- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
benim yazdıklarım daha çok evlilik için geçerlidir. Sevgili olanlara degildir.
19 gün içinde mi evlendiHiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.
Tatlı su Müslümanı yurdum insanı işte. İşine geldiği yerde Müslüman, işine gelmeyen yerde değil. Din kuralları da yalnızca kadınları bağlar bunlara göre. Maalesef böylelerinin sayısı dini inancında samimi olanlardan fazla.Kardeşim hem allah din iman demişsin mesajlarında hem kadın doyuramıyorsa adam aldatır, iten kadındır demişsin.
Zinayı yasaklayan ayetlerde kadın iterse iş başka diye dipnot geçildi de bizim mi haberimiz yok? Tövbe haşa..
Karar ver iman bu işi çözer mi çözmez mi?
Hiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.
Hiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.
Ee yok artık. 19 gün içinde.Hiç bir zaman anlaşılmıyor eski erkek arkadasım ki 10 marta kadar görüşmüşüz o zaman kadar hala uğrasıyorduk ilişki adına bugün evlendigini gördüm. Ha dini bütün imanlı biriydi üzülmedim sadece hiç kimseye güvenilmeyecek olduğumu anlamam beni sarstı.
Tatlı su Müslümanı yurdum insanı işte. İşine geldiği yerde Müslüman, işine gelmeyen yerde değil. Din kuralları da yalnızca kadınları bağlar bunlara göre. Maalesef böylelerinin sayısı dini inancında samimi olanlardan fazla.
aslında hafiften sinyalini vermiş ama siz sevdiğiniz için sanırım görmek istememişsiniz. geçmiş olsun bundan sonra hatalarınızdan ders alıp, karşınızdaki insanı daha ince eleyip sık dokursunuz
İlişkiniz kaç aylıktı aldatıldığınızda?Ne gibi sinyaller vermiş inanin hâlâ çözemedim, soktayim
İlişkiniz kaç aylıktı aldatıldığınızda?
şahsen bana 2 kez yalan söyleyen birinin beni aldatması beni çok şaşırtmazdı. elbette burada kasten beni yanlış yönlendirmek için söylediği yalanlardan bahsediyorum. yemekte patates yemişken pırasa yedim demesinden değil. mesela benim kızacağımı/karşı duracağımı bilerek sonuçlarıyla yüzleşip bana gerçeği söylemek yerine başı ağrımasın diye yalan söyleyen bir adam beni aldatsa ben çok şaşırmam şahsen. çünküsü ikisi de aldatmak.Ne gibi sinyaller vermiş inanin hâlâ çözemedim, soktayim
adam bir de size 4 ay içinde 2 kez yalan mı söyledi? çok kısa sürede çok sayıda yalan değil mi sizce de?4 aylık sayilirdi
adam bir de size 4 ay içinde 2 kez yalan mı söyledi? çok kısa sürede çok sayıda yalan değil mi sizce de?
Ne gibi sinyaller vermiş inanin hâlâ çözemedim, soktayim
Çok azmış. O kadar sürede birini tanıyamazsınız. Size tavsiyem kimseye hemen bağlanmayın.4 aylık sayilirdi
Ne diye yalan söyledi?Evet çok. Hem de ilk yalanı büyük bir yalandi
Polemikmi ariyosunBana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
Hayır canımDindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?