• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir düğünde giyilmiş elbisem :)

elbisemeee bakan yokk muuu ???:10:

güzel elbiseme bakınn lütfenn :)

tatlım ama oldukça pahalı aldım ki görenler çok beğendi 150 dedim en son :([/QU

Merhabalar!Ben, elbisenizi çok beğendim.Oldukça zevklisiniz.Ben 34-36 bedenim.Rica etsem nereden ve hangi mağazadan aldığınızı yazar mısınız? Ben de eğer benim bedenim de varsa bakabilirim. İyi akşamlar...

internetten almıştım sonra kalktı onlar canım :) yazın aldım bitti yusra canım çok istedin sen tamam anlaşalım orta yolu bulalım mesajlaşalım canım

Son düzenleme:
elbisemde elbisem :):24::24:

güncellllll arkadaşlar

gerçekten çok güzel bir elbise çok beğendim. :nazar: bende tesettürlüyüm nasıl duruyor üstünüzde merak ettim..şu an ihtiyacım yok,yakında düğün bayram yok ama biliyorumki aklımda kalacak off ya :5: :5:

gerçekten çok güzel bir elbise çok beğendim. :nazar: bende tesettürlüyüm nasıl duruyor üstünüzde merak ettim..şu an ihtiyacım yok,yakında düğün bayram yok ama biliyorumki aklımda kalacak off ya :5: :5:

bende tesettürlüyüm canım çok hoş duruyor badi tarzı birşey giydim harika oldu

güncellll :5::5:

çok beğendim ama fiyat bana da fazla geldi 150 tl demişsin en son ne olur kesin alıcıyım...ayrıca elbise penye mi saten mi

Son düzenleme:
Harika bir elbise...alan pişman olmaz sanırım:16:....en kısa zam da satarsin inşaallah zevkli kız:54::54:

elbise çok güzel bende çok beğendim bi internet sitesinde görmüştüm ama şu an giyebileceğim bi yer yok diye almadım

arkadaşım penye veya saten değil .. şifon gibi arkası tamamen dantel zaten :) fiyatı iyi çünkü çok pahalıya aldım

Back