Bir erkeğin gerçek yüzü

Kısa süreli bi ilişkim olmuştu, ve kendini çok zeki sanan küçük hesaplarla beyninde tilkilerle dolanan bi zavallıydı kendisi. Neysem, en yakın arkadaşı tarafından bunun ne mal oldugunu öğrendim ve birçok yalanını yakaladım ee tabi sonunda puzzle tamamlandı zihnimde ve ilişkiyi bitirdim. Hayatımda ilk defa,, bu kadar kurnazca ve sinsice taktikler uygulayan biriyle sevgili oldum.. gercek yüzünü görünce ne safmışım ben diyip kendime çok yüklendim sonra düşündügümde bana ne çok şey öğrettigini farkettim erkek zihni taktikleri yalanları oyunları konusunda.. hatırladıkça cidden gülüyorum çünki bana çok farkındalık kattı bu ilişkim. Tabi onu şuan tanımlarsamda şöleki; kendini tanıyamamış, olgunluktan çok uzak vasat bir karakter benim için. Yazık diyorum onun için:)

Ben kader oldugunu düşünüyorum erkekleri tanımak çok zor kişilikli biri düzgün konuşan biri kadın düşkünü sapkın çıkabiliyor o yüzden dua edip en hayırlısını dilemek lazım olmayan şeylerde vardır bir hayır demek lazım

çok zor güvenmiştim. ve pişman da oldum

belki benle de önceki sevgilisini aldatmıştı bilmiyorum ama başlarda beni çok mutlu etmişti.

şimdi görüyorum o kadını mutlu ediyor.

bu adamlar için x y z fark etmez. sadece olay aynı.

ve şunu söyleyeyim. hiçbir erkeğe güvenmeyin. en doğruluk timsali işten eve evden işe giden düz ot adam olan ex bile yaptıysa ben artık hiçbir erkeğe güvenemem bundan sonra.

Sadece erkekler için geçerli olduğunu düşünmüyorum sadece erkeklerde bu dah belirgin oluyor çünkü kadınlar daha vicdanlı merhametli bir süre sonra aşk bitse bile değişmiyoruz. Hayatın düzrni bu. Birini çöZdükten sonra bi heyecanı kalmıyor. Nasıl olsa hayatımda diyip pek bir şey yapmaya gerek kalmıyor. Kısır bir döngü maalesef

Karekter ,önemli tabiki evliliği kalıcı kılan ama zamane gençler tutturmuş aşk diye , nice aşklar boşandı aşkta havada kaldı

Doğru

çok haklısınız...

erkek veya kadın fark etmiyor...

Sevgi, saygı...

aşk...

hepsi geliyor ve geçiyor....

O adam ne oldu gercekten merak ettim. Mutlu mu oldu? Kiz ne yapti lakin çok uzulmustur

Ah ah bu konu benim yarami desti. Disari yürüyüse cikip bir kafeye oturdum. Beni çok seviyordu güya ama sorumluluklar artinca gerçek yüzünü görmeye basladim. Onu bunu bahane ederek beni evden kovdu. Herkesin sözüne bakiyordu eskisinden eser yoktu. Evden kovma sebebide çok komik. Yakinlari gelmisti, yüzleri asik asik. Sadece dügünde görmüstüm. Birdaha da görmedim. Ama kinamdan beri bir dedikodu yapmislar arkamdan konusmuslar ki sormayin hiç tanimadigim konusmadigim sahislar. Bunlar yüzü asik geliyorsa suç benimmis. Meger kv doldurmus ondan bana patlamis. Ben bunu cidden hiç haketmedim. Ailem sahip cikti bana. Kv nin nefreti ise onu evime karistirmamam.herseyi yönetmek istiyordu, esim izin veriyordu. Kv birakin bütün akrabalarinin karismasina izin veriyordu. Ben buna karsi çiktim bundandir kv nin düsmanligi.

Bence elde ettikten sonra heyecanini yitiriyor hersey. Buna istedigimi yaparim nede olsa evlendik oh cocukta dogdu hic bi halt yapamaz diye düsünüyor. Erkege kaybetme korkusu yasatacaksin sanki her an elinden kayip gidecekmis gibi olacak ama o zamanda güven duygusu olmaz ki...

Son düzenleyen: Moderatör:

Artık evlenmeden heyecanlarını yitirip istedikleri gibi davranıyorlar malesef.
Taktikle olmaz bence bu işler, ömrü kısa olur.
Erkeğin bir duruşu, adam gibi bir karakteri olacak. Yoksa çok zor.

Ben nikah masasında imza attığım an gördüm kendisinin gerçek yüzünü gerisi maske... sırf babam tepkisini dile getirdi hazırlıksız bir nikah olduğu için anı olduğu için bizim üst baş zaten kot tişört saç baş yapılmamış oturmuşuz nikâha fotoğrafçı yok hiçbişey yok babamda ben böyle halde fotoğraf neden çekileyim dedi o gün babama bir bilenmiş bütün sınırını benden çıkardı ama o genelde küserek susarak yüzün e bakmayarak acısını cikartir. Seni hiçe sayar o gün pişman olduğunu hatırlıyorum. 1 dakika önce evlenmişsin 1 dk sonra adam yüzün e bakıp seni kaale almıyor abuk sabuk konuşuyor sebep babamın tepkisi... herşey nikâha kadarmış anlayacağınız.. gerisi maske!!!

Artık evlenmeden heyecanlarını yitirip istedikleri gibi davranıyorlar malesef.
Taktikle olmaz bence bu işler, ömrü kısa olur.
Erkeğin bir duruşu, adam gibi bir karakteri olacak. Yoksa çok zor.
Aynen canim erkegin bir durusu olacak. Onun kesinlike bir durusu yoktu, derdi sadece ona buna yaranmak, bana kötü demesinler, bunun ugruna esimle kötü olayim disarisi icin de önemli degil düsüncesi. Iyi bir ev reisi disarisi icin hanimiyla kötü olmaz. Simdiki durumu cok iyi sanki, herkes evine barkina gitti, biz ayrildik, evi yok yuva dagildi ayrica issiz. Hicmi zoruna gitmiyor acaba bunlar, ben düsündükce bile kötü oluyorum.

Evet taktikle asla olmaz bu isler. Herkes görevini bilecek...

Sizin yazdığınız mesajı okuyunca bir an ben yazdm sandım... Bizde boşandık ani şekilde ve gerçekten eski eşim dediğiniz gibi dışarıdan herkesin çok iyi dediği, boşanmamıza herkesin şaşırdığı biriydi ama evinin reisliğini bile bilmedi.Canım acıyor bir yanım mutlu. Erkeğin karakterinin sağlam olmadı ne kadar önemliymiş... İnsan her şeyi yaşadıkça anlıyor

Demekki bunlarin ikisinin karakteri ayniymis bizdede herkes sasirdi ayrilmamiza..aslinda biz cok cok iyi anlasiyorduk, taa ki disardan müdahale etmelerine izin verene kadar. Bi kaynana degil teyze teyze oglu bunun bütün sülalesi karisiyordu evime. Ve o beni herkese ezdirdi, bikere yanimda olmadi. Onun yönetmesi lazim, müsaade etmemesi lazim sülalesinin bu sekil karismasina. Resmen elalem icin bozuldu, zoruma gidende bu..

valla iyi bir konuya değinmişsin arkadaşım. şöyle düşün; şimdi sen her arkadaşına aynı mı davranıyorsun mesela?ben kendimden örnek vereyim. kahve içtiğim arkadaşım vardır, belli muhabbet ederim. ekmeğimi bölüştüğüm vardır her şeyi yaparım bu kişilikten ziyade kişi ile ilgili. Yani kahve içtiğim kişiye içimden bir şey yapmak gelmiyorsa bu benim kötü bir insan olduğumu kanıtlamaz. ya da diğerine çok fedakarlık yapıyor olmam benim çok iyi insan olduğum anlamına gelmez. kişilere göre ilerler bazı şeyler. kişilik dediğin temel taşlarıdır yaşamımızın. olaylar karşısındaki tepkimizdir. örnek; bir kişi sana saldırıyorsa sen de saldırırsın, diğer kişi seni kucaklarsa kucaklarsın. genel olarak böyledir. ve ikili ilişkilere gelecek olursak eğer bir kadın ve bir erkek anlaşamıyorsa her iki tarafta da kabahat vardır, nadir durumlar olabilir ancak genelde böyle. erkeğe güvenmek kadına güvenmekten daha kolay bence. çünkü bir erkeğin erkek arkadaşının eşine bakma ihtimali, bir kadının kadın arkadaşının eşine bakma ihtimalinden çok daha düşük. erkeğin aldattığı da buna göz yuman da yine bizlerin hem cinsi. bu dünyada kadından korktuğum kadar kimseden korkmam şeytana bile pabucu ters giydirir bir kadın isterse. ** bende kadınım ama gerçek bu**

Benim de sevgilim var 2 yildir beraber ama son bir aydir iliskimiz hic iyi gitmiyo biz cok iyi anlasirdik onunla ilk konusma sebebim diger erkeklerden farkli oldugunu düşünmemdi bana cok deger veriyordu beni kirmamak icin her seyi yapiyordu beni cok onemsiyordu yan yanayken ben agladigimda o da agliyordu bana hic kiyamiyordu ona cok guveniyordum gozum kapali guvenmistim 3 aydir bazi sartlardan dolay yan yana gelemedik ve şu son bir aydir tartişmasiz bir gunumuz geçmiyo bana askla guvenle bakan bana huzur veren adamin değiştigini hissediyorum benden uzaklaşiyor sanki beni kirmamak icin uğrasan adam simdi beni surekli aglatiyo onceden seni bir gozyasina bile dayanamam diyen adam şimdi siz kiz milleti aglamak icin hep bahaneniz var diyo cok degisti ya bende cok guvenmiştim ama sonunda ne oldu kocaman bi hayal kirikliği bence değismeyen erkek yoktur erkeklerin farklisi yoktur hicbirine guvenmeyin derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…