Bana çağri atabilir misin gönderdiğim numaradan?hemen arayayim netlestirelim artiksabirsizlaniyorummmmm.
Kaynınızın düğününden sonra satmayı düşünür müsünüz? :44::44:
Kaynınızın düğününden sonra satmayı düşünür müsünüz? :44::44:
konuyu melül melül uzaktan takip edenlerdeniiim
gerçekten harika bi elbise alan arkadaş çok şanslııı tüm gözler onda olacaktır giydiği yerde muhakkak..
şimdiden hayırlı olsun iki tarafa da
Off yaa..bnmde giyecek yerim yok 38-40 bedenim olur muhtemelen bana ama ya olmazsa diye korkuyorum.:18: eşimle yarın görüşeceğim bakayım ne diyecek :26:
Elbiseyi deneyen arkadaşla aynı ilde mi oturuyorsunuz?? Ben söylediğimde kabul etmemiştiniz....
evet arkadaşım aynı ilde
ne güzel:) peki ben şunu anlayamıyorum ha aynı ilde olmuş o elbiseyi denemiş olmadığı için almamış ha farklı ilde denemiş göndermiş bunun ayrımını yapamadım
Çok beğendim bedenim 42 ama
arkadaşım almayacaksın anladığım kadarıyla alacak biri beğenir uyarsa alır bu kadar teşekkür ederim ilgilendiğin için başka elbiselere bakarsan sevinirim çünkü böyle şeyler yazmandan sıkıldım !! Hayırlı günlerin olsun cevap vermeyeceğim bundan sonraki mesajlarınıza ..
3G : geldim.gördüm.gözüm kaldıama bana olmadııı.elbiseyi görmeden de bayilmistim.denedikten sonra bittimmmm sahibi de coook tatli birisi.tekrar hossohbeti ve tatli dili icin tesekkur ediyorum.alacak kisi gercekten cok sansli.elbise kaçmaz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?