• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkegi kendimize nasıl bağlarız

Daha az konuşarak, daha az şikayet ederek ve seçici olarak başlayabilirsiniz. Sonuç odaklı davranıyorsunuz gibi hissettim. Aşırı detaylara inmeden ,sahiplenmeden küçük küçük ilerleyin.

Başlığa cevap : 3 saga 3 sola dönerek
Içeriğe cevap: bu 3 ay mevzusunu cok buyutmeyin kafanizda, olmamistir anlasamamislardir. Yoksa akılları 3.ayda falan dank etmiyor

Daha az konuşarak, daha az şikayet ederek ve seçici olarak başlayabilirsiniz.
Buna çok katılmıyorum Md ya çünkü seven her türlü sevsin. Erkekler severken kusursuz arıyor kadınlar severken ayy şöyle mi incittim böyle mi kırdım moduna giriyor işte sonrada acaba hata mı ettim niye kaçtı oluyor. Bu yüzden seven her türlü sevecek sevemiyorsa gidecek banenah :KK53:
Sonuç odaklı davranıyorsunuz gibi hissettim. Aşırı detaylara inmeden ,sahiplenmeden küçük küçük ilerleyin.
Evet bak bunu bende sezdim. Hani kiminle sevgili olursa olsun sonucu ne olucak, kaç yıl kaç ay sevgili olabilicez gibi şeylere takılınıyorsa sürekli hesaplıyorsa abovvv ölme eşşeğim ölme :deli:

7 ayrı kuyudan su, 7 ayrı tepeden çiçek yaprağı, 1 tane kurbağa bacağı, kartal tüyü ve maymun sidiği...Bunların hepsini kaynatıp içiriosun, tillahı gelse bağını çözemez, kulun kölen olur

Dermişim

Bir erkeği bağlamanın yolları diye bir şey yok. Sevmek isterse sebep aramaz ama bırakacaksa en ufak şeyi bahane eder.
Ben eşimle bir akşam yemeği yedim, ondan sonra ayrılmadık. Ben aynı benim. Önceki ilişkilerimde dikiş tutturamayan da benim, eşimi aşık eden de. Ne uzadım, ne kısaldım. Bu karşındakiyle alakalı.

Back