- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.761
Allahtan görümcem yok, eltiye benzer biri var saddece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pöff o da mı burdaydı
te Allahım demin msj atıppöff o da mı burdaydı
valla benim ki bu aralar pek sessiz tellerine çıkmıyorum çünkü
eşimi arayınca tuvalette banyoda bulaşık yıkıyo uyuyo yorgun dedirtiyorum
en son 1 ay önce evime geldi mesela..bir kızı var dünya tatlısı Allah bağışlasın onu yıkayacktı..bizim evde 4 tane değişik şampuan var..
yani normal her evde 1 yada 2 olur öyle değilmi..bizde baya var(alıp begenmediklerim kalıyo ne yapıyım)
hanım efendi ne dedi biliyormusunuz benim kızımın cildi çok hassas sebamedinkinden başka şampuan kullanmam sizde varmıydı ?
ay tepem attı dedim bura market değil abla madem kızın hassas yanında getirseydin şampuanını
Allahtan görümcem yok, eltiye benzer biri var saddece.
hep bdv canım burda takılsan hep böyle saf ve temiz kalırsın bizi örnek alma kendine .1:
yani harbiden öyle konular açılıyoki polemik olmadan olmuyo en basiti milletin birbiriyle inanç yarıştırması ahlak yarıştırması fetva verenler, ben normal hayattada lafı verir oturturum, Mune bigün atış serbest dese kan çıkar burda .1:
Bende böyle demiştim, ertesi gün ban yedim
Yarın siftah yapmak istemiyorsan kendini kolla
te Allahım demin msj atıp
seninle her daim ay lav yu diyen kimdi
4taneyi görünce belki sebamedinde vardır demiş:)
bundan sonra getirirsin de..
yetişirler zaten huzursuzluk çıkarmak istemesin insan telden de yetişir de illa ki takmamayı öğrenmek lazım işte yoksa olan sana oluyor , görümceler de daha bi kıskançlık oluyo sanırım , bakalım bende ilerde nası bi elti olcam iyi olurum herhalde damarıma basılmadığı sürece ablalık yaparım
bu sırtımdaki de ne..aa pıçak
Evet maalesef
Girer girmez haber vereyim dedim sana
Benide iyi sardı bu elti, kayınvalide muhabbeti, eee anlatın bakalım, kendimi pek öksüz garip hissettim, görümcem yok, eşimin bir erkek kardeşi var onunda evlenmeye niyeti yok, k.validem desen çıtı çıkmaz, hoş çıksada şehirlerimiz farklı, bende bu çene varken sesi varsada ben duymuyorum
Sus sus Mune burda, duyar sonra :)
Benide iyi sardı bu elti, kayınvalide muhabbeti, eee anlatın bakalım, kendimi pek öksüz garip hissettim, görümcem yok, eşimin bir erkek kardeşi var onunda evlenmeye niyeti yok, k.validem desen çıtı çıkmaz, hoş çıksada şehirlerimiz farklı, bende bu çene varken sesi varsada ben duymuyorum
bu sırtımdaki de ne..aa pıçak
böylelerine hemen cevap verip susturacaksın.
bu evlilikte ne zor şey ayol ne bu beöyle
görümcen olsa anası onu korur kollaar yapmadığını bırakmazlar kızıyla
eltin olsa kaynananı doldurur vs.
tek çocuk olsa kaynana oğluna kıyamaz dibinden ayrılmaz tek evlat diye
ben bir yemin ettim kiii dönemem.
KV için dedm ki ev telefonunu ararsa eşim çakmadan hemen fişi çekicem ki öyle yaptım.sonra eşimi ararsa çaktırmadan silicem.öyle yaptım.hiç pişman değilim.sonra bir yerlere utanmadan benim evimi arıyor, hafta içi ara oğlunu rahat rahat konuş ne demeye evimi arıyorsun maksadın benimle konuşmaksa konuşacağım bir şey yok seninle dedim de ondan sonra evi aramadı.
Sicili en temiz benim heralde.