Bir Erkege Göre Evleneilecek Kız Böyle Olmalıymıss .. :)))

kesinlikle ayni fikirdeyim :lepi::teytey:

Tercihlerimi,zevklerimi bir erkek için değiştiremem . Herkes kendi işine baksın yahu !

yaw nasıl iş bu , hem iyi eğitimli olacak hemde kendinden az kazanacak :))
önce herkes kendisine baksın , sipariş gibi eş mi bulunur muş :)) önce insan kalbi yüreği temiz olsun , tabii bu her iki taraf içinde geçerli ....

tabi kendilerinde bütün vasıflar varya sanki..erkek demeyin bana bugün kusasım geliyo beyinsizler

Bunların çoğu bende var daa, bu özelliklere layık erkek yer yüzünde pek bulunmuyor. Onu da son madde yapalım lazım...

bu 2 madde hariç hepsi uyuyorda evlenmeyi düşünen kim hıhhhhh :umursamaz:

21. metal müzik dinlemesin
23. cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.

valla bende abdominalleri baklava baklava olan bi koca istiyodum amma olmadı...:gitme:
kaydirigubbakcemile3

armudun sapı üzümün çöpü derken bulamazlar eş falan.

bizde ne özellikleri olan erkekler isteriz ama nerdeeeeeeeeeeeee :umursamaz:

:dilcikar: ne sanıyo bunlar kendilerine be listeye bak şu erkek mileletini toptan yok etmek lazım aslındaklava:

n çok şey istiyorlarmış ..daha çoook beklerler önce kendileri bi bizlerin beklediği gibi olsunlar sonra bizden istesinler

hahahah aynı beni anlatmış yahuuu kaydirigubbakcemile3

erkeklerın bırsey ısteedıgı yok. zaten bukadar uzun cumle kurma kapasıtesıne sahıp ve dusuncelı olsalardı aramızda sorun kalmazdı. bakın bir fıkra yazayım. erkegın 3 sevgılısı var hepsıne 1000 dolar verıyo ıstedıgın gıbı harca dıyo. sonra soruyo parayı nerde kullandın.
1. kız- 1000 doları bankaya yatırdım gelecegımıze yatırım yaptım
2, kız - 500 yardım kurulusuna 500 yolda gordugum bı dılencıye verdım cok aclardı ama cok mutlu oldular.
3 . kız- guzellık merkezıne gıttım bakım yaptırdım alısvers yaptım cunku sana hep guzel gorunmek ıstıyorum
demısler......
erkek dusunmus dusunmus hangısıyle evlensem..............
ve büyük göğüslü olanla evlenmeye karar vermıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…