- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.741
kader istediğin zaman kucağına almak nasip olur kızını İnşallah :)
görümcesi olupta sorun yaşamayan görmedim ben zaten , elti ve kv ile anlaşan gördüm ama görümceyle anlaşana daha denk gelemedim
Banlanıyorsun sonrada küsüyorsun bak bazezuzum küsüyor mu, kadesa'nın gıkı çıkmıyor, hafızam bana oyun oynamıyorsa NeMeSiS98235'te nasibini alanlardan, bir sen küsüyorsun
İş başka muhabbet başka
Banlanıyorsun sonrada küsüyorsun bak bazezuzum küsüyor mu, kadesa'nın gıkı çıkmıyor, hafızam bana oyun oynamıyorsa NeMeSiS98235'te nasibini alanlardan, bir sen küsüyorsun
İş başka muhabbet başka
İş başka muhabbet başka
hiç valla küsmede neymiş Kader aramızda bi sen çıktın cık cık cık
yok neyseki ki zaten olmadığını kime desem çöpsüz üzüm almışsın dediler burayı okuyunca daha iyi anlıyorum nedenini , eşimin erkek kardeşi var bakalım eltim olucak o da nerden baksan 5-6 yılı bulur abla olurum artık ona diye düşünüyorum
hayırlısı olsun geyik var dediler geldim
İş başka muhabbet başka
eskiden eşim tek erkek diye sevinirdim annemin 3 tane eltisi var o yüzden eltileri hiç sevmezdim
işte tee o zamandan aldım başıma belayı şimdi görümcem 3 eltiye bedelAllahtan bana uzak ama telden yetişir sağolsun..
kvdem arada bi kızdırır beni ama genelde iyi niyetlidir..kızı kime çekti bilmiyorum valla ya
ben çok usluyumbi kere ban yedim onda da yanlış anlaşılmadan oldu ufak bi espriden saylanmaz yani
Bende 1 tane var ama 5 e bedel :)
senin varmı canım ?
herkesi yoldan çıkarırdım ben puanım 70 olmasaydıEki Görüntüle 662156
anlat kardeş atma içineEki Görüntüle 662157
ahaha duysa ne yapar
amaniiin dakka bir gol bir nettyyin
En uslu benim
Hiç ban yemedim,
Allah o günleri göstermesin :44:
En uslu benim
Hiç ban yemedim,
Allah o günleri göstermesin :44:
Eltimde var ama görümce daha tehlikeli, kıskanç bencil cimri görgüsüz kimseyle anlaşamayan bi kız. (Diğer elti ve kendi görümceleriylede küs)
Kendi kızlarını kayırmalarını gözüne soktuklarında hepsine karşı buz gibi oluyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?