- 31 Temmuz 2021
- 13
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi Defneacelyaa
-
Kisiye gore değişiyor denginiz gelmemiştir frekans tutmamistir.İlişkilerimde genellikle hep 3. ayda karşı taraf ayrılıyor . Neden hep 3. ay bilemiyorum . Belki de kndime baglayamıyorumdur .
Kelepçe zincir ip filan denedin miİlişkilerimde genellikle hep 3. ayda karşı taraf ayrılıyor . Neden hep 3. ay bilemiyorum . Belki de kndime baglayamıyorumdur .
Buna çok katılmıyorum Md ya çünkü seven her türlü sevsin. Erkekler severken kusursuz arıyor kadınlar severken ayy şöyle mi incittim böyle mi kırdım moduna giriyor işte sonrada acaba hata mı ettim niye kaçtı oluyor. Bu yüzden seven her türlü sevecek sevemiyorsa gidecek banenahDaha az konuşarak, daha az şikayet ederek ve seçici olarak başlayabilirsiniz.
Evet bak bunu bende sezdim. Hani kiminle sevgili olursa olsun sonucu ne olucak, kaç yıl kaç ay sevgili olabilicez gibi şeylere takılınıyorsa sürekli hesaplıyorsa abovvv ölme eşşeğim ölmeSonuç odaklı davranıyorsunuz gibi hissettim. Aşırı detaylara inmeden ,sahiplenmeden küçük küçük ilerleyin.
Giderse yoluna gelirse soluma diyosun ha BissuKimseyi kendinize bağlamaya çalışmayın. Size ait olan sizinle kalacaktır.
Tabi kız.Giderse yoluna gelirse soluma diyosun ha Bissu
Ohaaa çok mantıklıTabi kız.Madem birini kendimize bağlamamız (!) gerek yüzük değil tasma alalım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?