Ayni seyi yaşayan bir arkadasim da düşük yaptigim gün arayip şükür dedi haline..canm kardeşim hangisi daha zor karsilatirmak mümkün değil her aci yasayana büyük. Rabbim sabir verir insallah..dua edip bekliyorum ama gunler oyle zor ki ne geciyo nede ben baska bişey dusunebiliyorumcanıııım içim parçalandı resmen çok geçmiş olsun allah sabrını versin benim de 4 yıldır bebeğim olmuyor her ay ağla ağla helak oldum ama yazını okuyunca bilemiyorum senin yaşadığını da yaşayabilirdim okadar büyük ki acın kendime kızdım neden bukadar üzülüyosun diye.....
Ayni seyi yaşayan bir arkadasim da düşük yaptigim gün arayip şükür dedi haline..canm kardeşim hangisi daha zor karsilatirmak mümkün değil her aci yasayana büyük. Rabbim sabir verir insallah..dua edip bekliyorum ama gunler oyle zor ki ne geciyo nede ben baska bişey dusunebiliyorumcanıııım içim parçalandı resmen çok geçmiş olsun allah sabrını versin benim de 4 yıldır bebeğim olmuyor her ay ağla ağla helak oldum ama yazını okuyunca bilemiyorum senin yaşadığını da yaşayabilirdim okadar büyük ki acın kendime kızdım neden bukadar üzülüyosun diye.....
üzüldüm............................................
allah ın vardır bir takdiri ilahi üzülmeyin mutlaka bir daha olur.sizden daha kötü durumda olanlar var siz hamile kalabilmişiniz onu yaşayamayanlarda var şükretmelisiniz.kaybınız kötü ama yine olur allah büyük.
evet haklısınız ama yinede şükredin isyan etmeyin:)
evet allah bunu almış ama inş birdaha verir üzülme demek saçma ama denicek bişied yok
önemli değil canım senden de razı olsun.pes etme aslaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?