bir düğünde giyilmiş elbisem :)

elbisem satış aşamasındadır :)

Off yaa..bnmde giyecek yerim yok 38-40 bedenim olur muhtemelen bana ama ya olmazsa diye korkuyorum.:18: eşimle yarın görüşeceğim bakayım ne diyecek :26:

konuyu melül melül uzaktan takip edenlerdeniiim
gerçekten harika bi elbise alan arkadaş çok şanslııı tüm gözler onda olacaktır giydiği yerde muhakkak..
şimdiden hayırlı olsun iki tarafa da

arkadaşlar arkadaşa elbise dar geldiği için alamadı halen satışta :)

konuyu melül melül uzaktan takip edenlerdeniiim
gerçekten harika bi elbise alan arkadaş çok şanslııı tüm gözler onda olacaktır giydiği yerde muhakkak..
şimdiden hayırlı olsun iki tarafa da

teşekkür ederim umarım memnun kalacak bir bayana gider :)

Off yaa..bnmde giyecek yerim yok 38-40 bedenim olur muhtemelen bana ama ya olmazsa diye korkuyorum.:18: eşimle yarın görüşeceğim bakayım ne diyecek :26:

38 e rahat olur diye düşünüyorum :)

ne güzel:) peki ben şunu anlayamıyorum ha aynı ilde olmuş o elbiseyi denemiş olmadığı için almamış ha farklı ilde denemiş göndermiş bunun ayrımını yapamadım

arkadaşım almayacaksın anladığım kadarıyla alacak biri beğenir uyarsa alır bu kadar teşekkür ederim ilgilendiğin için başka elbiselere bakarsan sevinirim çünkü böyle şeyler yazmandan sıkıldım !! hayırlı günlerin olsun cevap vermeyeceğim bundan sonraki mesajlarınıza ..

evet sıkılmanız normal çünkü doğru ve mantıklı şeyler yazdığım için...ayrıca ben tartışma konusu açmadım ama siz hemen olayı tartışmaya taşıdınız..iyi satışlar diliyorum

3G : geldim.gördüm.gözüm kaldı ama bana olmadııı.elbiseyi görmeden de bayilmistim.denedikten sonra bittimmmm sahibi de coook tatli birisi.tekrar hossohbeti ve tatli dili icin tesekkur ediyorum.alacak kisi gercekten cok sansli.elbise kaçmaz arkadaşlar.

teşekkür ederim canım umarım gönlüne göre bulursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…