgilin filan oldu mu? belki sen benden daha tecrübelisindir. bana çok teklif eden oldu ama hiç birisinden hoşlanmadıım. şimdi bi çocuktan hoşlanıorum o da teklif etmio. halbu ki önce o ilgilendi benimleerkekleri cidden anlayamıorum
bu gün gördün mü?
hayır sevgilim olmadı, direk teklif edenleri kabul etmedim hoşlanmadığım için..
ama hoşlandıklarımla da hep böyle durumlar yaşadım, hep aynı tarz şeyler..ben biraz ciddi dururum dışardan ama o da peşimden gelmişti sonuçta geçen hafta, şimdi onu eklememin ona umut olması lazım, ben olumsuz düşünsem eklemezdim dimi soyadını falan bilmediğim halde buldum..yani aslında baya umutlanması lazım normalde..teklif ederse kabul edeceğimin sinyali değil mi onu eklemiş olmam..ama tık yok...bugün görmedim, dün işte dönüşte dışarı çıkmıştı beni görünce o kadar..
Bu çocuğun yaşı kaç? Gönül eğlendirmek mi isteyecek yaşta evlenecek mi? Eğer sen ona ciddi geliyorsan kaldıramayacağını düşünüyordur. Eğer ilgisi ciddiyse yaklaşacaktır birkaç gün bekle. Yoksa yapabilirsen mesaj atarsın bir bahaneyle, atamıyorsan bekleme eğer şu günlerde hareketlenme olmazsa canım. Çünkü face den eklemek ilgili olduğunun açık kanıtıdır evet. Hemen yazma ama dediğim gibi bekle birkaç gün.
Canım bir erkeğin ne düşündüğünü ancak zaman gösterir, bence bu bekleme süresindeki zamanı düşünerek şöyle miydi böyle miydi diyerek geçirmek bizi yoruyor ben de aynısını yapıyorum elimizde değil anlıyorum seni ama olasılıklar o kadar çok ki ne desek boş. Zaman diyorum, sadece zaman...
kasayı yan yatırırım, geliyorsa benimdir, gelmiyorsa hiç benim olmamıştır.
şaka bi yana, dibine kadar iddia ederek söylüyorum, gerçekten sizi düşünen bir erkek maksimum 2 ayda derdini açık açık anlatır. yok çocukceyiz utangaç, yok ulaşamaz ben hep kızlarla geziyorum vs vs bunların heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppppssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bahane. kendinizi kandırmayın. he's just not that into you, that's all. boşuna kendinizi kaptırıp üzülmeyin.
ben de öyle düşünüyorum, çok yakışıklı biri etrafında kız çok, benimle uğraşmak istememiş olması da mümkün..zaten kızlar ona geliyordur mutlaka..bir de şunun tam manası nedir ? he's just not that into you..
"seninle sandığın kadar ilgilenmiyor" demek aşağı yukarı.
o isimde bir kitap ve ondan uyarlanmış bi film var yine aynı isimde, bulursan tavsiye ederim. iyi bir film değil ama mevzuyu iyi özetliyo filmde. kadınlar birileriyle görüşüyo, adamlar ertesi gün aramıyo. bu kadınlar birbirini hep avutuyo. "ah şekerim, o çocuk utangaç, elbet arıcak seni görürsün" diyolar, veyahut da "sen ondan üstünsün, o yüzden çekiniyor sana yaklaşmaya", veya da "kendi sorunları var, o sorunlar varken seni hayatına dahil ederse kötü şeyler olmasından korkuyodur" gibisinden mesnetsiz laflarla avutuyolar birbirlerini. aslında hepsi yalan, adamlar sadece ortaya olta atıyor ve sonra bu kadınları beğenmedikleri için ortadan kayboluyolar. filmin sonunu güzele bağlamışlar ama istisnalar kaideleri bozmaz neticede.
benim de iş yerimde 10 aydır tepemde dolanan bi akbaba var, hoş çocuk da Allah için. ilk bikaç zamanlar kafaya taktım bunu. yaklaşıyo yaklaşıyo, hatta sana diyim etrafımdaki insanlar bile soruyomuş arkadaşlarıma "x decembera açıldı mı, çıkıyolar mı" diye. düşün yani, millet bile anlamıştı. denyo rezil ediyodu az kalsın beni. ama dediğim gibi, derdini de anlatmadı. sonra ben de senin gibi "erkekler nasıl hoşlandığını bellie der" faan düşünürkene bu filme denk geldim. sonra çaktım köfteyi. oynuyomuş i..nin dölü. artık yanıma yaklaştırmıyorum, fırsat vermiyorum. defalarca rezil ettim bunu tekrar yapmaya kalktığında. şimdi yanıma yaklaşmıyor. görmüyorum hatta uzun zamandır. konu açılmasa hatırlamazdım da.
bundan ötürüdür bacım, seninki de böyle laf atıp ortadan kayboluyosa bil ki niyeti niyet değil. fırsat verme oynamasıyla. bunu yapan çok adam var.
yani bacım neyse ne, hepsi geyik. sebebi nedeni umrumda değil. kafasına koyan adam karşına çıkıp derdini anlatıyo. ben bunu bilir bunu söylerim. babaymış dayıymış alakası yok. bi listeye eklemekten de bence fazla mana çıkarma, sonra üzülebilirsin.
hatta ben onu faceten de sileyim dimi kızlar ?
hakkaten senle baya benzioruz ya. bnde kimseyle çıkmadım aynı sebeplerdenbnde ciddi duruorum dışardan
evt face ten eklemişsin sonuçta bu bi sinyal hoşlandığına dair. artık bişey yapması lazım bncede. msj at dicem ama ne yazman gerektiği hakkında hiç bi fikrim yokk cnmarkadaşların ne dio?
al işte benden birtane daha :) için gitsin ama yinede adım atma,adım atılmasınada fırsat verme kızlarrr benide alın aranıza :):)