Bir Düşük Hikayesi...

Canm kardeşim aci tek kişilik derler ama yalan yaa ben her okudugum düşük olayinda o aciyi paylaşıyorum. Rabbim yaşayarak ogretti malesef..umudumuz hic bitmesin ins acimiz cok taze..hele ki benim gibi etrafinda hala hala diyen 4 yegen olunca içim gidiyor..ama cok sukur daha dun bir meslektasim kiz kardesinin 2 gün önce dogum yaptigini bir gün donra bebegi kaybettigini soyledi. .iste o an kizdim kendime ..ne acilar var.kendi canm bile Onun emanetiyken neye ne hakla kizabilirim ki ..insallah dedigin gibi bi yavrumuz olur en kisa ve hayrli zamanda Allah kimseye evlat acisi vermesin..

bence fazla düşünme düşündükçe daha kötü olursun.başka uğraşlar bul kendine akışına bırak mutlaka bebeğin olacaktır.

Tekrar basladim ogretmenlige..evde oturup surekli kuruyordim kafamda..insan hep kendini sucluyor.yapmasaydim gitmeseydim...ama düşünmüyorum desem yslan olr günler bi an once gecsin ve ben yavrumu neden kaybettim ogreneyim istiyorum

aynenn, biz daha elimize alıp kokusunu duymadığımız yavrularımıza ağlıyoruz ama insanlar ne acılar yaşıyor
evladını şehit verenler var yahu, büyütüp emek harcayıp toprağa verenler var...halimize çokşükürrrr...ama işte herkesin acısı kendine ağır geliyo işte...

yenı katıldımmm herkese merhaba .
gecmıs olsun....uzulmemek eldemı..ama bı sekılde hayat devam etmekte hayat devam edıyor ..hıc kolay degıl bende yasadım 10 11 haftada dr kontrolune gıdıyordum ve8 haftalıkken kalbı durmus dendı kaldım saskınlık oan kaynar su dokulmus gıbıydım...tup bebek yön. ılk hamılegım dı alllahım tekrarını nasıp eder ıns ..saglıklı bı sekılde tum ısteyen anne adaylarına .amınnnn herseyın hayırlısını nasıp etsın 9 ay karnında tasıyıp dunyaya getırıp on herhangı bı nedenden bebegını kaybeden cok kısı duydum allahım cok zor bısey allahım sabır dayanma gucu versın herkese((((((

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canim..hos geldin..
Bugun ogrencilerimle konusurken aslinda kendime hitap ettigimi anladim..bazen degerini bilmiyoruz bize verilenlerin..cok suker demek varken neden benler dönüyor kafamizda..Rabbimin en iyisini verdigini bilmek gerek..cok aci..ama dedigin gibi insanlar kat kat acilarinida görüyor.sabir her hayrin basidir..Rabbim sabrinida yeni bir mutluluguda verir insallah..

HOŞBULDUK canım..
allahım; herseyın hayırlısını nasıp etsın... ne yasarsak yasayalım ne kadar uzulsekde halımıze sukur dıyelımkı

umudumuzu yıtırmeden allahım bıze saglık verdıgı surece ınanıyorumkı ıstedıgımız hayale bı adım yaklasacagız ...

Sanirim benim ilk once durumu kabul etmem gerek hala tüm bunlari yasayan ben miydim inanamiyorum sanki bi sabah kalktigimda yavrum yine yerinde olacak...Allah büyük dualarimiz hep ayni ins. Bir vesile olur tum bunlar..

Aminn canmcm aminnnn...biliyorum ki bu acilari yasayan tek ben değilim..ve guzel tarafi o kadar umut dolu hikayeler var ki insN her an o mucizeyi tekrar yaşamak icin gun degil saniye sayiyor..

Rabbim sabır versin tatlım ama ikinci bebek için çok bekleme derim bende aynı durumdayım bi düşüğüm oldu şimdi de kilo vereyim die çatlıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…