Bir Erkege Göre Evleneilecek Kız Böyle Olmalıymıss .. :)))

kendileri bu kadar madde koymuşlarda bu kadar mükemmel kızlar istiyorlarda ......:eek:lmaz:
acaba kendileri nasıl kişilikteler..kafamçokkarıştı

önce kendilerine baksınlar......insan olsunlar..:nazar:...öküz olmasınlar derken öküzden özür dilerim.......yazık hayvanlarada..a.s....öyle kız istemeye yüzleri olsun....:1ninca:....insan görüntüsündeki gereksiz yaratıklar.....:eek:klava:

kesinlikle ayni fikirdeyim :lepi::teytey:

Tercihlerimi,zevklerimi bir erkek için değiştiremem . Herkes kendi işine baksın yahu !

yaw nasıl iş bu , hem iyi eğitimli olacak hemde kendinden az kazanacak :))
önce herkes kendisine baksın , sipariş gibi eş mi bulunur muş :)) önce insan kalbi yüreği temiz olsun , tabii bu her iki taraf içinde geçerli ....

tabi kendilerinde bütün vasıflar varya sanki..erkek demeyin bana bugün kusasım geliyo beyinsizler

Bunların çoğu bende var daa, bu özelliklere layık erkek yer yüzünde pek bulunmuyor. Onu da son madde yapalım lazım...:kahve:

bu 2 madde hariç hepsi uyuyorda evlenmeyi düşünen kim hıhhhhh :umursamaz:

21. metal müzik dinlemesin
23. cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.

valla bende abdominalleri baklava baklava olan bi koca istiyodum amma olmadı...:gitme:
kaydirigubbakcemile3

armudun sapı üzümün çöpü derken bulamazlar eş falan.

bizde ne özellikleri olan erkekler isteriz ama nerdeeeeeeeeeeeee :umursamaz:

:dilcikar: ne sanıyo bunlar kendilerine be listeye bak şu erkek mileletini toptan yok etmek lazım aslında:eek:klava:

n çok şey istiyorlarmış ..daha çoook beklerler önce kendileri bi bizlerin beklediği gibi olsunlar sonra bizden istesinler

Eger daha önce paylasıldıysa kusura bakmayın .. Silinir zaten .
Buyrun bakalım buyrunnnnnnnnn:roflol:

1 kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2 benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7 acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)
10 dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gülsün.
11 damak zevkimiz birbirine yakın olsun. yemeğe çıktığımızda birimiz aç kalmasın
12 yapmacık/yalancı olmasın, sevdiğine sevdim, sevmediğine sevmedim diyebilsin.
13 arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin.
14 ailesi çok zengin olmasın ama bize muhtaç durumda da olmasınlar.
15 ailesi çocuk sever olsun torunları üstlerine atıp tatile gidebilelim.
16 beni çevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yüzden bana trip yapsın.
17 eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. ölmemişler evli ve çocuklu olsun görüşmeyelim.
18 kitap okusun, banada döve döve okutsun. entellektüel birikimi olsun ama entel olmasın.
işte böyle bişiy...
gelen mesajlar üzerine benim eklemeyi unuttuklarım :
19 öyle kulağına göbeğine metal şeyler takmasın
20 hiç bi yerinde dövme olmasın
21 metal müzik dinlemesin
22 evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23 cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.
24 yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuaföre gitsin, güzellik salonuna gitsin.

(Alıntıdır)

hahahah aynı beni anlatmış yahuuu kaydirigubbakcemile3

erkeklerın bırsey ısteedıgı yok. zaten bukadar uzun cumle kurma kapasıtesıne sahıp ve dusuncelı olsalardı aramızda sorun kalmazdı. bakın bir fıkra yazayım. erkegın 3 sevgılısı var hepsıne 1000 dolar verıyo ıstedıgın gıbı harca dıyo. sonra soruyo parayı nerde kullandın.
1. kız- 1000 doları bankaya yatırdım gelecegımıze yatırım yaptım
2, kız - 500 yardım kurulusuna 500 yolda gordugum bı dılencıye verdım cok aclardı ama cok mutlu oldular.
3 . kız- guzellık merkezıne gıttım bakım yaptırdım alısvers yaptım cunku sana hep guzel gorunmek ıstıyorum
demısler......
erkek dusunmus dusunmus hangısıyle evlensem..............
ve büyük göğüslü olanla evlenmeye karar vermıs.

X