Bir Erkege Göre Evleneilecek Kız Böyle Olmalıymıss .. :)))

hepsini bir arada bulmak imkansız zaten bunları isterler ama ... karşısına çıkan kişi çok zıttır o yüzden bunlar olsun isterler.. gönül neler ister ama ancak %30-70 sahip olabilir... bende neler istiyorum ama nerde sitemediğim öz. varsa karşıma çıkıyor D: kaydirigubbakcemile3

bu liste bir bayan için normal, ama erkekler sadece bunlarla sınırlı kalmıyorki.
Aldatmak için saçma bahaneleri var...

Aaa bu ben! Vallahi ben! :) Bana garip gelen bir şey olmadı bu listede... Zaten olması gerekenlerin adını iyilik koymuşlar Songül Ablamızın dediği gibi kaydirigubbakcemile3

Ay önce kendilerine baksınlar ..
Genelde bütün erkekler icin bazı seyler normaldir cünkü onlar ERKEKTıR..

özellikler bencede az bile bunlar zaten günümüz kadınlarının %60ında var. .ama hiç de böyle olanlarla evlenilcek die bişi olmuyor bende sayarım şöyle böyle die karşıma çıkınca da yok ya istediğim böyle bişi değil diyebilirim duygu işi bu. .sempatiksalakcinni

biri burda benden mi bahsediyor süprizzzzz kaydirigubbakcemile3
o maddelerin birtanesine uymuyorum şimdilik sevgilimden fazla kazanıyorum guclubacismile

arkadaşlar neden insanlar beklentilerini liste yapacak kadar abartırlar anlamıyorum benzer durum bizlerdede var bekar bir bayanın sadce birkaç beklentisini payalaşıyım
1-) yakışıklı olacak
2-)zengin olacak
3-)romantik olacak
4-) her istediğimizi yapacak
5-) ağır olacak ama esprilide olacak
vs vs.
kısacası erkekler romeo yada herkül gibi aşk tanrısı olacak kızlarda aşk kraliçesi olacak unutmamalı kimse 4-4 lük değil beklentilerimiz hiçbirzaman abartmamalıyız mütavazi olmalıyız ama yapamıyoruz sonuç evlilik yapmak günümüzün en zor olayı haline dönüştü çevrenize bakın evde kalmış denebilecek bir sürü insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…