Bir Erkee, hediye olarak ne ala bilirsin?

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Kizlar yakinda sevgilimle yine gorusucem turkiyede, ama ne alicagimi inan bilmiyorum :S

Parfum almayi dusunuyorum, daha romantik birsey yapmak istiyorum ama inanin hic birsey gelmiyor aklima :S

Yardim lutfen, nasil bir hediye alinir erkeklere :S:bbo::bbo:

parfüm koldügmesi tesbih gümüş kolye çevşen çerçeve fotoraf-albüm-ikinizin resminde bi puzzle-tişört -saat

her parfumude beyenmıyorkı erkekler.. hangi esansları sevdıgını bılıyorsanız sorun olmaz elbet..
sigara kullanıyorsa guzel bir çakmak olabılır hemde daima yanında tasıyacaktır ;-)
gumus kunye olabilir .. aksesuar takmayı sevıyorsa eger..
yada benden olsun dıyorsan kışın kullanacağı bir atkı bere takımı orebılırsın tabı senınde yetenegin varsa butur seylere.. veya kazak vs..

Hmm saol cnm ben en iyisi parfum aliyim. SImdi orgu ormeye fln kalkarsam takmayi birak hemen cope atar xD

Erkegin karakterine ve ilgi alanina gore degisir.. ben sahsen bi erkege parfum almazdim.. nedeni ise cok bilindik bisey olmasi. Ona ozel hissettiricek bi hediye olmasi gerekir. Aldigi zaman cok sasirmali, gozleri dolmali o derece yani =)

ben de bir hediye aldım
çok güzel zippo bir çakmak
üstüne anlamlı birşey yazdırıcam öyle hediye edicem
çakmağın sağ alt köşesine
yüreğimdesin...
gibi bir yazı
çakmağı aldım ama yazdıracak yer bulamıyorum kızlar ya:çok üzgünüm:
bu konuda fikri olan var mı acaba
nereye yazdırabilirim

çakmak bu işte

merhaba talin sana yardımcı olabılırım umarım a.s.
aklıma sey geldi.. hanı ramazanlarda panayır gibi bişey kurulurya genelde gezici esnaftırlar..
boyle cam bardakların ustune bi makınayla yazı yazarlar ''canım annem senı çok sevıyorum '' gibi..
yada bazı tabakların ustune hat sanatıyla yazı yazarlar..
acaba dıyorum cakmakın ustunede yazabiilirlermiki.. yada cakmagı catlatmadan yazabılırlermıkı.. ?

evet hediye olarak bence müzik kutusu al .şaşıracaksın bu hediyeye.ama ben sözlüyken almıştım hediye olarak ve sözlüm hergece bunu dinleyerek seni hatırlıyorum demişti
ve seni çok seviyorum kutunun müzigini dinlerken demişti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…