• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin hiç çocuk istememesi normal mi

EsraLgnEsra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
146
159
33
34
İyi geceler kızlar
Bir buçuk yıldır evliyim. Eşimle genelde iyi anlaşırız arada problemler olur tabi her evlilikte olduğu gibi ama çözeriz bi şekilde. Ailesiyle aram pek iyi değil ne yalan söyleyeyim ben onları sevmem onlarda beni ama uzakta olduğumuz için pek bir etkileri olmaz. Memlekete gitmezsek tabi.
Benim sorunum şu ki 27 yaşındayım eşimde 28 hemen çocuk yapalım demiyorum biliyorum ki erken. Daha yeni evli sayılırız ama bir insan hiç mi hayal kurmaz hiç lafını bile mi açmaz bu durum beni çok üzüyor. Çocukları da o kadar çok severim ki anne olmak için doğmuşum bide işim gereği radyasyonla uğraşıyorum ve olmaz diye çok korkuyorum. Sebebi ne olabilir fikriniz nedir? teşekkür ederim şimdiden.

İyi geceler kızlar
Bir buçuk yıldır evliyim. Eşimle genelde iyi anlaşırız arada problemler olur tabi her evlilikte olduğu gibi ama çözeriz bi şekilde. Ailesiyle aram pek iyi değil ne yalan söyleyeyim ben onları sevmem onlarda beni ama uzakta olduğumuz için pek bir etkileri olmaz. Memlekete gitmezsek tabi.
Benim sorunum şu ki 27 yaşındayım eşimde 28 hemen çocuk yapalım demiyorum biliyorum ki erken. Daha yeni evli sayılırız ama bir insan hiç mi hayal kurmaz hiç lafını bile mi açmaz bu durum beni çok üzüyor. Çocukları da o kadar çok severim ki anne olmak için doğmuşum bide işim gereği radyasyonla uğraşıyorum ve olmaz diye çok korkuyorum. Sebebi ne olabilir fikriniz nedir? teşekkür ederim şimdiden.
Gayet normal istememesi.
Maddi manevi hazır değildir.
Öyle bir sorumluluk altına girmek istemiyordur.
En güzel çocuk başkasının çocuğu diye düşünüyordur falan.
Daha önce hiç konusu geçmemiş miydi?

siz konu aciyo musunuz?
Açıyordum bazen ama 4 5 yıllardan bahsedince artık uzatmıyorum. 5 yıl sonra 32 yaşında olucam ve dediğim gibi çok radyasyon aldım zamanında olmaz diye çok korkuyorum zaten yumurtalıklarımda da kocaman kocaman kistler boğazımda nodüller çıkmaya başladı sağlıklıyken bi evlat almak istiyorum kucağıma

Gayet normal istememesi.
Maddi manevi hazır değildir.
Öyle bir sorumluluk altına girmek istemiyordur.
En güzel çocuk başkasının çocuğu diye düşünüyordur falan.
Daha önce hiç konusu geçmemiş miydi?
Çok şükür maddi problem yok manevi hazır olmayabilir ona da tamam. Bende hemen yarın demiyorum ki hayal bile mi kurmaz şimdi bakıyorum sevgililer bile çocuk adı düşünüyor. Hiç heves olmaması normal mi? Hamile kalanlara akılsız gözüyle bakıyor

1 bucuk yillik evli oldugunuz icin acmiyor olabilir mi?
Ayy bizimde bole bebeğimiz olur ins ayy kiz olursa adi ne olur vs kadinsal duygularin söylettiği kelimeler.
30 yasina gelince birden baba olma zamanim geldi evliligimiz oturdu bebeksiz evliligi doyasiya yasadik diye düşünebilir.
Erkekler icin bebek mantigin istegi olana kadar olunca duygusal bag oluşuyor

Açıyordum bazen ama 4 5 yıllardan bahsedince artık uzatmıyorum. 5 yıl sonra 32 yaşında olucam ve dediğim gibi çok radyasyon aldım zamanında olmaz diye çok korkuyorum zaten yumurtalıklarımda da kocaman kocaman kistler boğazımda nodüller çıkmaya başladı sağlıklıyken bi evlat almak istiyorum kucağıma
o zaman sen ac konuyu. isinin riskinden saglikli zamaninda bebeginin olmasini istedigini anlat. anne sagligo bebek sagligi demek.

Evlenmeden önce konuştunuz mu bu meseleyi?
Çocuk sahibi olma fikrine nasıl bakıyor?
Evet konuştuk tabi 2 yıl diyorduk. Nedense o süre yavaş yavaş uzamaya başladı hiç mi istemiyor ben anlayamadım. Bide sokakta bile çocuk görünce o kadar ilgileniyor ki bazen acaba benden mi olmasını istemiyor diye düşünüyorum

1 bucuk yillik evli oldugunuz icin acmiyor olabilir mi?
Ayy bizimde bole bebeğimiz olur ins ayy kiz olursa adi ne olur vs kadinsal duygularin söylettiği kelimeler.
30 yasina gelince birden baba olma zamanim geldi evliligimiz oturdu bebeksiz evliligi doyasiya yasadik diye düşünebilir.
Erkekler icin bebek mantigin istegi olana kadar olunca duygusal bag oluşuyor
Ailesi de istemiyor ondan olabilir diye düşünüyorum biz evlenirken de pek istememişlerdi zaten. Böyle olması daha çok sinirimi bozuyor. Kayınvalide kişisi akıllı kadındır yaptırır istediğini hemde çaktırmadan

Evet konuştuk tabi 2 yıl diyorduk. Nedense o süre yavaş yavaş uzamaya başladı hiç mi istemiyor ben anlayamadım. Bide sokakta bile çocuk görünce o kadar ilgileniyor ki bazen acaba benden mi olmasını istemiyor diye düşünüyorum

Evham yapmayın.
Boşanma diye bir şey var. Adam sizden çocuk istemeyecek kadar sizden uzak olsa aynı catı altında da yaşamak istemez.
Çocukları seviyor olması sorumluluğa hazır olduğu anlamına gelmiyor, biraz daha zamana ihtiyacı olabilir, iş ciddiye binince zaman yaklaştıkça panik yapmış olabilir.
Bence belirsizlik sizin canınızı sıkan.
Oturun konuşun derim... daha önce böyle düşünüyorduk, bu konuda düşüncelerin değişti mi? Diye..

E bir de 1.5 yıllık evli imişsiniz, 2 yıllık düşünürüz diye konuşmuşsunuz.
6 ay daha var, niye acele ediyorsunuz?

E bir de 1.5 yıllık evli imişsiniz, 2 yıllık düşünürüz diye konuşmuşsunuz.
6 ay daha var, niye acele ediyorsunuz?
Acele etmiyorum sadece çok uzak nedense dediğim gibi zaten 4 5 yıldan bahsetmeye başladı dediğiniz mantıklı geldi içim rahatladı sevmiyor olsa zaten giderdi acaba kaynana kişisi mi aklına giriyor çünkü ailece istemedikleri o kadar belli ki

Acele etmiyorum sadece çok uzak nedense dediğim gibi zaten 4 5 yıldan bahsetmeye başladı dediğiniz mantıklı geldi içim rahatladı sevmiyor olsa zaten giderdi acaba kaynana kişisi mi aklına giriyor çünkü ailece istemedikleri o kadar belli ki

Eğer kocanız çocuk kararı verirken annesinden etkileniyorsa bence de bir süre daha çocuk yapmayın :)
Anneyi falan karıştırıp kendinizi Yok yere doldurmayın.
Konuyu ara ara açmak ve ya bir şeyler ima etmek yerine, 1 kere konuşun, beklentilerinizi, beklentilerini öğrenin. Uzlaşmaya varın ve konuyu bir daha açmayın.

Back