Bir erkeğe hafif hokka bir burun yakışabilir mi?

Suzaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
2
0
86
45
Balıkesir
Bazı erkeklerde görüyorum,estetik mi doğal mı bilmiyorum ama kemerli burunlardan yada düzgün burunlardan daha çekici geliyor.Sizce bende mi bir anormallik var yoksa gerçekten benim gibi hafif hokka küçük bir burunu erkeklere yakıştıran var mı?

ilgincs...nerden kafana taktın ki bu konuyu, hic dusunmemistim
konunun amaci nedir tam olaraka anlamadim ben simdi

hani bir imaj vardır ya erkek burnu düz olmalı,hokka bir burun erkeğe yakışmaz diye.Bende tam aksi bir durum söz konusu,ben gayet yakıştırıoyurm.Sorun bendemi anlamında söylemiştim:)

ben kalemle çizilmiş tipleri sevmediğim için erkeğe çok küçük burun yakıştırmam ama zevk meselesi bu

Biraz iri burunlar çekici oluyor, kişiyle özdeşleşiyor ve onun karizmasını oluşturuyor o yüzden sevıyorum.

Erkekteyse begendıgım erkeklerın burnu yuzune yakısıyor, yani öyle erkeklerı begenıyorum
sonucta o burun yüzüne yakısınca adam normalden güzel oluyor buyuk yada kucuk,
ama benım burnumdan daha kucukse hoslanmam dogrusu kız gıbı ne o öle

Doğal olursa yakışır ama estetikle hokka gibi burun yaptıran erkekleri anlamış değilim. Benim bir arkadaşım burun kemiğinden dolayı ameliyat oldu ona çok doğal bir şekil verdiler yani kemersiz ama düz, hokka gibi değil. Bence hokka burun doğalsa yüze oturuyorsa tamam da estetikle yapıldıysa çok FEMİNEN duruyor :)

erkek burnu dedıgın öle olur aslında ; böle iri gibi ama degıl, kemerlı gıbı ama degıl, hokka gıbı ama degıl. laelaelaelaelae

yüzüne yakışıyorsa sorun değil. tabii, zevklerde değişir mesela bende üçgen burunlu erkekleri beğenirim​
sengözlerimebaksanab

benim eşimin burnu kemikliydi resmen laz burnu zaten kendide laz 4 ay önce gitti hokka burun yaptırdı geldi adam resmen aşık kendine sinir noolcak ama yakıştı bende beğeniyorum

benım bır kız arkadasım yaptırmıstı kız cok guzeldı, tek sorunu burunu gıbıydı sankı kendısı cok cok rahatsız oluyordu yuzu de guzeldı burnunu da estetık yaptırdı mınıcık oldu kız guzel oldu olmasına ama onun bır karızması vardı kendıne has ve o byuk burun ona bır cekıcılık katıyordu, kız o burnunu kucultturdu sankı normal bı kız oldu o karızması gıtti. ama kendısı memnun mutlu oldu dıye bılıyoruz.
yani ınsanın kendı ıstegıne gore.
erkekte de oyle yaptırıyorsa mutlu da oluyorsa bısey dememk lazım
ama bence ne buyukj ne kucuk nrmal bır burunu olmalı. ayrıca buyuk burun da gayet cekıcı oluyor .

ya benim adam takıntı yapmış meğer yıllarca estetik olunca bide tam havalara girdi kızımıza bile benim burnum senden güzel diyip duruyo saf yaa ama herşeyin orjinali tabiki güzel Allah yapısı olunca daha güzel oluyo erkek dediğin burnu azcık büyük olcak çok minikte güzel durmuyo neo öyle fındık gibi orta karar olcak

ben bu yazıyı biraz geç gördüm :) ama gerçekten öle küçük burunlu erkek iyi olmuo bea ne öle erkeğin hatları biraz daha erkeksi olmalı hokka falan onlara uyugun diil tabi yüzüne yakışır doğal estetiksiz olur ozaman olur:)

Canım benim ya çok güldüm valla.olur niye olmasın burun burundur güzelse burnu yakışır yani sende problem yok güzel olanı herkez beğenir.kaydirigubbakcemile3

Bense tam senin gibi düşünüyorum acayip yakıştırıyorum erkeklere hokka gibi burunu ama doğalsa :) benimde öyle olduğundan heralde . Kemikli burun hiç hoşuma gitmiyor

Benim erkek kardesimin burnu cok tatli a.s

Böyle isirip, koparip, yiyesimgeliyor cokacimcoook

bence bir erkeğe daha karakteristik burunlar yakışır öyle efemine görünen hoka gibi burunları erkeklere yakıştıramıyorum

yani tabiki olabilir ama bence çok da hokka gibi kalkık olmaması erkeksi ifadesini korumasına yardımcı olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…