- Konu Sahibi tourmaline
- #2.421
ya ben esimle her gun kavga ediyoruz ya artik cok canim sikiliyo oyle hayata kuskunum ki ufff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar bayadir ugrayan olmamis... Nasil gidiyor sizde?
Benim su malum kisi vardiya, bazilariniz bilir, dayanamadim ve ona yazdim, tüm icimden gecenleri, duygularimi, hislerimi, hepsini ona yazdim.. Bu arada onu silmistim. Mesaji yazdiktan yarim saat sonra beni ekledi, ama cevap yazmadi... Bakalim cevap ne zaman gelecek beklemedeyim. Ama tüm cesaretimi toplayip herseyi icimden geldigi gibi yazdigim icin huzurluyum... kesinlikle soka ugradi![]()
tam olarak neler yazdın ?QUOTE]
onu kafamdan silemedigimi, hep onu düsündügümü vs. vs o kadar cok uzun birsey yazdimki :)
Insanlara güvenmenin kolay olmadigini, ama bunu birbirimirizi tanimak adina bir adim atip, bu güvenin belki gelisebilecegini. vs vs. En sondada ne düsünüyorsun? yazdim. bakalim kötü bir cevap gelesede üzülmeyecegim, cünkü hayatimda ilk defa pisman olmadan acikca dugularimi actim, direkt seni seviyorum demedim tabiiama ondan hoslandigimi vs...
bakalim ne zaman yazacak, belkide hic yazmiyacakama icim rahat, cesaretliydim bu konuda...ohhhhh
ben ekledim, oda kabul etti, bu mesajdan sonra kabul etmeyedebilirdi. Ama bence icimden bir his diyorki bu is olacak. Cünkü ne kadar cok ekledim, sildim. Hatta bundan dolayi özürde diledim...
onu kafamdan silemedigimi, hep onu düsündügümü vs. vs o kadar cok uzun birsey yazdimki :)
Insanlara güvenmenin kolay olmadigini, ama bunu birbirimirizi tanimak adina bir adim atip, bu güvenin belki gelisebilecegini. vs vs. En sondada ne düsünüyorsun? yazdim. bakalim kötü bir cevap gelesede üzülmeyecegim, cünkü hayatimda ilk defa pisman olmadan acikca dugularimi actim, direkt seni seviyorum demedim tabiiama ondan hoslandigimi vs...
bakalim ne zaman yazacak, belkide hic yazmiyacakama icim rahat, cesaretliydim bu konuda...ohhhhh
ben ekledim, oda kabul etti, bu mesajdan sonra kabul etmeyedebilirdi. Ama bence icimden bir his diyorki bu is olacak. Cünkü ne kadar cok ekledim, sildim. Hatta bundan dolayi özürde diledim...
cevap gelince bizi de haberdar et canım, iyi cesaret etmişsin ama görmek zorunda olmadığın biriyse çok da sorun olmaz..
bu topic'e uğramayalı epey zaman olmuş..aklıma gecen yıl hissettiklerim geldi birden.. mazi kalbimde bir yaradır
kızlar neler oldu hayatınızda görüşmeyeli.![]()
hayırlısı olsun tatlım. benim x sevgilimde evlendi zaten.. ani bir kararla umurumda bile değil. .ama ben başka gel gitler yaşadım. ondan uğruyamamıştım umarım bundan sonra daha tatlı, güzel, maceralarımızı gercek hikayelerimizi paylaşırızburaya yazdığım herşey 1 yıl geride kaldım şu an çok iyiyim, tabii bu 1 yılda başkalarıyla yine benzer hikayeler yaşadım..daha mutlu sona erişemedim ben..siz neler yaptınız ?
Merhaba arkadaslar bayadir ugrayan olmamis... Nasil gidiyor sizde?
Benim su malum kisi vardiya, bazilariniz bilir, dayanamadim ve ona yazdim, tüm icimden gecenleri, duygularimi, hislerimi, hepsini ona yazdim.. Bu arada onu silmistim. Mesaji yazdiktan yarim saat sonra beni ekledi, ama cevap yazmadi... Bakalim cevap ne zaman gelecek beklemedeyim. Ama tüm cesaretimi toplayip herseyi icimden geldigi gibi yazdigim icin huzurluyum... kesinlikle soka ugradi![]()
turkuaz neler oldu bizi hiç haberdar etmiyorsun ?